Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éslkdfélsakdgsdgasdg

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több huszonéves stresszel, ami nem is csoda, hiszen egy szakember szerint az elmúlt évtizedekben szinte példátlan nyomás alatt él a pályakezdő fiatal generáció. Eláruljuk, mi a tíz leggyakoribb ok. Egy kétezer fő bevonásával elvégzett kutatás azt vizsgálta, mi aggasztja…..
éslkdfélsakdgsdgasdg 2013.07.31 09:12:04
magyar porter..
éslkdfélsakdgsdgasdg 2012.03.21 18:32:53
  Pár napja félelmetes képek kerültek fel a Corvintető Facebook-oldalára. Állítólag így néz ki az új vécé. Amikor legutóbb ott jártam, még nem ez volt a helyzet, de nagyon dögös. Az ágyak rendeltetése egyelőre még homályos nekem, de tényleg olyan valódi dizájnblogba…..
Kocsmablog Tóth Szabolcs 2011.06.21 09:00:00
Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Tóth Szabolcs Születésnap: 1974. október 29. Foglalkozás: zenész, zeneszerző Mottó: Az életben bármit elérhetsz, csak…..
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..
memeizmus Napi stoner 2011.03.12 18:47:00
éslkdfélsakdgsdgasdg 2011.03.27 14:35:09
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
 (szőke srác középen) COOLmadár. röviden. COOLság netovábbja, hogy ha alapból nőnapon születsz, ez mindenképp megnöveli a COOLfaktorod a lányoknál. olyannyira, hogy COOLan odasétálsz egy lányhoz, és az első bókod után elered az orrod vére. rendszeresen rángatja meg a…..
éslkdfélsakdgsdgasdg 2010.12.07 18:37:39
At AT&T a tengerentúlon már elkezdte reklámozni a legújabb HTC Mondrian telefonját, mely WinPhone 7-en fut, és 480x800 pixeles felbontással, 4,3 incses kijelzővel, 1.3GHz Snapdragonnal próbálja meg elcsábítani a smartphone-tulajdonosokat. A reklámban feltűnik egy pillanatra a…..
éslkdfélsakdgsdgasdg 2010.09.27 17:39:19
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Hogy Londonban, Párizsban, vagy New Yorkban a legdrágább az élet? Hát nem éppen, legalábbis a Mercier Cost of Living felmérése alapján a fenti metropoliszok az első tízbe sem férnek be. Hogy melyik város lett az első? Luanda. Hogy mi?Nem tévedés, a Mercier kutatói bő kétszáz…..
Method Man @ Petőfi Csarnok, 2010. április 1. Mikor általános iskolába jártam, az avasi srácok körében a hip hop volt a legkúlabb dolog, amit csak el lehet képzelni. Az osztálytársaim leszakadtabb része bármifajta szövegismeret nélkül is érezte, hogy ezek a négerek pontosan…..
HeStyle Topman Neon tavaszi fotók 2010.03.04 08:00:00
A Topman Neon, feltehetőleg fiataloknak szánt kollekciójába tekinthettek bele. Laza és sportos, szűkre szabott ruhák, némi retrós beütéssel. A modell Abiah Hostvedt. Ez a választás nem nyerte el a tetszésemet, mert egy-két fotón kissé alultáplált benyomást kelt, arról nem is…..
Kerek egy hónapja jelentette be a Google saját, ingyenes navigációs rendszerét. Az Androidportál szerint a szoftver androidos telefonokkal, 1.6-os firmware-rel immár az egész világon, így Magyarországon is működik. Elindítod a navstartert, s miután megadtad a címet, működik a…..
Hamarosan világszerte a mozikba kerül a brit filmgyártás egyik legelismertebb horror filmjének folytatása, a The Descent: Part 2, amelynek előzeteséből már kiderült, hogy története közvetlenül a 2005-ös A barlang lezáratlan cselekménye után folytatódik. A halálesetek…..
éslkdfélsakdgsdgasdg 2009.11.22 17:30:56
Jónak ígérkezik a How I Met Your Mother Hálaadás-témájú epizódja. ..
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
A USA Network jelmondatát, miszerint ők szívesen látják az igazi karaktereket (Characters welcome) nyugodtan tessék szó szerint venni - ha eddig nem lett volna biztos az ember abban, hogy a kábelcsatorna sorozatai szinte minden esetben egy-két jó megírt fazonra épülnek, és a…..
A japánok lelkesedése a nyugati kultúra iránt legendás, ha mondjuk egy rockzenekarnak szarul megy az USA-ban vagy Angliában, elég átruccani a szigetországba, ahol teltházas turnét bonyolíthat le, csak győzzön menekülni a megvadult tinilányok elől. A tévéműsorokkal is ugyanez a…..
Mi lelehtne annál izgalmasabb, eredetibb és érdekfeszítőbb, mint egy vadonatúj Slim PS3-at belevágni egy gyönyörű, csilogó 46"-os Sony Bravia tévé képernyőjébe? Így, ahogy belegondolok, hirtelen legalább tíz is eszembe jut. Merthogy azon kívül, hogy a szuperlassításban…..
Azt gondolnánk, hogy ha szétnézünk az európai online üzletekben, nagy valószínűséggel megtaláljuk a vágyott terméket olcsóbban, mintha hazai boltban vennénk. Nagyon sok esetben igazunk is van. Ugyanakkor sajánlatos módon mégsem működik az uniós e-kereskedelem.A Bizottság…..