Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monster

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015.szeptember.30-án Oroszország kilépett az addigi árnyékszerepéből és az orosz hadigépezet a szíriai konfliktus megkerülhetetlen tényezőjévé vált egyetlen nap leforgása alatt. Az elhúzódó harcok miatt lassan kivérző szír hadsereget az összeomlás széléről húzta vissza a szövetségesek hadba lépése,…..
Rengeteget tud dobni egy filmen az, ha a főhőst a szívünkbe tudjuk zárni, ám még nagyobbat szól, ha ezt egy párosról mondhatjuk el. A több mint 100 éves filmtörténelem alatt rengeteg pazar párost láthattunk már viszont a filmvásznon, akik közül sokakat a mai napig emlegetünk,…..
A Melia-hegység lábánál elterülő árkot szép lassan feltöltik a benne található hullák. Spartacus hiába állapította meg igen ügyesen, hogy a gödör megmászhatatlan, ráadásul a másik felén rómaiak tanyáznak, páran mégis megpróbáltak valahogy átkelni rajta. Aki nem fagyott…..
Monster 2013.05.10 12:05:31
@smartdrive: Hát a Júliust :)
Nem kéne amúgy magyarítani a neveket, ez tény.
A Bock Bisztróban már évek óta, talán még a baconrózsás burgerforradalom kirobbanása előtt is egy kicsivel lehetett kapni a Big Bock Beef Burgert, mely emlékeim szerint sosem került fel a fix étlapra, ellentétben a heti ajánlatok között stabilan szerepel. Az étterembe ha csak…..
Monster 2013.04.15 20:16:40
@butatót:
Persze, én sem a poszthoz szóltam már hozzá, hanem a kommentekhez, amelyek már egész személyeskedőek lettek :)
Egyetértek veled amúgy, én is úgy gondolom, hogy az olyan helyen mint ez, ahol nem kell azon filózni, hogy tényleg marhahús van-e a hamburgerben, nem fogod annyiért megkapni, mint a go-go hamiban :)
Ezzel együtt persze én sem vennék hamburgert ennyiért, akkor már inkább valami olyan kaját, amit jobban szeretek, de ez egy burger blog, így érthető, hogy ezzel foglalkoznak.
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
Monster 2013.04.12 00:59:44
@Bambano:

A célszemélyen mi az amit ki kell vágni? :O
Nincs benne semmi, én legalábbis az első szezonból a dvdripet, a másodikból az eredeti amerikai részeket nézve nem látok benne semmi komolyabb erőszakot. Szex meg aztán egy deka sincs benne :)

A spartacus pont az ellentétje, de azt is bírom :D
Pinkfuga Tyra Lex 2022.09.15 00:00:00
Monster 2013.02.03 13:06:55
@rockjano: Voltam Afrikában párszor, láttam nagyon szép fekete lányokat is, akiknek nőies alakjuk és arcuk is volt.
Na ez a csaj nem hasonlít rájuk :)
Monster 2013.02.03 18:20:52
@mojoking77: Bocs, Egyiptomban speciel még pont nem voltam. Ha lettem volna, és ott látom a szép fekete lányokat, az mennyiben más, mintha máshol látom őket?

Rockjanonak pont azért írtam azt, amit írtam, mert nem általánosan értem azt, hogy férfiasak a fekete nők, mert én láttam már jó néhány tényleg szépet és nőieset is, hanem speciel erre a csajra.

