Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veermetal

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezer néző Szegeden 2012.01.22. 22:05 Hblog..
Veermetal 2012.01.23 08:44:32
@Lazlee: Ezt állapítottam meg én is a helyszínen. Sajnos.
Hat magyarországi és három romániai csapat adta be hivatalos jelentkezését a Mol Liga 2010/11-es szezonjára a kedd hat órai határidőig, tájékoztatta blogunkat Lévai József, az MJSZ versenybíróságának elnöke. Ennek értelmében a Mol Ligában a Dab.Docler, a Fenestela 68…..
Veermetal 2010.07.07 00:05:09
@tolsztoj: Teljesen vicces, hogy ezt valaki mindig megkérdezi a mol ligás, ob1-es híreknél :)
A szövetség a Dunaferr 18 éves hátvédjét választotta a 2009/10-es szezon legjobb magyar ifjúsági játékosának, ő kapja a Leveles Kupát. A lengyelországi divízió 1-es vb-n ezüstérmes magyar csapat kiválósága a torna legjobb hátvédje címet is megkapta. A dunaújvárosi…..
Veermetal 2010.06.01 02:06:49
@tiriakos: Valóban szomorú, hogy ezt minden évben el kell játszani.
Nem értem ezzel mi a céljuk...
Vasárnap az osztrákok által helyben hagyott Norvégiával zárjuk a Pannon Hoki Gálát. Nem jelent semmit, hogy mi jelentősebb ellenállást tudtunk kifejteni Werenkáékkal szemben, a 12 olimpikonnal felálló norvég válogatott nem lesz könnyű ellenfél. A 16.30-kor kezdődő mérkőzést…..
Farkas lesz a 2011-es A csoportos világbajnokság kabalafigurája. A neve még nem ismert, a szervezők várják az ötleteket, utána lehet majd szavazni is. A farkas tipikus szlovák állat, az erdőkre és a természetre emlékeztet bennünket, mondta a figura bemutatásakor Igor Nemecek, a…..
Veermetal 2010.04.07 18:13:10
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Két mérkőzést játszottak kedden az EBEL-ben, az egyik az előző fordulóból maradt vissza, a másik a 17.-ből jött előre. A Villach már négy pont előnnyel vezeti a tabellát, miután 4-2-re elintézte a Red Bull Salzburgot. A Medvescak a dicséretes nyitány után elvesztette a fonalat,…..
Veermetal 2009.10.02 16:01:21
Ezt néztétek?

www.medvescak.com/hrv/novosti42.html

Egy horvát haverom röviden így foglalta össze: "it says that some players are missing for the game in fehervar, but that this is not the only problem...this morning they had a fire which totally devastated their locker-room, they asked the federation to postpone the match but it was denied"

Alsógatyában fognak játszani?
Veermetal 2009.10.02 17:30:48
@ekanai: Azért ez talán nem így működik. Honnan szereznek Horvátországban pl. megfelelő minőségű korikat -egy egész csapatnak-, amiket utána illene megsütni...
Csak egy példa.
Veermetal 2009.10.02 17:32:05
@Veermetal: Esetleg előtte eljönnek pestre a marcziba :)
A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted…..
Újabb három mérkőzés szerepel a Mol Liga mai műsorán. Bemutatkozik a bajnokság hetedik csapata is. Az SC–DAB második felvonása mellett FTC–Brassó és Miskolc–UTE csaták jönnek ma. Bónuszként megmutatjuk a harmadik pénteki mérkőzés összefoglalóját is. Pénteken…..
A szlovák szövetség tegnapi elnökségi ülésén került ismételten terítékre a HC Lucenec ügye. Mint arról korábban hírt adtunk, a szlovákiai csapat részvételéhez a Mol Ligában mindeddig nem született meg az SZLH hozzájárulása. Tegnap sem. A kérelemmel kapcsolatban formai és…..
Veermetal 2009.08.24 13:13:05
@goaliebarni: Ezt hányszor hallottam már, és mennyire unalmas...
