Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pógi

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A UPC ma délután jelenti be hogy 240 megabájtos internetszolgáltatást is képes már nyújtani. Üröm az örömben, hogy a a kiszivárgott bejelentéssel kapcsolatban a UPC felhasználói ahelyett, hogy átadták volna magukat a felhőtlen és optimista derűnek, inkább panaszaikkal, pikirt…..
Bukott politikán ne változtass! A szerdai kormányülés a Révész Máriusz-féle népesedéspolitikai bizottság javaslatai közül félresöpört mindent, ami jó, és azt az egyet fogadta el, ami drága, hatástalan és igazságtalan. Így a nők esélyegyenlőségének és a bébi-boomnak…..
A Miniszterelnök úr videó üzenetéből két dolog derül ki. Egyrészt (szerencsére) a rendező még mindig nem egy Leni Riefenstahl, pedig könnybe lábadt szemekkel tudnám nézni, ahogy a békement végeláthatatlanul hömpölygő két lábon járó endorfintömegére rávágják a…..
Pénzkérdés Az arany vakká tesz 2012.03.22 21:37:00
Legfeljebb az 1800-as évek Alaszkájában tombolhatott akkora aranyláz, mint az elmúlt években idehaza! A részvénypiacok megingása, az ingatlanárak zuhanása az elértéktelenedő forinttól való félelem nem véletlenül terelte az évszázadok óta a megtakarítások királynőjének…..
Snake Schmitt Pálgium 2012.01.12 05:26:00
Viktor! Tudom hogy, elfoklalt vagy, tudom hogy, van valamijen baly a kölcségekkel és brüsszellel meg americával, nem is, akarlak fárasztani, de a kéccségbeesés ragattatot velem bilentyüt mert, azér ez most tulépett egy határon az, ami most történt. Hogy gunyolnak eggyésmás miatt…..
Népszavazást kezdeményez az MSZP a magánnyugdíjpénztári tagdíjátutalás felfüggesztése miatt – érkezett ma a hír. Nem hiszem, hogy bárkit komoly meglepetésként ért volna a bejelentés; várható volt, hogy a szocialisták előbb-utóbb megpróbálják lemásolni a Fidesz…..
Egy újabb történet  arról, miként tud a rendőrség kicseszni egy autólopás sértettjével. A gépjárművet körözik, de a határozat szerint bűncselekmény nem történt. A biztosító röhög a markába. Kedves Zugügyvéd! Régóta olvassuk blogodat,sőt hasonló…..
pógi 2010.10.01 10:39:23
@gorillka: "ne haragudj a kérdésért, de mi lett volna a helyes cselekedet?"
ha már van egy többmilkás autóm (a 2 is "több", akkor minimum van hozzá egy rablásgátlóm (30 eFt), váltótáram (50 eFt) és zárdugóm (5 eFt)
százasból megúszom, és nem nyitják ki, viszik el öt perc alatt
a lista természetesen ad infinitum bővíthető, de ennyit szvsz minimum invesztálni kell a nyugodt alvás végett
Szövegírói munka - [–] diák [diák-] és otthoni munka! Ha kellemes stílusban, érdekesen, élvezhetően és izgalmasan tudsz fogalmazni. Ha olyan ember vagy, aki imád írni és [írni, és] írásaidat az emberek úgy érzed, hogy élvezettel olvasnák, akkor itt a…..
A hitet megVALLani komoly dolog. Talán nem véletlen, hogy hasonlít a VALLatásra. Ez eredetileg azt jelentette, hogy akkor is meg kell vallani a hitet, ha ennek csúnya következményei lesznek: mint a római kori keresztény mártíroknak a cirkuszi arénában. Hasonló volt a helyzet a…..
Választási programunk bemutatását gazdaságpolitikai irányelveinkkel és terveinkkel kezdjük. Mert az idő nem pénz. Neki hihetünk. A Kétfarkú Kutya Párt programjának anyagi háttere szilárd és biztos alapokon nyugszik. Tudjuk, hogy fontos megjelölni azon forrásokat, melyekből…..
Proszektúra Vihar a magyar biliben 2010.08.06 14:28:00
Viharos körülmények között iktatták be az új magyar köztársasági elnököt, adja majd hírül blikkfangosan, az esemény időjárási (és politikai) körülményeihez illően a világsajtó. Mármint az a néhány másodrangú újságocska, amelyik egyáltalán megemlékezik majd erről…..
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..
A párt ökle kemény dolog. Ahogy az ősi dakota közmondás tartja: aki a bölény fülszőrét kitépi, azt hamarabb utolérik, mint a sánta sakált. Vegyük ez komolyan, és ne poénkodjunk öncélúan államtitkárokkal akkor sem, ha az impresszumban megjelöljük mennyire vegyenek minket…..
Világutazó Templomból nightclub 2010.06.24 10:03:00
Szentségtörés, bizarr trend vagy minek neveznétek, hogy egyre több templomot alakítanak át, luxuslakássá, könyvesbolttá vagy most épp nightclubbá? Ha elég nyitott vagy és Brüsszelbe járva szeretnéd kipróbálni a belga éjszakai életet mindenképp látogass el a Spirito-Martini…..
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
Csupa móka és kacagás a közélet. Mint határt és ízlést nem ismerő pókerjátékosok ücsörögnek az ország asztala körül, és licitálnak egymásra. Az erősebb lapokkal bíró kormányjátékosok emelik a tétet egy elszámoltatással, mire ellenzékük csak ordítani bír: ólin…..
Varánusz Sólyom vs. Schmitt 2010.06.15 08:00:00
Tegnap találtam egy Lázár János cikk végén egy apró, ám nem jelentéktelen széljegyzetet. Mivel éppen könnyes szemmel röhögtem Lázár azon kijelentésén, miszerint "politikai mutyik" helyett most egyértelmű döntések lesznek, - a tegnapi napotok után politikai mutyiról…..