Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esztergomi Tükör

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most küldhetjük el a fenébe az egész lakásadós, megszorítós, hazudozós, polgárveretős, titkosszolgálatos, adónemfizetős, ügyeskedős, MSzMP-s bandát. A fenébe!Amit Tittmann, Winkfein, Nyíri művel, amit Bajnai, Gyurcsány művel, amit Oszkó, Veres, Draskovics művel, abból elég.…..
Itt van, ugye, ez a kis gnóm, aki feszt mantrázza, hogy egerek, meg szülni-szoptatni, és hogy ez gyalázat. És természetesen Anyák Napját aranyozza be ezzel, ahelyett, hogy venne virágot a feleségének, akivel, mint mondta volt,"befejezte a szaporodását".Namost ez a kis…..
Egy hete múlt már, hogy a Gyurcsány-klón letette a hivatali esküt. A Gyurcsány-program megvalósítását csak gyorsította a kormányfő-váltás. Illúziónk nem lehet: alibi-miniszterelnök vezeti azt az MSZP-kormányt, ami az Őszödi Böszme aljasságra, hazugságra, legfőképpen pedig…..
Mert mást mit gondoltál volna, Kedves Közönségünk. Már pénteken azon röhögtek a városházán, milyen gyorsan írja Nyíri a tiltakozó mindenféléket ezekért a táblákért... Aztán már a hétvégén eltűnt belőlük pár. Bezzeg a zeMeSzPés megszorítóst akkor nem fűtötte…..
Nézzük, mire készül Tittmann, Winkfein, Nyíri!Előbbi két MSZP-s (böszmék) már aláírta a csatlakozási hűségnyilatkozatot mint parlamenti képviselők, utóbbi pedig Esztergomban tartja a frontot. El kell terelnie a figyelmet az MSZP-s fosztogatóprogramról, hát persze, hogy a megyei…..
A Nyíri Attila pénzelte sajtókommandó lecsapott. Április negyedikére időzítve végigszórólapozták a várost.Sok szép piros betű, először azt hittem, előjött Attusból az őszinte valódi énje, áprilisnégy, ahogy megszokta apóséknál. Nah, persze, hiába. Nemhogy őszinte szó,…..
Na, Nyírinek itt lesz vége. A mélygarázs-nyomozási szenzációval, amit nagy nehezen öszekoholgatott az MSZP-s rágalomagytröszt, a RémTím.Nyíri, mint tudjuk, jött-ment, kijegyzetelgetett ezt-azt, aztán nyomozás indult. Meggyes Tamás így írt erről a Hídlap múlt szombati…..
Azt bírtuk már eddig is, hogy „normálismagyarország”, meg „normálispolitika”. Dávid Ibolya, aki sikerrel kooptálta frakciójába Lengyel „Pöcsös” Dénest, és sikerrel kirúgta alelnökét, Almássy Kornélt, az egyetlen embert, akiből még lehetett…..
Esztergomi Tükör 2009.02.23 20:01:00
Első képFelfelé, csak felfelé tart                      a düh a Jenőben,Hazugságát hogy rá…..
Na, tanultunk valamit.Jónás Dottore bejavasolt egy elnevezést. Mert az fontos. A név. Háthogynepersze, "BéeSCé", az volt olyan fontos Jónásnak. Előbb még a "diák" volt neki fontos, de mivel Meggyes ráhagyta, sőt támogatta, ráment a "BéeSCé"-re. Hogy…..
Tudjuk, persze, hogy felesleges, mert aki az egyiket olvassa, az a másikat nem (kivéve Cserepet, Bejót, és Horváthot, akinek Bejó szól, hogy mit talált, meg még párat). De ha már a szeretgom volt kedves belinkelni minket, többször is, hát megragadjuk az alkalmat és a figyelmet.Na, ide…..
Igen derék írást helyeztek el a tegnapi pártsajtó, a Komárom Megyei Dolgozók Lapja (kiadja az MSzMP Komárom Megyei Bizottsága), vagyis a 24 Óra (kiadja az MSzP KE megyei szervezetének megbízásából az AS-M Kft.) címlapján.A történet: egy tatai MSzP-s vezető, név szerint Boda…..
