Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dee_1989

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
dee_1989 2020.02.09 13:48:19
@Aurel Pokorny: Majdnem minden bankban van aprópénz számláló is.Beönti a tölcsérba a szétválogatot aprót,benyomja az aktuális érme nagyságot,majd a gép kidobja,hogy mennyi az annyi.Azután jöhet a következő érme csoport.Sőt ez a gép a másik oldalon szinte mindegyik rollnizva adja ki az összeget!/volt ban pénztáros/
Engem mindig elborzasztott, hogy egyes emberek életük legnagyobb beruházásához, a házépítéshez milyen igénytelenül állnak hozzá. Gyökerezhet ez a pénzügyi életre való felkészítés hiányából, de lustaságból is. 3 éve foglalkozunk az építkezés témával, mi akkor építkeztünk és a Házépítők face csoportot…..
Abdullal, aki 20 éve él Magyarországon, Budapesten a Corvin mozinál találkoztam és ültünk be egy kávéra. Abdul Szíriából, Aleppo városából származik és remekül…..
dee_1989 2015.09.08 08:08:21
@kekecke: Ha éjszakának idején a sötétben rohanni kell a buszhoz-mert lehet,hogy ez az utolsó ami elvisz,valószinüleg nem a szemétszedéssel lesz elfoglalva.Aon kivül meg kell nézni a parlament üléstermét,vagy a szigetet a fesztivál után.Semmivel sem különk pedig magyar emberek és nem menekültek