Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrant

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Legyél te is szuvenír! 2011.04.09 09:00:00
Íme, egy érdekes példa arra, hogy nem kell mindig a célcsoporthoz beszélnünk, amikor ambient kampányt készítünk, hiszen maga az akció csupán egy csali, amit filmre véve és felrakva az internetre megszólíthatjuk az igazi célközönséget. Ilyen az Xbox Kinect utcai akciója is,…..
Földönkívüliek az iwiwen? Frankenstein a facebookon? Egy csapat zombi a hotdogon? A profilképek alapján simán elképzelhető, hogy valamelyik név mögött valami szörnyszülött bújik meg. A Samsung legújabb fényképezőgépéhez összeszedett fotós trükköknek köszönhetően most…..
Tőlem nem várhattok gasztronómiai beszámolót a karácsony vacsora előkészületeiről, több okból sem. Egyrészt én szívem szerint rendelném az ételt ilyenkor, hogy ne legyen ezzel gond (a Chez Daniel étteremből rendelnék például Du Puy zöldlencsesalátát házilag marinírozott…..
Alaposan pórul járt az a kedves Levélírónk, aki túl sok romantikus, és túl kevés művész filmet nézett. Az élet nem parfüm, néha kifejezetten szaglik. A kudarc és a csalódás illata lehet keserédes - így tudunk a végén nevetni az egészen.   Fiú vagyok, 37 éves. Szintén…..
Áll egy ember a Határ út elején egy kisteherautó mellett, kezében táblával, illetve nem is áll, hanem ugrál, pörgeti a táblát, amin az olvasható: „Üdvözlöm – www.Mini-Trans.hu – Segíthetek?”, illetve hogy „Ez is magyar”, vagy…..
Munkahelyi (T)error Tilos inni 2009.03.16 05:51:00
Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.       Szervusztok!   Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői kitalálták a…..
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
Adrant 2009.02.16 15:10:47
@Azhát: Az átlagemberek ebből nem sokat fognak megtudni, de a szakma nem hiszem, hogy tapsikolni fog a BBDO-nak ezért a húzásáért.
(Ha jól tudom a BBDO az ügynökségük, javítsatok ki ha tévedek.)
Adrant 2009.02.16 15:26:03