Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikósnindzsa

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
csikósnindzsa 2013.03.17 14:38:33
@pelikán*: Alacsony a mérce nálatok, a szektában. :)
Tudjuk, hogy ingyen csinálod, látszik.
csikósnindzsa 2013.03.17 14:51:50
@pelikán*: Ennyit tudsz. Eemúttnyócét, a gyurcsányis, akkorénis. Hanemfidesz, akkor ballib. És így tovább, kétdimenziós idióta.
Ma a miniszter és a HÖOK elnökével folytatott kedves és kompromiszumkész találkozója után újabb kanyart vett a kormányzati kommunikáció. A miniszter ugyanis kimondta a lényeget: az egyetemek kapacitásának függvénye lesz az állami helyek száma. Ez azt jelenti, hogy körülbelül…..
csikósnindzsa 2012.12.23 13:35:22
@weisz manfréd huba:

a neonácikat miért nem lehet kimoderálni? miért?
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
Na jó, most már tényleg kíváncsi lettem. Mi a francért rettegnek még mindig a jobboldalon egy olyan pojácától, aki már évekkel ezelőtt megbukott az egykor rászavazók szemében is, és egy 3-4%-os pártocska élén vegetál? Mi szükség van arra hogy lex-Gyurcsányokkal akadályozzák a jogai gyakorlásában,…..
csikósnindzsa 2012.03.20 10:40:31
@Disintegrator Rising: Az előző neked ment.
csikósnindzsa 2012.03.20 11:07:10
@Trompf: Értem, tehát azért szavaztak nemmel, élén a szektavezérrel, mert valójában igennel akartak szavazni. Cseles!

És te el is hiszed ezt, te szegény. A volt besúgók (mind, akik nemmel szavaztak) téged vernek át a legjobban, jóbarát.
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
csikósnindzsa 2011.09.12 19:59:15
@Borenbukk:

lásd: derelyegrádi szellem 2011.09.12. 19:12:25
csikósnindzsa 2011.09.12 21:26:52
@Szumi: jól beszélsz. aztán a bank frankban számolta a "költségeket", én meg így jártam. aztán egyoldalúan módosította az aláírt szerződést törvény szerint, én meg így jártam.

most meg változik a törvény, mert ez egy ilyen ország, lehetett tudni, szóval így járt a bank. mi itt a gond?
csikósnindzsa 2011.09.12 21:46:02
@Boli: "Ez esetben csak a tőkepótlás révén hasonló összegű mentőcsomaggal kellene közbeavatkoznia az államnak..."

Hát ez aranyos. Mentőcsomag, mert reméltnél kisebb a hasznuk.
:)
Konyha és fürdőszoba egybe építve? (tipp: LeLoup) Légkondicionált zebra Egyszobás lakás fekete falakkal (via: ingatlanmagazin.com) Rengeteg márvány egy bánffyhunyadi formájú házban (tipp: Micocicó) Extra foam kávé (tipp: Bromwyn) Panel…..
Michael Knight TTT 2011.01.04 22:10:00
Szerintem mindenkinek egyszerűbb lenne, és a felesleges és kínos vitákat is el lehetne kerülni, ha az NMHH végre közzétenné a tiltott, a tűrt és a támogatott zeneszámok listáját. (Az MSZP-kampánydalok esetleges lejátszása külön kategória, amely kettőtől öt évig…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
Jogutód nélkül felszámolhatja az állam az MTV Zrt.-t, hogy így szabaduljanak a terhes székházprojekttől – hallotta az Antagon több, de áttételes forrásból. Az állítás igazságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, mindenesetre az ötlet második ránézésre teljesen…..
csikósnindzsa 2010.10.15 13:56:10
@mentira: "Jogállamban az állam a bűn ellen is jogszerűen kell, hogy fellépjen. Különben mitől különb a bűnözőnél?"

aztat a jogállamot ismerjük!
köszi, nem kell!

