Regisztráció Blogot indítok
Adatok
assasin

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
assasin 2011.07.26 23:15:05
@Johnny Tinenbalm3.14:

értem tehát neked ez az érved..érdekes gondolkodás

tehát akkor a Te gondolat menetetből levezetve:

Orbán egy csaló, és bünöző, akkor te meg egy agyatlan fidesz robot vagy, aki sötét és buta...
tiszta ügy...kb ennyire értelmes a levezetésed.
...hanem annak szigorúan vett tartalma, miszerint a demokratikus választások eredményét, a népakaratot bármikor felülírhatja Járai Zsigmond és Schmitt Pál duója. A Költségvetési Tanács és a köztársasági elnök megfelelő (ámde, mint látni fogjuk, kellő…..
assasin 2011.03.11 01:02:15
@ökörpöröly: Németországot belerángatták a II.vh.-ba???? Sőt rákenték hogy ők kezdték????
Te normális vagy? melyik földön élsz?
Ennyire nulla szintű történelmi tudással, és agymosottan tán nem kéne többet szívnod semmilyen anyagot, mert ekkora butaságokat írsz le :)
nagy az istenke állatkertje, de rendesen...
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
assasin 2011.02.24 14:04:31
@wmiki: Úgy érzed, hogy most komoly ellenérveket írtál?? komolyan??? mert sajnos ovis alapvető minimális tudással sem rendelkező emberkékkel nincs miről vitatkoznom....
biztos érdekes lehet az életed, ha ilyenekben hiszel.. sok sikert.
assasin 2011.02.24 14:42:20
@stark: De, :) Persze igazad van, értem én szegényke felfogását és gondjait.
Az előző beírása is hűen tükrözi, az az érvei, hogy ellentét párokkal érvel...
Klasszikus politikus trükk, unalmas gyakorlatlan vitatkozóra utal a dolog...

Ha én nem tudok repülőt vezetni, akkor más sem..kb. ennyi a logikája..eddig terjed el :)
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
assasin 2011.02.05 12:40:00
@Apophis: Képzeld, igen. Tudom milyen márkát akarok, és van ismerös(ha nincs, szerzek) vagy szakértő, aki tipus ismerös,és ellenőriztetem.
Plusz, az adás-vételiben benne vannak, a kikerülhetetlen garanciák...és még sorolhatnám.
Persze, így macerásabb, de hát zsebre megy:)
Ez az írás nem a partraszállásról, nem a 101. Légiszállítású Hadosztályról és nem a Band of Brothers (Elit alakulat) által bemutatott Easy Company-ról szól. Nem akarom, mert nem is lehet egy ilyen cikkben bemutatni mindezen alakulatok életét, történetét. Bármilyen utalás vagy hivatkozás rájuk csak…..
assasin 2011.01.21 23:13:28
@GeoThrasher: De jó, hogy itt is felbukkannak, a naagy német hadsereg védői, meg az USA katonáit lefikázók...már hiányoltam egyet.
Ez itt egy hős katona megemlékezéséről szól..csak erről, fikarcnyi tisztelet lehetne benned.

Ja,és ha nem tudod miről írok, akkor olvasgass utána pl: a Vörös Bárónak...aki németként is megadta az ellenfelének a tiszteletet, mert akkor még ez is benne volt a háborúban.
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
assasin 2011.01.21 22:03:15
@nagymagyarmagyar:

Hát rajtad betegre röhögtem magam, az hagyján hogy saját magadat hazudtolod meg , minden második mondatodban..de láthatóan fogalmad sincs semmiröl...bár ugy látom nem is arra születtél:)
Csukd be a szemed, és meglátod, milyen sötét vagy.:)
legrosszabb az benne, hogy te valszeg el is hiszed amit összehordasz itten....szánalmas:)
assasin 2011.01.21 23:07:58
@nagymagyarmagyar:
Semmit nem kell megcáfolnom...ez a ti állandó kényszer képzetetek, hogy állitani meg cáfolni kell..kösz én megvagyok nélküle, látom az igazságot, hogy te mit képzelegsz, nagy ívben lesz@rom.

@Rwindx: ne fárassz már, a mostani fidesz vezérkar tele van volt kisz-essel, meg mszmp-sel, akik ugyanugy loptak ahol bírtak,..egyik kutya másik eb...
Egy hete - miután nyilvános lett, hogy Michael Douglas a gyógyulás útjára lépett - a B-oldal Facebook oldalán indult el a gondolkodás a színész legjobb filmjeiről. A színész Golden Globe díjátadón történő megjelenése után úgy gondoltam, az akkori ihletet felélesztem és…..
assasin 2011.01.19 09:46:59
@LacKó: Rózsák háborúja :) ott van a listán :)

Azért a felsoroláshoz simán odatenném még, ha már nagy amerikai színészekről van szó:

