Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raa

14 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebookon, LinkedIn-en és mindenhol máshol folyamatosan kapjuk az impulzust arról, hogy legyünk erősek, kitartóak, optimisták, megállíthatatlanok. De soha senki nem részletezi, hogy ez az erő születési joga egyeseknek vagy pedig előteremthető? Ha előteremthető, akkor hogyan? A…..
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..
Miért nem szerepel a weboldalam a Google-ban előrébb? Ez az a kérdés, amelyre egzakt válasz nincs és nem is lesz hivatalos forrásból, a Google-tól. Aki viszont már átélte, hogy honlapja valamilyen kulcsszavára vagy fontos kifejezésére alaposan hanyatt esett a Google első…..
Főoldal MP3-LeckékTörténelem9. osztályA Krétai és Mükénéi kultúra Bethlen István miniszterelnöksége Az egyeduralom kialakulása Rómában a Kr.e. I.században Róma a köztársaság korában Julius Caesar; a principátus rendszere Róma, a köztársaság válsága Róma, államforma,…..
Az üdülési csekkek és ételutalványok hamisítása helyett végre elég lesz a központosított SZÉP-kártyások vásárlási bizonylatával leüni a számítógép elé, és rendelni. Azokon ugyanis minden személyes adat, sőt, még az egyenleg is látszik. Mivel a bankok jó 2 hét alatt…..
A Sanyi által talált csodában talán már nem is a magyar helyesírás ellen elkövetett újabb merényletek miatt fogjuk a fejünket (kezdünk hozzászokni, bár miért is kellene elfogadnunk természetesnek?), sokkal szomorúbb az érintett honlap ügyhöz való hozzáállása. Az…..
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
raa 2011.05.29 21:23:48
Bociról nem érdemes írni, Bocit látni kell, Bocit nem érdemes highlightolni, Boci minden szava maga A highlight! Boci annyira pörög, hogy egész egyszerűen nem volt idő megírni legutóbbi projektjét, az élő valóságsót, máris itt az újabb, a celebvadász.com!! Hogy miről is szól,…..
Egy olvasónk azért ment el a Megasztárba, hogy megnézze egyik haverjának a fellépését, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna, illetve a Tv2 meghirdette. Átveréses sztori változatlan formában alant, modern rabszolga motívumokkal.Egy kedves barátom bejutott a…..
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
Irodalom érettségi: Németország és Ausztria az ellenreformáció idejében. A német birodalom és melléktartományai. Az augsburgi vallásbéke Németország területén egyelőre tűrhető állapotot teremtett, mialatt a német birodalmat körülvevő területeken a háború…..
Újabb jelentős mennyiségű tétel került fel Mp3lecke.hu oldalunkra. Kidolgozott érettségi tételek!Egy kis izelít: történelem tételek: A nagy angol forradalom: Az angol köztársaság.A nagy angol forradalom: A “csonka parlament.A nagy angol forradalom: Cromwell és az…..
Szilárd testek hőtágulása: Szilárd testek hőmérsékletváltozás által okozott térfogatváltozása lényegesen kisebb mértékű, mint a gázoké. Szilárd anyagok térfogatváltozása függ a hőmérséklet változásától, a kiindulási térfogattól és az anyagi…..
Itália nem több, mint földrajzi fogalom - hangoztatta 1848 elôtt Metternich. Itália a Római Birodalom bukása után közel másfélezer éven át a teljes politikai széttagoltság állapotában volt. Területén német, spanyol, francia hódítók osztoztak, virágzó városállamok…..
A hagyományos drámaszerkezet felbomlása A hagyományos drámaszerkezet a 19. század végén válságba került. A polgári társadalom viszonyainak kisszerűvé válása nem kedvezett a drámának,mely nagy emberi és társadalmi konfliktusok megjelenítésére hivatott. Korunk drámáiban…..
A PSZICHOLÓGIA, MINT TUDOMÁNY   A pszichológia  - magyarul lélektan - görög eredetű szóösszetételből származik, (pszyché: lélek és logosz: tan szavakból) Átfogó értelemben a pszichológia a lelki élettel, és annak jelenségeivel foglalkozó tudomány. (Lelki…..
 KÖZELÍTÉS A POLITIKÁHOZ: VEZETÉS, IRÁNYÍTÁS, DÖNTÉS Hétköznapi gondolkodásunkban a politika a hatalomhoz, a vezetéshez, a vezető pozíciók betöltéséhez és megszerzéséhez kötődik: a vezetőknek hatalmuk van, de hatalmukkal visszaélnek, vezető pozícióikat a saját…..
 Az athéni demokrácia Földrajzi helyzet: a görög anyaország nagy része a Balkán-hegység déli részén terül el. A magas, nehezen járható hegyek számos, kisebb-nagyobb völgykatlanra osztják a területet, amelyben rendszerint egy-egy görög állam helyezkedett…..
PromontorBlog Találós kérdés 2. 2010.07.25 08:02:00
Mi ez?És hol van?Frissítés (2010. július 31.):A megfejtés megszületett és egy újabb posztban a zsűri kiosztja a díjakat, továbbá izgalmas (vagy nem is annyira) háttérinformációkat közöl.....
raa 2010.07.25 22:49:58
Az ősmasszívumok a földkéreg legkorábban megszilárdult, legősibb kéregdarabjaiból és a hozzájuk forrt ős- és előidei hegyek lepusztult maradványaiból állnak. Anyaga főként kemény mélységi magmás kőzet (gránit). Az ősmasszívumok a kontinensek…..
Ilyet még biztos nem láttatok... mp3-ban lehet meghallgatni az iskolai, órai anyagokat ingyen, illetve letölteni is. Persze ha esetleg nincs fent minden, akkor itt biztos megtaláljátok: 23 tantárgy közvetlen tétel és jegyzet elérése: http://www.erettsegi-tetelek.linkpark.hu/Remélem…..
 Az illem szokásainak változásai a társadalom fejlődésével járnak együtt. A társadalmi átalakulás hatással van a másokkal szembeni viselkedés szabályaira is. Etikettből, protokollból nem szerezhető diploma de a társas élet szokásainak, szabályainak ismertet az általános…..
 1. A NAGY FÖLDRAJZI FELFEDEZÉSEK ELŐZMÉNYEI  A 14.sz-i gazdasági és népesedési megtorpanás után a 15.sz. közepétől lassú fejlődés indult meg. Egységes államok alakulnak,  fejlődik  az  ipar, amezőgazdaság, ismét növekedni kezd a népesség.…..
 A középkori város jellemzői Európában és MagyarországonA kora középkorban kibontakozó mezőgazdasági fejlődés, mely technikai és módszerbeli újításokat hozott a XI-XII.században kiteljesedett, és egyre nagyobb területen hódított teret.A népesség számának…..