Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NickL.

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
NickL. 2010.01.04 15:28:44
Elkészült a december 27-ei Winter Classicra a zöld-fehérek régi stílusú meze is. Az FTC részéről csak az öregfiiúk játszanak ilyenben, a Mol ligás csapat az egész szezonban megszokott mezében léphet jégre az UTE ellen. Az Athletiksport által SOS-tempóban legyártott zöld mezből…..
NickL. 2009.12.16 16:24:52
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
Pénteken megvizsgálták a brazilt, a tesztengedélyt megkapta, de a Ferrari vasárnap este közölte, futamon a következő két hónapban nem indulhat, biztosan csak jövőre tér vissza.Hétfőn Fioranóban a 2007-es autóval köröz Felipe Massa, két és fél hónappal hungaroringi balesete…..
Igen, tudjuk, hogy a cím állítasa jelen pillanatban még nem lehetséges, hiszen a HIV nem tud csak úgy elmúlni, de Ozzy Osbourne (kis ferdítéssel) ezt is meg tudta csinálni eseményekkel teli élete során. Történt egyszer, hogy a heavy metal atyaúristene elment orvoshoz, ahol csináltak…..
NickL. 2009.10.07 12:15:22
Jenson Button vb-favorit, de Rubens Barrichello Brazíliában mindenképp megverné. Utána meg már bajnok is lehet.   ”Megteszem, amit tudok, hogy csökkentsem a felszültséget és a nyomást, ami a helyzetből adódik. Szorgalmasan, intelligensen, óvatosan akarok dolgozni.…..
Autófília Időgép 2008.12.15 18:30:00
Mikor láttatok ilyet utoljára, ha egyáltalán ? Ha nem esne le elsőre, ez egy Opel Kadett D, valahol 81-83 közötti gyártással. Igazi, autentikus, korabeli Irmscher optikával az elején. Ikerlámpa, maszk. Csak emlékeztetőül, ezek az autók mostanában valahogy így szoktak kinézni, ha…..
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
Nem vagyok egy billentyűzet fetisiszta, bár az igaz, hogy a billegő, nyoszorgó irodai vackomat szívesen lecserélném valami jópofa darabra. A múltkor már ajánlottam egy igazi reklámbuziknak való darabot, amelyen különféle vállalatok logóival jelölték az egyes karaktereket.…..
NickL. 2009.09.18 14:44:33
Jön a 90210 második évada, benne harminckilós nők és jóképű csávók, napfény, tengerpart, fagyi és kacagás. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/90210_s2/feed", "width":"490", "height":"490", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Nem árt, ha az ember utánanéz a riportalanynak, mielőtt elmegy kérdezgetni, különösen ha az alany magánéletében akar vájkálni. Jamie Lyn-Sigler, a Maffiózók egykori és a Törtetők jelenlegi szereplője igazi profihoz méltók kezelte le a helyzetet, pedig akár ott is hagyhatta…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Az ötödik évad hagyományos kiadása mellé a Disney-ABC egy korlátozott példányszámban is megjelenő speckó DVD-szettel is előáll, amihez csomagolnak egy videókazettát a teljes orientációs kisfilmmel, a DVD-lemezeket papírtokos floppy-tartóban teszik a dobozba, aminek a külső…..
NickL. 2009.07.03 15:22:13
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
A júliusi áfaemelés váratlanul érte a tömegközlekedési vállalatot, több helyen hiánycikk a jegy. Ahol még maradt a 40 tonna régiből, ne vesszen kárba alapon, válság idején főleg, házilag barkácsoltak áfaemelt változatot. A kézzel hekkelt, egyedi míves jegyek, mint amiket…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
NickL. 2009.06.22 10:10:20
Olcsóbbra cserélnéd? Miért? Azon kívül, hogy magas a törlesztő...  Gondolod, hogy a mostani hitelednél van olcsóbb? Amire kevesebb törlesztő részletet kell fizetni? Esetleg rövidebb futamidővel? Netán megszorultál, és nem akarsz élni a tévében agyon reklámozott,…..
NickL. 2009.06.17 15:16:19
Máté az évekkel ezelőtt megszüntetett Neptun rendszer fejlesztői által elnyelt sms-díjakról írt nekünk, amit neki eddig sajnos nem sikerült visszaszereznie. Másnak sikerült vajon, vagy a sokmilliós befizetést elnyelte a sötétség? Az egyetemi tanulmányi rendszerben 3 évvel…..
NickL. 2009.06.17 14:05:39
Nem csak az év fesztiválján, de az összes Sziget-szervezésű fesztiválon lehúzzák a külföldi számláról vásárlókat. T. a BalatonSoundra próbált Németországról jegyet venni, és ő is belefutott a misztikus logikájú átváltási módszerrel, azazhogy online csak forintban lehet…..
NickL. 2009.06.09 16:21:08
Az alábbi képet cukiság szempontjából mindenképpen szuperlativuszokban említeném, de szerencsére a kép beszél helyettem is.Vajon milyen érzés lehet kézben tartani egy marék vakondbabát?..
Legalábbis a PETA (nemzetközi állatvédő szervezet) szerint, akik mindezt egy reklámfilmbe foglalták, majd kicsengettek hárommillió dollárt az NBC-nek, hogy azok mutassák be a szpotot a vasárnapi amerikaifutball-döntő alatt. A tévénél megnézték a filmecskét, majd úgy döntöttek,…..
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..
NickL. 2009.01.07 14:31:52