Lehet, hogy ha nem műmellei lennének és nem lenne ilyen izmos, akkor az arca férfias vonásai is kevésbé lennének észrevehetőek, de így kifejezetten egy olyan transzvesztitára emlékeztet, akinek jól sikerültek a műtétei :)
Nesze!szer Torna félmeztelenül 2012.10.01 22:02:47
Anna Selezneva mutatja be a Vogue orosz kiadásában, milyen is a torna kicsit másképpen. A 22 esztendős lányra figyelni kell, mert sokra viheti még, eléggé szépen ível - a modell karrierje. Tornáznátok vele? Oké, a tűsarkú nem kötelező! Editorial Credits: Patrick…..
Akt magazin Retro lányok 2012.07.26 13:21:00
Több kép is van! Ha látni szeretnéd őket, akkor kattints ide! ..
Monster 2012.07.27 01:08:56
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:

Egész pontosan melyik kövér ezek közül szerinted? :)
A formátlanság szubjektív, szerintem messze jobbak, mint a ma "divatos" mindenhol epilált szilikonhegyek piercinggel és tetoválással.
Janet Jackson emlékezetes csöcsvillantása óta óvatosak az amerikai tévéadók, és ha várható, hogy egy nagyszabású díjkiosztón vagy más nézett eseményen valamelyik célistás celeb véletlenül kibuggyasztja mellét a hasig kivágott göncből, 3 másodperces késleltetéssel adják…..
világevő A legnagyobb zabálás 2010.12.29 11:07:00
Ma este a mozivásznon látható a legnagyobb zabálás evör. Marco Ferreri zseniális (és egyesek szerint gusztustalan) filmje szerintem kötelező minden magát komolyan vevő evő és zabáló számára, ha azt gondoltad, hogy a karácsonyi lakomák a csúcsot jelentik, akkor feltétlenül…..
Monster 2010.12.29 15:13:43
@kilobike: Ha rákattintasz a linkre, ott vannak jobb oldalon a "fogások".
Van köztük 80ezres is a kiírás szerint, bár hogy mennyire igaz, annak nemtom utána járt-e valaki :)
Ez a jelenet annyira szörnyű és félelmetes, hogy csak fekete-fehérben készülhetett el! Az érdekesség: Lee van Cleef későbbi western sztár ezúttal hős tudósként égeti ki az uborkaszörny szemét. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom:)   ..
Monster 2010.12.17 02:46:02
@Netszamuráj:

Azért nem mindegy, hogy az ember 6 évesen látja fekete-fehérben, vagy 30 évesen színesben :)
Anno én is hetekig féltem a sötétben, miután láttam ezt a részt, még most is emlékszem rá :)
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Monster 2010.09.03 23:16:57
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
A borg kocka sikertelenül járt, nem tudták bolygónkat elfoglalni, ezért egy kockafejű ügynököt küldtek a Földre, hogy zavart keltsen. Casper van Dien valószínűleg szerencsés ember, mivel olyan négyszögesített a feje, hogy tinikorában minden pattanását vektorálisan megtudott…..
Szombaton főműsoridőben A kiválasztott debütálásával egy időben az RTL Klub a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmet adta. A teljes lakosságnál egyértelműen nyert a TV2-es show, 1,57 milliós átlagos nézettsége volt (33,1 százalék), a műsor ideje alatt az RTL csak…..
Mindannyian ismerjük a kanapétévézéses bealvás szindrómát. Ez a kór minden előzetes figyelmeztetés nélkül törhet ránk bármikor. Azért vannak magasabb kockázati csoportba tartozó műsorok, mint pl. vasárnap ebéd utáni F1-es futam, vagy késő esti „még ezt megnézem, és…..
Megjött a válasz a MÁV sajtóosztályától a több mint egy hete föltett kérdésemre, amely a szeptember 20-án a Nyugatiban történt összeomlásra vonatkozott. Alapvetően azt az egyszerű kérdést tettem föl, hogy ha egy vonatnak 16.20-kor kellene indulnia, de már 17.14 van az…..
A Világgazdaság cikke szerint nem indít eljárást a Gazdasági Versenyhivatal azon - főként cipőket árusító - boltok ellen, amelyek megtévesztő reklámmal próbálják becsalogatni a vásárlókat. A végkiárusítás oka a reklámokban a "megindított csődeljárás". A…..