Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZigZag

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes grafikát közölt a Twitteren @somospostpc. A képen napjaink, valamint pár évre visszamenőlegesen az akkori legnépszerűbb készülékeket ábrázolta egy érdekes kérdésre kapott számsor alapján.Az előlap mekkora részét fedi le a kijelző? A válasz láttán azt lehet…..
ZigZag 2014.02.14 13:33:38
@Yarner: én tényleg nem értem ezt az ujjkitakarás-aggodalmat. Most direkt rákerestem a google images-en arra, hogy "holding smartphone" és csupa olyan kép jön szembe, ahogy nagyjából én is tartani szoktam a telefont: az ujjaim az oldalához, illetve a hátlapjához érnek hozzá főleg, nem lógnak be az előlap elé.
ZigZag 2014.02.14 21:05:59
nem megy ki a dolog a fejemből, kérem a poszt szerzőjét, "Halo"-t vagy kicsodát, fejtse ki, ő hogyan szokta fogni a telefont, hogy elélógnak az ujjai? Én így:
image.yaymicro.com/rz_1210x1210/1/c11/businessman-holding-smartphone-on-white-background-1c11952.jpg

[hüvelykujj ujjbegye az egyik oldalt támasztja, mutatóujj a hátoldalt, maradék három ujj ujjbegye a másik oldalt]

Azzal egyetértek, hogy valamit kell kezdeni a véletlen tapintás problémájával, ez elég könnyűnek a posztban említett megoldással. De ez, hogy tüntessük el a tartalmat a képernyő széléről ;__;
könyörgöm, nem lógnak, hát nézzétek meg, hogy nem lógnak be az ujjak a képernyő elé!!!
Ez végre akkora hír, hogy az összes valamire való hírportál ingerküszöbét megütötte, de mivel ekkora durranás, mi sem mehetünk el mellette egy rövid bejegyzés nélkül: ma reggelre a rá jellemző sallangmentes stílusban a Google elérhetővé tette hazánkban a zenei…..
ZigZag 2013.10.01 14:15:41
@mrperfect: tőled és azoktól kérdezem akik streaminget használnak útközben: hogy hat ez az akkumulátoridőre és az adatforgalomra? Ha mondjuk napi másfél órán át streamelnék, félő, hogy kifutnék a havi 1GB-s adatforgalmamból, nem beszélve arról, hogy mondjuk megakad-e, ahogy ingadozik a térerő mozgás közben.
Hát a Google-re nagyon rájött a tavasz, az elmúlt napokban annyi újság volt, mint Kárpát-medencében a márciusi hó. Reméljük, hogy a fájdalmas leépítéseknek vége, jöhetnek az újoncok. Indul a a Google újság? Az Android Police egyik hobbija az Android alkalmazások élve…..
Történt még ez, meg az az idei MWC-n, de mi csak arról számoltunk be, ami érdekes. Az origami telefon meg, hogy a huszonharmadik kínai gyártó milyen új telefont hoz (a ZTE is villantott egyet, de én nem igazán láttam benne fejlődést a Blade-hez képest), az nálunk kimaradt. Ellenben…..
Most már biztos: a Samsung októberben kezdi meg a Galaxy Tab európai forgalmazását, a mobilszolgáltatók közül elsőként a Vodafone kínálatában fog megjelenni. A készülék végleges jellemzői: 3G HSPA, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 3.0, USB, HDMI csatlakozó Cortex…..
ZigZag 2010.09.04 00:41:09
@Gery.Greyhound: én pont azt az 1 gigás csomagot használom a telefonomhoz 3000Ft-ért =) bár igazából eddig sose mentem 500MB fölé egy hónapban, pedig nem mérsékelem magamat, szerintem te sem mennél 1GB fölé hacsak nem YouTubeozol egész álló nap (ettől még szerintem is drága ennyiért).

A kérdésem inkább arra vonatkozott, vagyis azon gondolkodtam el, hogy ha a tabletekbe is raknak telefon funkciót (mint ahogy a Galaxy Tab-be raktak is a reklám szerint), meg a telefonokba is szélessávú netet, akkor ha mindkét eszközzel rendelkezik valaki, nyilván azt szeretné, hogy mindegyikről tudjon csinálni mindent, amelyik épp a kezébe akad, de valahogy nagyon idiótaságnak tűnik, hogy emiatt legyen az embernek 2 telefonszáma, meg az is bosszantó, ha két különböző net előfizetést kell fizetnie (esetleg még a harmadik, otthoni mellett).. és ha úgy alakulna a jövő, hogy mindenki akarna okostelefont ÉS tabletet is használni, vajon kitalálnának-e erre a szolgáltatók valami értelmes konstrukciót.
Géza egyszerre több kedvencét is megosztja velünk:Tv-sorozatokban, már nem egyszer: Közép-Kelet. Az eredeti nyilván Middle-East volt.A Bajnokok reggelijének régebbi feliratozásából két gyöngyszem:A szituáció: tombolára készülnek az autókereskedésben. A fődíj egy hawaii út.…..
ZigZag 2009.03.30 22:53:32
@Aron777: idézet a könyvből:

A "Bajnokok reggelije" kifejezés a General Mills, Inc. bejegyzett áruvédjegye egy reggelire fogyasztható gabonapehely megnevezésére. Amikor e könyvnek ugyanezt a címet adtam, nem a General Mills részvételére vagy támogatására akartam célozni, és kitűnő termékeik hitelét sem akartam rontani.
------------
amúgy a Wheaties nevű pehely reklámszövege volt
A következő beküldő "egy szakmabéli":Az imént fogyasztottam el az ebédre rendelt sushit, és ma különösen erősnek éreztem a hozzá adott wasabit. Ez eszembe juttatott egy francia filmet, melynek Wasabi volt a címe. Az alcíme pedig, ha emlékeim nem csalnak, a "Mar, mint…..