én eljutottam oda, hogy aki jogállamozik, az biztos benne van valami buliban.

ha nem érted, irkáld be üres perceidben a következőket google-ba:

"következmények nélküli ország"
"abszurdisztán"
"postabank"
"bkv"
"mtv-székház"
"máv"
"autópálya"
"közbeszerzés"
"költségtérítés"
"végkielégítés"
"független magyar bíróság"

és hosszan, nagyon hosszan sorolhatnám.

10 éves bírósági eljárások, felmentések, postabank ítélethirdetésen magát elröhögő bárándi, mint ügyvéd, mint politikus, pártkatona ügyészek, kézi irányítású rendőrség, pártkatona mta-elnök, stb.

miféle jogállamról beszélsz?
hazudsz vagy tájékozatlan vagy?
csikósnindzsa 2010.10.15 14:17:49
@is: szerintem ez félrement vagy részeg vagy, egy szavadat sem értem, hogy mit miért címzel nekem.
tvblog Akik a szünetjelet nézik 2010.02.11 21:57:00
A nézettségi adatokat vizsgáló átlagember mindig is érdeklődéssel figyelte az elsötétítések hol pár ezres, hol pár tízezres nézettségeit, s meg is fogalmazta magában a kérdést, hogy vajon ki az a balga, aki a semmit figyeli készülékén? A jelenségre legalább egy tucat…..
Érvénytelenül kell szavazni, mert ezzel lehet kifejezni az undort mindentől, ami a politikában van - mondják egyre többen. Helyesen felvetett problémákra adott helytelen válasz. Nem tudom, kire, de menj csak el, és szavazz érvényesen.Értem az érveket. Nekem sem tetszik az, ami most…..
csikósnindzsa 2010.02.11 14:13:00
@A Nép Te vagy:

"A tudatosan nem (vagy érvénytelenül) szavazóknak az az érdeke, hogy a kideríthetlen okból nem szavazókat magukkal egy táborban állónak tudják föltüntetni, nem az, hogy leválasszák őket magukról, kizárják. Ez mind katasztrofálisan értelmetlen, önmegverő széttagolás. "

Ember, ne vedd rossz néven, ne rohadékozz le, de te tényleg nem vagy magadnál... :D
Olvasd már el, hogy ki miért szavaz érvénytelenül, könyörgöm! :D
Első vendégszerzőnk sokat tapasztalt már a bevásárlókosarak alternatív felhasználásának kapcsán, és bátran felvállalta, hogy mindezt megossza velünk is! Hölgyeim és uraim, itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet a kosarak meglovasítóiról!EDIT: A jelek szerint ez a template…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
Vastagbőr Adakozzon a Fidesz is! 2009.06.25 13:01:00
Egyre szánalmasabb ez a krízisalap körüli hercehurca, de az MSZP nem veszi, vagy nem akarja ezt észrevenni. Felcsuti Péter, a Bankszövetség elnöke, a Raiffeisen vezérigazgatója konkrétan azt mondta, hogy ez szép példája a populizmusnak, nagyon nehéz a helyén értékelni. "Azt,…..
csikósnindzsa 2009.06.25 21:02:11
@Ivanhoe: bocsesz, de a "jobboldali" fidesz is megszavazta. érdekes módon, ha nagy pénzről van szó, nincsenek "oldalak".
elvakult balosok?
csikósnindzsa 2009.06.25 21:53:44
@Ivanhoe: a fidesz-szavazók "balosok"?
mert hogy itt most pont arról lenne szó, hogy a fidesz, mint "ellenzék" simán támogatja a Margit-híd-féle pénzszéthordást.
az nem baj?

erről azért nem ír a vastagbőr, mert az nem gáz, ha ők is lopnak?

