Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pdani

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Szerkesztőségi levelezőlista, kedd este: Tibby:Kinek esik utba gyongyos? Sziporkazo riporttema, kombi swift prokee:Fotosopp, tuti. Tibby:Allitolag a sedanra van rateve az otajtos hatuljaEs 1800 ccm prokee:Hát ezt én is látom, de szerintem fotosopp. Ha meg IRL-fotosopp, tuti nincs…..
Pásztor Tibor Vallomás 2012.11.27 10:19:24
Ezennel hivatalosan bejelentem azt az amúgy sem titkolt tényt, hogy nem csak zsidó vagyok, hanem izraeli állampolgár is. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennék magyar hazafi, hogy ne lenne fontos számomra a magyar kultúra, a nyelv, mint ahogy fontosak számomra Torockó vagy Énlaka…..
Pásztor Tibor Csalódott vagyok 2012.09.09 10:45:44
Régi ismerősöm, Varga Béla megtagadott. Rettentően csalódott vagyok. Pár napja jelent meg az Origón egy portré a kuruc.info tulajdonosaként (a domainé mindenképpen) azonosított Varga Béláról. A cikk írója, Dull Szabolcs föl is hívott, hogy az előző postomban megírt kis…..
Ősszel nem lesz Critical Mass, és jövő tavaszra tervezik a legutolsó bringás felvonulást ebben a formában a szervezők, akik részletesen megírták indokaikat egy blogposztban. A városi kerékpáros kultúra fejlesztéséhez, a bringázás újra divatba hozásához, Budapest utcáinak…..
pdani 2012.09.05 15:23:50
@Lollle: ahogy azt a művelt francia mondja: You're not stuck in traffic. You are traffic.
Pásztor Tibor Varga Béla 2012.09.04 10:49:12
Látom az Átlátszón, hogy megtalálták a kurucinfó domainjének tulajdonosa. A kitűnő cikk olvasása közben beugrott, hogy ez az a pasas, aki miatt én nem mehetek Amerikába, mert ahogy átlépem a határt, le leszek tartóztatva. Illusztris társaság tagjaként jelentett föl, a…..
Lassan véget ér a nyár és az első 9 hónap kísérletezése az inkubációval. Ebben a posztban összefoglalom mi történt eddig és mire készülünk a jövőben. Az elmúlt hónapok eseményei röviden: Tavaly év végén döntötte el a cég, hogy profitjának egy részét az itt…..
 Folytatódik a Top 10-es rovatunk. Jövő héten kerül a hazai mozikba a Green Lantern Ryan Reynolds főszereplésével. A kritikák és a nézők véleménye egyaránt lesújtó volt a DC szuperhőséről készült filmről és épp ezért gondoltam összeszedem az igazán rossz szuperhős…..
Igazából még rendes neve sincs, az sem biztos, hogy park, hacsak azért nem, mert körbe van kerítve. A neten is a játszótérkeresőben lehet rálelni, élőben pedig az V. ker. Honvéd téren, a Szemere – Stollár B. – Honvéd – Markó utcák által határolt területen. Egyébként a…..
pdani 2011.07.18 17:49:48
@T-5: Néphadsereg tér volt, legalábbis amikor én voltam itt gyerek
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
f1 Az első képek Kubicáról 2011.06.13 22:12:00
A lengyel fakt.pl fotósorozatot közölt a lengyelről és súlyosan sérült karjáról. A képek egy kis olasz faluban, Pietrasantában készültek, ahol a lengyel február 5-i ralibalesete után lábadozott, jelenleg pedig hetente háromszor visszajár kezelésre monacói otthonából. A…..
pdani 2011.06.14 13:38:49
@mthrfckr: renault laguna coupe
Testületi ülünk.9:51 Némi vita alakult ki a közgyógyellátásra való méltányosság életkori határáról. A javaslat szerint ez 95 év, a Jobbik javasolta 90 évre levinni. Ez mintegy 5 millió forint plusz költséget jelentene, ha minden 90 év fölötti kérné és megkapná. Rogán…..
Ha valaki • át akarja nevezni a nácik ellen harcoló F. D. Rooseveltről elnevezett teret, • el akarja távolítani a nácik ellen harcoló szovjet kiskatonák emlékművét, • viszont a nyilasok által használt Szebb jövőt! köszöntéssel szokott búcsúzni,az náci vagy nem…..
 Itten tessék meghallgatni: Kormos a rádióban...
