Regisztráció Blogot indítok
Adatok
troyka

10 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura az ember, vagy legalábbis én az vagyok. Furcsa, mert meg van az a lehetősége, hogy változtasson magán, az életén, a mindennapi szokásain akkor is, ha környezetében nem történik változás. Nem hiszem, hogy a bolygónkon lenne még egy élőlény, aki ezt meg tudná tenni. Elég…..
Az elmúlt hetem elég változatos és fontos volt, nézzük sorban:Még a hosszú hétvége részeként otthon futottam egyet, ismerős, de mégis ismeretlen tájakon. Ismerős, hiszen ott nőttem fel, és ismeretlen, mert évek óta nem voltam azokon a helyeken, ahová most futva mentem el.…..
A múlt heti első szárnypróbálgatás után nem sokat vártam, és elindultam az Intersport túranap 29km-es távján szombaton. Szégyen-nem szégyen, 2005 óta lakom Budapesten, de még nem jártam a Nagy-Kevély környékén, így külön örültem, hogy az útvonal felvitt erre a hegyre. Ha…..
Nem is olyan régen még órákat tudtam eltölteni a youtube-on különböző klippek, és filmelőzetesek nézegetésével. A videózás megmaradt, csak az ízlésem változott meg kissé, ebből válogattam néhány morzsát. Ezek közül még a legkönnyebb verseny teljesítése is nagyon-nagyon…..
A hétvégén hirtelen felindulásból megtettem első (futó)lépéseim a terepfutás irányába. Elindultam ugyanis egy teljesítménytúrán a Budai-hegyekben. Persze terveztem már, hogy a Spar után rendszeresen futni fogok terepen, de maga az ötlet, hogy ezen a túrán induljak, nem volt…..
Az elmúlt napokban tisztességgel eluralkodott rajtam versenyláz a hétvégi futás előtt. Szerencsére azért nem fogható a Nike előtti állapothoz, így maradt egy kis agyam arra is, hogy elkezdjem komolyabban is tervezni az utam az Alpok felé. Sikerült tanácsot kérnem Szaszától, utána…..
A héten nem éppen tervezett módon a következő futó-étrendet próbáltam ki csütörtökön és pénteken: Csütörtöki futó-vacsora: A már szokásosnak mondható DK-s szigeti edzés keretében egy csapattársam noszogatására a tervezett nagyon laza egy kör helyett egy gyorsabb…..
Bő egy hét múlva kicsit magasabbra emelem magamnak a lécet, és elindulok a Spar Maraton 30 km-es távján.   Hála Tücsinek (aki a napokban Berlinben fut egy maratont, majd rá két héttel még egy laza 30-ast a Garda-tónál), szinte az ölembe hullott a nevezés erre versenyre már…..
Csak a miheztartás végett, néhány száraz adat, hogy mire is akarok vállalkozni. Egyelőre a legrövidebb, legkönnyebb útvonallal fogok foglalkozni, de itt is elég vad számok fognak mindjárt napvilágra kerülni:A kör neve: CCC: Courmayeur - Champex - ChamonixTáv: 99kmSzintemelkedés:…..
Futni akarok egy kört. Futni egy kört a hegyekben.Futni egy kört fenn az Alpokban a Mont Blanc körül. Tovább azt hiszem nem is kell bonyolítani ezt a mondatot, és azt, hogy ez blog miről fog szólni. Mindig is voltak, és lesznek grandiózus álmaim. Így jó élni, ha ember tervez,…..
Mostanában a legváltozatosabb helyeken futottam bele véletlenül ennek a regénynek a címébe. Az ilyen esetekben mindig felszínre tör a misztikus énem, és az a gondolatom támad, hogy ez talán mégsem véletlen, hanem egy jel, hogy el kell olvasnom az adott könyvet. Úgyhogy miután…..
troyka 2011.12.29 00:19:04
@entropic:
Most készülök nekivágni a könyvnek, nagyon érdekel.
Írtad, hogy hallgattál valamilyen hozzá kapcsolódó zenét, ezt mire értetted? Netán egy album is van a könyvhöz, vagy írtak mellé zenét?
troyka 2011.12.29 00:27:32
@entropic:
Köszi a gyors választ:)
Volt a kezemben a könyv, belelapoztam, és néhány oldaltól már kissé elfogott a borzongás. Amikor pl. csak néhány szó van elhelyezve egy oldalon, a szöveg értelmének megfelelően..
Újabb trailerrel borzolják az ember idegrendszerét a Trónok harca alkotói: az eddigi legdinamikusabb, a későbbi epizódokból legtöbb jelenetet tartalmazó klip láttán simán beindult a nyálelválasztásom. ..
troyka 2011.04.12 16:35:59
@szzsömi: A legelső hírek hallattán néztem utána a könysorozatnak, mivel a HBO általában minőségi cuccokhoz nyúl. Az első valamire való promó már akkor jött, amikor benne voltam az első könyvben. Aztán eléggé belemélyedtem, egyelőre még fura, hogy nem Martin valamelyik könyvét olvasom munkábament reggelente:)
Minden Ami Tenisz! Garros karaoke 2010.05.19 17:48:00
Így nem egész 4 nappal a Garros előtt megnézhetjük a sztárok "emberi", vagy inkább hétköznapi arcát, na meg ha jól fülelünk, akkor az énektudásukra is fény derül. Vagy épp annak hiányára. Jó látni, hogy talán sikereik és hírnevük ellenére is ugyanolyan emberek,…..
Minden Ami Tenisz! Halhatatlanság 2010.05.18 20:35:00
A spanyol fővárosban rendezett ATP mesterverseny nem csak azért volt érdekes, mert korunk két leghatalmasabb teniszezője, Roger és Rafa hosszú-hosszú kihagyás után újra összecsaptak, hanem mert a spanyolok büszkesége sikerével átvette a vezetést az örökranglistán, így már ő…..
Sajnálatos módon egyre csak bővül a hiányzók névsora és úgy tűnik valóban meghatározó játékosok nélkül zajlik majd le a torna. Furcsa Roland Garros lesz ez így. Ahogyan azt már korábban meg is írtuk, nem láthatjuk az utóbbi idők egyik legdinamikusabban fejlődő játékosát,…..
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
Mizu, vidéki vagy, mi a körzetszámod? Táncolunk? Igen? Nem baj... ja hogy igent mondtál? Akiknek ismerősen csengenek ezek a (be nem) csajozós dumák, és akiknek nem: NÉZZÜK EGYÜTT MA ESTE A DISZKÓPATKÁNYOKAT! Kezdés: TV2 @ 20:55: Diszkópatkányok URL:…..
troyka 2009.05.08 21:21:10
troyka 2009.05.08 21:37:16
Egy héttel a finálé előtt a Lost egy olyan király, figyelemfelkeltős epizóddal jelentkezett, amilyennel csak kell az évad ezen szakaszában, lásd még Fringe eheti része. Kaptunk válaszokat, magyarázatot egy rakás dologra és persze újabb kérdéseket, illetve a táblán a figurák a…..
Atléták.És ezt a szót most nem pejoratíve használom, annál is inkább, mert ezt a szót én képtelen volnék pejoratíve használni, hanem csak mint tényt jegyzem meg.Két játékos, akik a teniszt az elmúlt egy, illetve fél évben uralták, uralják, akikről mégis az embernek…..