Sean Penn
Robin Williams
Dustin Hoffman

Azért ők sem a futottak még kategória
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
A novemberi osztrák gasztrokalandok egyik emlékezetes állomása volt a Bécs melletti Hanner, a Relais & Chateaux lánc tagja. A fővárostól mindössze fél órányi autózásra levő, gyönyörű fekvésű hotel környékén sajnos nem sok idő maradt körülnézni, pedig a Bécsi erdő…..
assasin 2010.12.09 13:43:37
@A'rpi: Milyen igazatok van, a kannástablettás bor, és a tokaji aszú közti különbség miatt a tokaji egy szemét szar, ugyebár..ha a logikátokat követem.
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
assasin 2010.10.20 16:42:35
@jelentéktelen alak: a medence a lakott terület, nem?? hiszen az uszómester a 30-as tábla, ugye?, ha jól értelmezem..
de kijövök a medencéböl(elhagyom a lakott területet) így az uszómester már rám nem vonatkozik.(bár szvsz rossz példa)

dehogynem lényeges hogy átmész az egyikböl a másikba..hiszen a kresz szerint más szabályok vonatkoznak mindkettőre, és ezeknek a szabályzási területeknek pontosan meg is mondja a határait.(lakott ter. táblák)
a határ átlépésével, kötelező betartanod az ottani szabályokat. HA másképp nem rendelkezik..de ezt csak a tábla UTÁN!!! teszi meg!!! mert az előtte lévő szabályzó táblák érvényüket vesztik.
assasin 2010.10.20 16:44:30
@Zbynek: semmiképp sem, hiszen ha a 100 után 80 jött, akkor a 100 mint olyan már semmilyen formában nem érvényes.és ha utána feloldó tábla jön, akkor az adott utvonalra érvényes alapszabályzás lép érvénybe. ez egyértelmü és tiszta
assasin 2010.10.20 16:48:10
@jelentéktelen alak:
bocs az okoskáért:)

1: 50 es tábla a tábláknál bvan tárgyalva..
2: a tábla értelmezését olvasd el a kresz idevágó részében, hadd ne kopogjam be
3: határa, értelemszerüen addig tart mig más rendelkezés fel nem oldja, vagy felül nem irja
4:mért kéne másként értelmezni?? ezt hol írtam?
5: pontosan azt jelenti amit ír, ha másképp nem rendelkezik.
6: 50/90 es limit, addig tart mig másképp nem rendelkeznek..lásd 30-as tábla..de ez forditva is igaz..30-as tábla addig tart mig másképp nem rendelkeznek..
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..
A jogos felháborodást okozó vörös iszap katasztrófa számtalan jogi kérdést vet fel, amit a szakemberek is jó részt megválaszolatlanul hagytak. A vezérigazgató rapid letartóztatásának kommunikációja is inkább hirtelen bűnbakkeresési kényszerre utal, mint az ügy valós…..
Orbán anno az őszödi beszéd után közölte, hogy "már holnap" készen áll a kormányzásra a Fidesz. Most kedden azonban a költségvetési bizottság támogatta azt a kormánypárti javaslatot, amely szerint a választási évben kitolnák a büdzsé készítésére vonatkozó…..
assasin 2010.10.07 13:27:46
@Blogger Géza: Nem az elfogadásrol van szó, ne csusztass már...
hanem a sarokszámok elözetes kiadásárol, meg a tervekröl, hogy legyen mihez igazodni, legyen min vitázni, és egyeztetni...
assasin 2010.10.07 13:30:56
@Blogger Géza: aha létszám csökkentés...vicces...egykulcsos az nagy dolog? 17% most...lesz 16%..az kb 1500-2500ft átlagban havonta...de ha elveszik az adókedvezményt, meg egyebeket amiröl szó van akkor, 10e ft több lesz elvonva...hajadra kenheted a 16%-ot legalább is az átlag ember
mert hát ugye, ott fent ők jól járnak havi 1milla fizetésnél, ez már szép növekedés, szó se róla..
assasin 2010.10.07 14:41:17
@tnts: te nagyon IQ-tlan...már 8 éve is ugattam, hogy változás kell, mert igy szarba megyünk...a fidesz is orbánnalk az élükön, osztotta az észt már vagy 8 éve, hogy ök tudják a tutit....most ott vannak!! micsinálnak???? pénz hatalom, és minden lenyulása..ezt! mást még nem....ez volt az első dolguk....ugyhogy ne gyere a szocikkal nekem...2-3 év mulva a nagy szarban mire fogsz hivatkozni
aranyapám ??????hm?? ?
Spartacus egy fából tákolt alkalmatosságon ébred rémálmából, a ludus gyengélkedőjén. Tiltakozása ellenére, megfosztják hajkoronájától. Lucretia az egyik kiürült víztározót nézi, és amikor Batiatus megérkezik hangot ad aggodalmának a szárazság miatt, amely már jó ideje…..
assasin 2010.06.11 12:28:08
@JohnHenry: Nyilván unalmas, gondolom a western filmben is átpörgeted a lövöldözést, a 2.vh. filmekben a csatákat, az akció filmekben az üldözéseket, és lövöldözéseket, mer milyen unalmasak...ezzel csak az a baj, hogy valszeg életedben nem láttál még egy teljes filmet sem :)
A harcok részei voltak az akkori életnek..nem azért vannak csak benne, hogy szórakoztassanak, hanem mert ilyen volt a korabeli birodalom élete..erröl szól a sorozat, többek közt :)
olvasgass utána :)
Íme, a magyar népet ért legújabb igazságtalanság: a pekingi olimpián (2008-ban) doppingoláson ért fehéroroszok egy hosszú, bonyolult és legalább annyira korrupt ügyvédi procedúra következtében mégis megtarthatták olimpiai érmeiket, így az erkölcsi alapon második Pars…..
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..