Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinainas

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Hol a rendőrség? 2011.06.19 18:15:00
A tegnapi meleg felvonulásról csak szépet és jót akartam írni, mert ami a felvonuláson történt, az szép volt és jó, de ami a körül, sajnos az a magyar valóság. A magyar rendőrség letartoztatott 2 osztrák meleg aktivistát, mivel a magyar gárda volt főkapitánya által vezetett…..
Kikerültek a tecsőre a Viasat3 Éden Hotel című reality-műsorának karakterpromói, amikből csak és kizárólag két dolog derül ki a szereplőkről: mekkora mellekkel és mennyire bordázott hasizommal rendelkeznek. A március 7-én rajtoló műsor szappanoperaszerű lesz, amit gyorsan…..
Pinainas 2011.02.17 12:59:40
@pafff: Ő miatta és a szülei miatt nem fizetek adót :D
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
  2011. január 16-án tragédiába fulladt egy budapesti elektróparti. Tény az, hogy nem tudunk semmit. Viszont majdnem minden furcsa. Viccelni ezzel elég ótvar. Önigazolásként felhasználni pedig undorító. Úgyis minden kiderül. A megmondással talán várni kellene egy…..
10 - 15 - 20 ezer fő vett körülbelül részt a Parlament előtti  2011. január 14-i, sajtószabadságért való tüntetésen. Gondolom köztük számos blogger is figyelte a történteket és levonja belőle a kellő tanulságokat.  Amennyiben  a 2002-es FMPSZ (egykori…..
Az EU nem ismeri a történelmet. Pontosabban: régiós szomszédaink az EU-ban nem ismerik el a történelmet. Történt ugyanis, hogy a magyar EU-elnökség brüsszeli installációja egy szőnyeg, amelyben Magyarország 1848-as térképe illusztrálja az európai forradalmi hullám legteljesebb…..
Most akkor rasszista a magyar rendőrség, vagy ávéhás vagy mi? Úgy tűnik nem mindegy, milyen jelzőket aggatunk rá. Azt a szombathelyi egyént ugyanis, aki szerint a rendőrségünk rasszista, bűncselekmény hiányában felmentették. Az index beszámolója szerint a bíróság úgy…..
Pinainas 2011.01.12 18:16:10
@kíváncsivagyok: Jól látom hogy te most ledisznóztad a rendőrséget? Nembaj már lehet.
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
„A múltat már Isten se másíthatja meg. .. csak a történészek” – tartja a mondás. És ha másításról, vagy hamisításról túlzás is lenne beszélni, szép példáját látjuk annak, mennyire különféleképpen lehet prezentálni, egy hetven évvel ezelőtti, a…..
Ismételten egy rendhagyó poszt következik, egy újabb játékkritika. A stratégiai játékok kedvelői számára a Paradox név nem cseng ismertlenül. Olyan, nagysikerű játékok kiadói ők, - a teljesség igénye nélkül - mint az Europa Universalis sorozat, Victoria és a most már…..
  1. Ne úgy köszönjünk be, hogy "Adjon az Isten jó reggelt!", és ne úgy köszönjünk el, hogy "Szebb jövőt!", különben hamar a Modorosblogra kerülünk! 2. A gallérunkat hajtsuk be! Ha mégis kihajtjuk, akkor mindkét oldalon hajtsuk ki, ne csak az egyiken! 3.…..
killtheradical Védővám 2009.08.12 06:09:00
Ez egy ilyen ország. Felejtsd el a kompországot, ez itten egy importország. Azt is importáljuk, ami itt megterem, sőt, kivisszük, feldolgozzuk, és jó haszonnal visszahozzuk eladni. Az okokra nem térnék ki, mert igen hamar lámpavason végezném. De ez az az ország is, ahol a feltörő…..
Pinainas 2009.08.12 18:11:29
A múlt héten elfogadott nyelvtörvényről sokan, sokféle módon írtak már. A szlovák parlament egyik leggyalázatosabb rendelkezéséről van szó, talán a Benesi dekrétumokat megerősítő rendeletet lehetne csak vele egy kategóriába sorolni. Ami viszont a rendelkezés konkrét hatásait…..
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Archiregnum Rekviem a Gárdáért 2009.07.04 15:42:00
A Magyar Gárda ügyében, viharos gyorsasággal született meg a  jogerős ítélet az ítélőtáblán, ám ami ebből kisült, az az ország szégyene.Az ítélet helybenhagyta a kifogásolt elsőfokú döntést, és ezzel jogerőssé vált: a Gárdát fel kell oszlatni, mivel felvonulásai…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
A Méltóságot Mindenkinek Mozgalom aláírásgyűjtést szervezett. A nyilatkozat rendkívül jól van megfogalmazva:A Jobbik három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, magyar állampolgárt nem képviselnek.A nyilatkozat…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Pilu Vigyázz, jön a Vona(t)! 2009.06.15 08:11:00
 Akinek nem volt alkalma a televízióban, az szánjon rá tíz percet, és nézze meg Vona Gábort az Estében!   Véletlenül sem szeretnék a Jobbiknak csápolók táborához csapódni, de amit ez a srác produkál(t), az leginkább egy száguldó gőzmozdonyra emlékeztet.…..
"Nagy arányú győzelmünk során a választók felhatalmaztak minket arra, hogy hatalmas, háromlábú robotokat építsünk, és azokról protonágyúkkal lőjük a Dob utcát vagy a tatai cigánytelepet." - értékelte az eredményeket  Vona Gábor. "Eddig csak a…..
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Varg Vikernes. Ez a név nem feltétlenül mond sokat a legtöbb embernek, legfeljebb a fémes muzsikát kedvelő szűkebb rétegnek, azonban ha azt írom, hogy Burzum, akkor talán már többen kezdik sejteni, hogy miről is lesz itt szó. Nos a fent említett úriember volt az, akit 21 év…..