Mármint a magánnyugdíjpénztári tagokét.ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az ő saját megtakarításuk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezt a pénzt az emberek nem használhatták fel bármikor, bármire. – mondta Rogán.Nyilván ez nem érv arra, hogy akkor…..
pdani 2010.12.11 15:45:02
@berajlany: köszi a kiigazítást, ettől csak jobban bánt, hogy Tónink ilyeneket képes nyilatkozni. Végzettsége alapján elég pontosan kéne tudnia mindazt, amit itt és korábban leírtál.

Azt nem tudom eldönteni, vajon a kormány csak rövidtávon próbál minél nagyobb bevételre szert tenni, és nem törődik a következményeivel, vagy van egy jól felépített stratégiája az elkövetkező 4-8-20 évre és ez csak a kezdet. És azt sem tudom eldönteni, hogy melyik az ijesztőbb verzió...
ProgBlog Enyém? Tiéd? Kié? 2010.12.09 16:50:00
„Még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az ő saját megtakarításuk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ezt a pénzt az emberek nem használhatták fel bármikor, bármire.” - jelentette ki Rogán Antal az InfoRádió Aréna című műsorában…Nos, mielőtt…..
pdani 2010.12.10 10:41:53
@egyittlakó: Tóni nem hülye, sokkal nagyobb a baj annál. Minket néz hülyének. És nem minden ok nélkül, elvégre 2/3-ot kaptak...
Schmitt Pál kínosabbnál kínosabb bakijaival nem éri meg foglalkozni, az egész pasas úgy ciki, ahogy van. Balás Béla kaposvári püspök leveléből sem azért idézek, mert ő már hetekkel ezelőtt megírta, hogy Schmitt levele az új alkotmányról (mindegy, hogy ki írta, mindegy, hogy…..
Idézet a Hírszerző cikkéből: "Hassay szerint a Fidesz a VI. kerületben mindig figyelt arra, hogy a 4 oldalú hirdetőknek csak az egyik oldalát ragasszák le, ezért nem érti az MSZP kifogásait." És egy kép, amit nyilván gaz hatkeres szoci aktivisták fotosoppoltak össze.…..
Pásztor Tibor Plakátok 2010.09.28 13:58:00
A hét végén a Mandinerre került föl egy plakátom. Valaki nem találta az MSZP-logót, úgyhogy besegített:                     Kicsit túlbuzgó volt, mert szegény Karsait is rossz hírbe hozta:            …..
pdani 2010.09.02 14:02:38
@P_o_c_a_k_o_s: nekem nem fájt másfél percig ezt a filmet nézni :) Szerintem ez egy pont olyan kampányfilm, amilyennek lennie kell.
Bigyóblog Az új Commodore 64 2010.08.27 11:33:00
A Commodore USA a piacra dob egy gépet Commodore PC64 néven. Intel Atom processzor lesz benne, 4GB RAM, 1TB merevlemez, HDMI kimenet és opcionáliosan választható hozzá dvd író vagy Blu-Ray olvasó is. Hogy hű legyen a nevéhez, pont úgy fog kinézni, mint az eredeti C64. Állítólag még…..
pdani 2010.08.27 20:01:20
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: van aki hasonlóan gondolja! Itt a méretű programok versenye: 10k.aneventapart.com/
StingSymphonicity TourRoyal Philharmonic Concert Orchestraconducted by Steven MercurioBudapest, MagyarországPapp László Budapest Sportaréna2010. november 6., 20:00 A Sting.com ma bejelentette, hogy Sting és zenekara a Royal Philharmonic Concert Orchestra zenekarával (vezényel Steven…..
Pásztor Tibor Trianoni törvény 2010.05.20 14:38:00
Olvasom a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről szóló törvényjavaslatot. A preambulumban szereplő alkotmányellenes (és ez még a legszelídebb jelző, ami eszembe jutott) kiszólást a TASZ elég alaposan szétszedte:A tervezetben ez szerepel:Mi, a Magyar Köztársaság…..
pdani 2010.05.21 11:01:55
@LAttilaD: az első mondatom miatt tettem bele, hogy inkább. A rendszerváltás után nagyon sok olyan folyamat zajlott, ami egyébként diktatúrabeli megoldás lenne, mégis a demokráciát alakította, csak nem volt olyan harsány. (szótagolva kiabálás pedig van rockoncerten is ;-))
Gulyás Józsefnek igaza van. Ha tényleg a Jobbik adja a nezetbiztonsági biztottság elnökét, az az összes demokratikus parlamenti erő bűne. Szerény véleményem szerint nem azon kéne vitatkozni, hogy 2:2:2 vagy 3:2:1 legyen a biztottsági elnökök megoszlása, hanem hogy a Jobbik kapjon-e…..