Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rifiröfi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kévé mellé 2013.01.24 09:30:00
A TBS berendelte a Bam’s Bad Ass Game Show című vetélkedőt, amiben a jelentkezőknek úgy kell kérdésekre válaszolniuk, hogy közben Jackass-jellegű mutatványokat is el kell végezniük.  Az ABC hivatalos Twitter-csatornát indított Joss Whedon S.H.I.E.L.D. című…..
Rifiröfi 2013.01.24 09:53:34
@sixx: Az aratási szezon már rég elmúlt ;)
És a megoldás: a vonalkód.Hála a német bricks.inof.de lapnak egy korrekt listát kapunk a megjelenő figekről mellékelve a hozzá tartozó vonalkóddal.Azt nem tudom, hogy hogyan is lehet kivitelezni egy ilyen akciót a magyar kiskereskedői viszonylatok között, mindenesetre májusban…..
Az esti talkshow-kínálat legjobbika jelenleg Craig Ferguson CBS-en látható Late Late Showja, és nem azért, mert újra feltalálta a vajaskenyeret, hiszen a műfajra jellemző menetrend itt is érvényes (kivteles alkalmaktól eltekintve), azaz monológ, valami rendszeres baromkodásos…..
Rifiröfi 2010.04.22 09:01:42
Még nem olvastam a könyvét, de volt egy időszak a showban, amikor a vendégek olvastak fel belőle (mint pl. itt: www.youtube.com/watch?v=f-6Xo9DOi7E ). Állati.

Ha valaki még nem tudja, hogy hol nézze online, akkor itt kb. 2 évre visszamenőleg megtalál minden adást: www.youtube.com/user/Malinky2Stoatir

Geoff hangja miért lett legutóbb megváltoztatva? Előtte sokkal jobb volt.
A CBS még tegnap bejelentette, hogy 54 év és 13 000 epizód után leveszi műsoráról az As the World Turns című szappanoperát, amit itthon az Ahogyan a világ halad címen emlegetnek, de őszintén megmondom, nem tudom, melyik adó adta, vagy azt, hogy volt-e látható nálunk…..
Rifiröfi 2009.12.10 13:44:54
Két hete útjára indítottuk a zsarucar.hu autóvadász Vezda László taktikai csapásmérő sorozatát a sokak számára evidens témával foglalkozó első résszel, most eljött a következő szösszenet ideje. Ezúttal az UV jelölés kerül terítékre, mint hatékony elrettentő eszköz az…..
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
Rifiröfi 2009.09.02 09:25:40
Ha esetleg erdekel valakit, akkor itt megnezheti a musorreszletet, amirol szo van (nemetul): www.youtube.com/watch?v=iPO8aCvu2ew

A lenyeg annyi, hogy a dugot az elso ember okozza, viszont ot ez mar nem erinti (kvazi nem is veszi eszre). A tanulsag: aki eddig is bevagott a kocsisor ele fekezesre kenyszeritve oket (es ezaltal dugot okozva), az nem fogja eme szokasat feladni, mivel ez ranezve semmi negativ kovetkezmennyel nem jar. Csak masok szivnak.
Nem titkolja Pokember, hogy ő sem szent és követett el hibákat, főleg, amikor eldurrant az agya a nyomulós motoros miatt. Nem titkolja a saját hülyeségét sem, de a nagy kérdés az, hogy ezért a kommentelők nem négyelik-e fel, mert kevesebbért is kaptak már vérszemet. Régi…..