Felkészülési menetrendjükről kérdeztük a magyar-nemzetközi bajnokság csapatait és EBEL-résztvevőnket is. Mióta edzenek szárazon, mikor mennek, mentek jégre, milyen edzőmérkőzéseket terveznek. A friss átigazolási és más információkat sem hagyjuk ki. A losonciakról most nem…..
Veermetal 2009.07.31 12:59:18
@freddyD: És mégis a 7-es vezet, ami egy tragédia. Elég szomorú. Már kezdtem reménykedni, hogy talán lesz valami korrekt új arculat, talán a szörnyűségesen ronda Madonna stúdiós mezekkel is szakítanak, erre itt vannak ezek a logók, amik közül max a 3. nem csúnyább, mint az eddigi.
Keressék meg inkább a DAB grafikusait, arculattervezőit, ők láthatóan értenek a dolgukhoz.
Petteri Hietanen, a finn jégkoronszövetség főtitkárának szép reményű fia kerülhet a Kaposvári Sportiskola jégkorongszakosztályának élére, tudta meg a jégkorongblog. A fiatalember hazájában szerezte meg a felsőfokú edzői képesítést, szakmai gyakorlatának egy részét…..
Veermetal 2009.07.08 12:44:56
@ob4: Latin szöveggel az arculatterveket szokás telepakolni, hogy látszódjon hogy néz majd ki tartalommal feltöltve. Szóval ez egy béta-verzió. De ez nem kifogás arra, hogy az oldal maga elég csúnya :)
Sokan az OB I.-es csapatok számának emelkedésében látják a magyar jégkorong fejlődésének egyik biztos útját. A jelenlegi hat csapat nem túl sok, de volt már ennél sokkal rosszabb is a helyzet. Debrecen évek óta többször és egyre komolyabban ígéri, 2011-ben elindítul a magyar…..
Veermetal 2009.07.06 08:34:44
@kovacsistvan: Ők nem szegedi játékosok, attól még, hogy 1-2 évre elkunyizták őket a helyi felnőtt csapatba. Az első valóban szegedi generáció most tudott indulni először felnőttben.
Veermetal 2009.07.06 08:42:08
@Veermetal: Talán negatívnak tűnik amit írtam, pedig úgy érzem, sokkal előremutatóbb ami mostanában folyik. Pár éven belül szerintem komoly tényezővé válhat ez a csapat a második vonalban, de ennél azért lehetnénk telhetetlenebbek is. A jelenlegi állapotok és edzői szakértelem mellett sajnos többre nem futja úgy néz ki.
Veermetal 2009.07.07 15:24:47
@Iceblack: Kb. De ahhoz, hogy valami beinduljon valami, pont egy ilyen ember kell, aki oda tudja tenni magát, meg tudja szervezni a dolgokat. Lehet siránkozni, hogy nincs elég gyerek, de eléggé fölösleges, hogyha az egyesület nem toboroz. Iskolákból (óvodákból) közönségkoriról(!) kéne összegyűjteni a kölköket, ha nincs belőlük elég, ahogy azt sok más helyen meg is teszik. Hozzátenném, azt hallottam, hogy a mostani kisebb korosztályok már elég korrektül fel vannak töltve, de a lemaradás mégis csak egyre nagyobb az élcsapatokhoz képest.
A másik, szintén csak az én véleményem, hogy korrekt fellépéssel, kidolgozott koncepcióval még Magyarországon, még Szegeden is lehet pénzt összekunyerálni. 14 éve gáz a helyzet, ha ennyi ideje nem sikerült előrelépni, akkor szerintem "baj van".
Végleges megállapodások még nem születtek, de a Magyar Jégkorong Szövetség közgyűlésén elhangzott, hogy a hazai rendezésű divízió 2-es utánpótlás-vb mérkőzéseit Debrecenben, a novemberi Pannon Hoki Gálát Miskolcon rendezhetik. Közben alakul a felnőttválogatott…..
Veermetal 2009.06.23 17:41:19
@Senderos: Szerintem is, a kér helyszínt simán meg lehetne cserélni...