Mindjárt erősen kezdi Horváth „Testületbe El Nem Járok, Angliába Emigrálok” Mihály legújabb epeömlését. Mihez megintcsak Bejó „Független Újságíró Vagyok, Csak Misitől Kapom A Pénzem Meg Az Utasításokat” Gábor tartja a mikrofont. Gerincesen, ahogy a…..
Nem mindenkinek öröm a mélygarázsMiközben Esztergom első mélygarázsának jövő pénteki átadására készülnek az önkormányzatnál és az építő Giegler Kft-nél, meg kell emlékeznünk a beruházásra rossz fényt vető Nyíri Attiláról, az MSZP esztergomi frakcióvezetőjéről. A…..
...Hát ezt a bejegyzést kimoderáltuk...
Horváth-e a hibás? Kovács-e a hibás? Ilosvai-e a hibás?Egy év – sok vagy kevés?Egy egész oldalon fényesíti magát Kovácsék egylete, milyen jófej srácok ők, egy év hangoskodás után tudtak tartani egy érvényes alakuló ülést. Más egyesület egy év alatt sok mindent tud…..
…avagy a reklámok hazudnakSzeret, nem szeret. Gratulál, nem gratulál. Így tépdeshetnénk mi is önlelkünket, mardosó kétségek közt, amikor a szeretgom papiros és villanyos (internetes) változatát olvassuk. Hol szidják Orbán Viktort, Paskai Lászlót, Esztergom Díszpolgárait,…..
Eredeti címünk az lett volna, hogy „Stabil és nagy a válság - Dübörög a hazugság 2.”, de hát egyrészt ez nem Amerika (csak néphadseregi elöljáróm szép kifejezésével „Csikágó” - mármint „mi ez a Csikágó, hülyekopasz, mocskoscivil?”),…..
Nézzük, a vakdühű Meggyes-ellenesek éppen mivel örvendeztetik Esztergom sokkal-sokkal jobb sorsra érdemes Nagybecsű Közönségét. Van időnk, két hazugságra válaszolnánk. Az egyik ráadásul egy honlapszerkesztőé. Egy mintapolgáré. Egy igazi horvathistáé.Sírok, sírkertek,…..
Az október 16-i képviselő-testületi ülésen elhangzottakat szószerint idéznénk Nyíri Attila nyílt levélben tette fel kérdéseit. A kis pimasz, meg sem várva a testületi ülést. Ahogy egyébként Miavecz sem szokta, hanem mennek házalni kis kavarásaikkal, honlapra, sajtóba.…..
Tessék mondani, ez már a kommunizmus, vagy lesz még rosszabb is? Böszmeelnök és csonkakormánya a parlamentet próbálja kikerülni éppen, ahogy szokták, hol Nemzeti Csúccsal, hol trükkök százaival. Most éppen a válságba betonoznák magukat bele. Mondjuk ilyen dologba rendes ember…..
Magyarul: megjelent Horváthék lapja. Nézzünk bele, ne hagyjuk ki a tanulságok eme kincsestárát. Kezdjük mindjárt az elején: Schmitt Pállal, Tóni atyával hitelesíteni a szeretgomot éppoly baknak lövése, mint Bejó Gábor elmélkedése a Fidesz nevében a jobboldalról. (Tetszik…..
Mert az olyan úrias. A tegnap a zeneiskolával kapcsolatos üzenet levélírásra ösztönzött sokakat. Köszönjük! Írjanak továbbra is, magunk is jobban kedveljük ezt a társasági formát, mint az e-mailt, posztolást, kommentelést, fórumozást.Nagycsaládosok és Szent Miklós…..
Egy, a fideszből éppen kizárás alatt álló személy publikál egy, a fideszes polgármestert (Meggyes Tamás, Fidesz-KDNP) és a fidesz-kdnp-s többséget élesen kritizáló újságban. Egy olyan újságban, ami kétoldalas interjúban szólaltat meg egy esztergomi vállalkozót. Utóbbit is…..