miért szavazták meg?
csikósnindzsa 2009.06.26 09:12:37
@laspalmas: ok, bocs. hajrá VB.
A rakamazi plakátragasztási ügy után a tatárszentgyörgyi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettesének, Horváth Lídiának kigyulladt házánál is megdőlt a rasszista támadás teóriája. Már az elején sejteni lehetett, hogy nem stimmel valami, ugyanis - a bezárt házat…..
Az E.On évek óta olcsóbban adja a földgázt Magyarországon, mint amennyiért veszi a földgázpiacon. Vagyis az oroszoktól. Ezt idáig a kormány korrigálta, egészen 2008. októberéig. Akkor ugyanis eltörölték azt a korrekciós tényezőt, aminek alapján kompenzálni lehetett a…..
Még mindig a Bajnai-beszéd hatása alatt állok ... ó, de jó lesz, hogy végre együtt sírhat, együtt örülhet az ország minden lakosa. Együtt örülhetünk például Boldvai Lászlóval, az MSZP salgótarjáni képviselőjével is. Boldvai a megyei szoci nagykutya, az MSZP Nógrád megyei…..
csikósnindzsa 2009.04.20 13:43:22
@Ombuccmann:
hát ez az, én ezért nem értem ezt.

ahelyett, hogy csendben belepisálna a medencébe, a gyökér tufa segg kiáll a tranbulinra, és onnan hugyozik büszkén.

teljesen tökéletesen megjósolható, hogy mennek majd melegedni páran az ő házához is.
nem értem, nem félti a családját?

én még annak az apehosnak is 5 év kötelet adnék, aki benyilatkozza, hogy "nem vizsgáljuk az esetet", vagy "nem találtunk semmi kifogásolhatót", nemhogy ennek a tankparasztnak.

és egyébként is, még ha hófehéren szedte volna össze is a pénzt: ki az aki ilyen palotában akar élni OTT?

ez egy nagyon-nagyon sötét hülye ember.
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
csikósnindzsa 2009.03.09 10:11:44
@stellaz1: bocs, de jó nagy hülye vagy:

1. igen, ezt mondtam én is, erről szólt, amit írtam.
2. nem, nem igaz, ez tök egyértelmű.
3. nem, nem igaz, több százszor volt alkalmam lemérni a különbséget.
4. a többiek jó nagyokat nevethetnek, miközben egy helyben állnak. az agresszív kismalac kiszól a gödörből: MIVAN?! IRIGYKEDSZ?! :)
tényleg, csupa hahotázó embert szoktam látni ácsorogni a dugókan... :D

+1: nem, mondom, hogy sokkal jobb a közérzetem azóta, ezt is írtam.
nem állok annyit = kisebb munkaidő.

ha nincsenek szabályok, akkor fölösleges szabályok betartásával jönni. meg udvariassággal. bunkóság? igen, az. gyakorlatilag anarchia van, nem kell se indulatosnak, se paranoiásnak lennem, hogy ezt megállapítsam. ez van.
vagy nem vagyok bunkó, és állok a nemlétező szabályokat betartó balfasz mögött órákat, vagy alkalmazkodom, és időben hazaérek.

kollégámnak a kocsiján pl. 2 hónapja lejárt a műszaki, előtte mindig mindent időben befizetett, levizsgált, szervizelt, stb.
most már nem töri magát, hogy levizsgáztassa. minek? ki nézi?
az autószerelője már korábban megmondta neki, hogy kerekek nélkül is átmenne a kocsi a vizsgán, csak fizesse ki az összeget. szó szerint azt mondta, hogy ha idehoz egy talicskát, azt is áttolja a vizsgán, csak fizesse ki.
ennyit pl. a műszakiról a szabályok nélküli országban.
Mit is látunk a képen? A BKV hungarocell darabok felragasztásával tesztelte, hogy vajon az új metrószerelvények (22 db), amelyek olyan 40 milliárd forintba kerülnek, beférnek-e egyáltalán az alagútba ... A BKV azért így tesztelte, mert az Alstom kocsik a végleges…..