Veermetal 2009.06.23 17:42:38
@Veermetal: Bocs, ez Stommy-nak válasz
A gyergyószentmiklósi Progym arról tájékoztatta a Magyar Jégkorongszövetséget (MJSZ), hogy pénzügyi és pályagondok miatt nem tud elindulni a 2009/10-es Mol Liga-szezonban. Az MJSZ a kialakult helyzetben felvette a kapcsolatot az eddig tartalékcsapatként számon tartott szlovák 2.…..
Veermetal 2009.06.18 17:45:26
@uprmedia: Akkor lesz csak igazán jó a magyar-szlovák hokikapcsolat, ha majd a ferencvárosi futballszurkolók elmennek a csapatukkal Losoncra :(
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
A jégkorongért aggódók előbb tüntetésen, majd nyilatkozatban jelezték véleményüket a Gyakorló Jégcsarnok és a Millenáris körül kialakult helyzetről. A pályafenntartó által a tüntetés napján megígért tárgyalásra végül hétfő helyett kedden került sor. "Elmondtuk…..
Veermetal 2009.06.10 11:35:41
@Fejér Lilla: Nagyon jó, hogy megkérte ezt az árajánlatot, de nyáron a biciklisták jönnek, ha jól emlékszem a viszonyokra.
Ötödször rendezik meg idén a Red Bulls Salute-ot, amely a térség legszínvonalasabb nyári felkészülési tornája lesz. Augusztus 27. és 30. között két csoportban hat csapat játszik, a Bajnokok Ligája-győztes és több világbajnok hokis érkezése is várható. Az A jelű csoportban…..
Veermetal 2009.05.25 12:26:31
@uprmedia: Engem (minket) lehet, hogy érdekelne. Mennyi lenne az utiköltség/kopf?
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
A lengyelek megszerezték a 2. helyet az U18-as világbajnokság minszki csoportjában, miután hosszabbításban 4-3-ra legyőzték az 5. pozícióban záró litvánokat. Guzikék két pontot szereztek, ezzel 10-nél tartanak, és a két hétpontos egyike sem foghatja be őket, mivel minket is…..
Veermetal 2009.04.12 15:02:00
@Veermetal: Többet lőttünk kapura. 9-6.
Veermetal 2009.04.12 15:04:18
@Veermetal: Nem, bocsánat, elnéztem, pont fordítva. Akkor is árulkodó, hogy 10 percig előnyben csak 9-szer tudtak kapura lőni a kozákok.
Veermetal 2009.04.12 15:09:52
@hüjeliba: Nem kevertél össze valamit?
Biztos vagyok benne, hogy a világbajnokságra a Budapesten látottnál erősebb csapattal megyünk – mondta blogunknak Roy Johansen. A norvég válogatott szövetségi kapitánya szerint a magyar csapat egy-két mérkőzést nyerhet a vb-n a kiesés elleni körben. Roy Johansen elmondta,…..
Még mindig benne lehet a meglepetés az ifjúsági válogatottban, értékelte Ancsin László szövetségi edző az első két minszki meccset. Három nehéz csata vár ránk még a divízió 1-es U18-as világbajnokságon, de ha így folytatják a magyar fiatalok, akkor megeleptés is lehet a…..
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
Veermetal 2009.04.03 14:38:32
A magyar bajnok edzőjével visszatekintettünk, elemeztünk, összefoglaltunk, előre néztünk az OB I.-döntő után. Megtudtuk, hogyan alakul a csapat és a válogatott programja, mennyire elégedett Énekes Lajos a Volán-játékosokkal, mit tervez a következő szezonra, és azt is, hogyan…..
Véget értek az alapszakaszok Európa topbajnokságaiban. A nemzetközi szövetség honlapja érdekes írást közölt, amely szerint a svájci alapszakaszelső SC Bern meccseit látogatták a legtöbben ebben a szezonban. A kontinensen először érte el egy klub a több mint 16 ezres…..
Veermetal 2009.03.16 12:23:09
@drukker60: Mennyi az ebel átlaga? A szlovákokét lehet, hogy veri, de a játék színvonala talán nem.