Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derbence

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint három éve forgatunk már Dáviddal, bár eleinte még rendszertelenül, alkalmi jelleggel: kezdetben nem is hívták Attraktornak a sorozatunkat, sőt, szó sem volt sorozatról. Annyi történt, hogy meghívót kapunk a világ legnagyobb repülőjének, az Antonov 225-ösnek a…..
derbence 2011.05.18 14:31:36
@skorpantó: tudjuk. ha viszi az ürrepülöt a hátán az olyan turbulenciát okoz, hogy ha egy vezérsikja lenne, akkor képtelen lenne használni.
Az amerikai Falcon cég érdekes szereplője az egyedi motorok piacának. Gépeik műalkotások – kézművesség és hihetetlen aprólékosság jellemzi minden eddig megismert dolgukat. Korábban már bemutattuk Triumph-alapú gépüket, a Kestrelt; a két cégvezető, Amaryllis Knight és Ian…..
derbence 2011.05.17 11:56:43
Subba Eurovízió 2011.05.16 10:56:00
A német Tageszeitung a verseny előtt odáig ment, hogy amikor külön-külön értékelte az indulókat, a magyar versenyzőről ezt írta: „Kati Wolf: What About My Dreams…. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns! "…..
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
derbence 2011.05.12 21:06:33
@Bogoj: van a hangyáknak valami aminosav vagy miafenéjük, amivel fixálják a közeget. Ezt a cuccot is évek óta kutatják, mert erôsebb mnt bármelyik ember készítette polimer, ugyanakkor a hangya bármikor fel tudja oldani és visszaszívni. Azaz önmaga oldószere. EZ az ami totál alien a hangyákban. Meg minden más is.
    Vagy másfél éve nem írtam családi flottánk legféltettebb darabjáról, a zöld állólámpás Merciről. Csabi annyira szépen rendbe rakta, hogy közel menni is félek hozzá, pláne szerszámokkal. Pedig a belsejét nekem kellett összerakni, ez volt a deal. Az üléseket,…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy ellátogathattunk az ország legnagyobb bicikligyárába, a némi átmenetekkel, de mégis 80 éve működő Csepel üzemébe. A XXI. kerületben önálló városrészt alkotó, mégis elszigetelt Csepel Művek területére bárki besétálhat, de…..
derbence 2011.04.11 17:16:30
@GaZe: egyáltalán nem errôl van szó. Ez színtiszta fegyelmezetlenség, ami sokat elárul az ott készülô dolgokról is. Pont, ahogyan a papucsot egyensítí a kalapáccsal az egyik képen. Miért nem lehet semmit normálisan csinálni? Ha csak egyszer így hagytam volna ott a mûhelyt úgy vágnak ki a mesterképzésrôl, hogy a lábam nem éri a földet.
Először is, nem akarok vészmadár lenni, de nem leszek meglepve, ha az újfaja, útlezárás és forgalomelterelés nélkül megrendezett biciklis felvonulásnak halálos áldozatai is lesznek. Nem kívánok senkinek sem ilyet, természetesen. De ha ránézünk a 2007-es baleseti statisztikákra,…..