Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkagep

29 bejegyzést írt és 1104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futni jó! Út Koreába - 2. rész 2014.05.19 00:54:39
Eredetileg Ukrajna és Korea volt versenyben a VB rendezésért, de szerintem senki nem drukkolt igazán Ukrajnának. Szapporó nagyon jó ómen volt egy újabb távol-keleti VB rendezés szempontjából, és ha nekem kellett volna választanom látatlanban a két helyszín között, nem is lehetett…..
Éééés igen. Visszatértem. Pár hónap „alkotói szabadság” után végre úgy láttam, ideje lenne ismét életet lehelni ebbe a blogba, még úgy is, ha most nem a futás, hanem másik kedvenc hobbim, a jégkorong szolgáltatja az apropót. Utólag is köszönöm a sok noszogatást, amit a…..
munkagep 2014.05.14 12:28:15
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: türelem, ífjú Skywalker, türelem. :-)
Bodicsek Hokiláz, második kör 2014.01.21 09:35:00
Drága jó Laci szólt, hogy éppen egy éve nem írok semmit ide a Bodicsekre. Így igaz, pedig mostanában egyre többet jár a blog az eszemben. Váltottam munkát, neveltem gyereket, iskolát keresünk, elköltöztünk, felújítottunk, beszálltam egy rádióműsorba a Tilos Rádióban. Időm…..
Futni jó! Spar 30 2013.10.13 21:36:41
Kezdem egy tavalyi sztorival. Reggel 9:30 van, szokásomhoz híven nem neveztem online, reggel meg el is aludtam, úgyhogy hatalmas rohanás a Városligetbe. Kocsit leraktam a mexikói úti parkolónál, onnan futás a versenyközpontig (2km), mert csak 9-ig lehet nevezni. Persze nem értem oda, de…..
Futni jó! Edina 2013.10.04 08:14:24
2014. október 4. Ma Miskolcon kellene lennem, ehelyett a világ másik végén vagyok, 9 óra eltérésben. Most már így alakult, nem tudom visszacsinálni. Ahogy azt az érthetetlen e-mailt sem lehet visszacsinálni. Három hete kaptam, Edina unokahúgától, amelyben röviden és…..
Futni jó! Amerikai krónikák 2013.10.01 10:29:20
Három hónap hallgatás után előkerültem, kicsit szabadságoltam magam a nyárra. Szerencsére nem telt eseménytelenül a nyár, a legfontosabbak címszavakban: Júliusban életemben először 45 percen belül futottam a 10 km-t. Ehhez kellett a meglehetősen hűvös skóciai időjárás is,…..
Futni jó! Csúcs ez az érzés 2013.06.16 23:39:37
Ha van valami, ami miatt örülök Trianonnak, az az, hogy Magyarország legmagasabb csúcsa mindössze 1014 méter.  Ez a verseny egészen elképesztő. Teljesen buggyantnak kell lenni, hogy egyáltalán eszébe jusson valakinek, hogy megszervezi, nemhogy el is indul. Ebből a nagyon buggyant…..
Elsőre semmi különös. Egy bolt. Van bejárata, vannak benne áruk, szokásos jövés-menés. Ez a bolt mégis más. Ebben a boltban ugyanis - más szekszárdi boltokkal ellentétben - kizárólag szekszárdi és környékbeli áru van. Megdöbbentő. Ha ez a Lajtán túl történik, senki nem…..
Futni jó! Várgesztes 2013.05.16 00:37:13
Szép falu a Vértesben, emellett arról híres, hogy van egy modern villaparkja, sok ugyanolyan apartmanházzal, és állítólag remek nyaralóhely. Emiatt azonban aligha keveredtem volna oda, sokkal inkább egy terepfutó verseny volt az, ami végül odavetett. Amikor vasárnap reggel elindultam…..
Ezt a blogot eredetileg annak szántam, hogy beszámoljak arról, milyen felkészülni és megcsinálni egy maratont, de már a "nagy esemény" előtt úgy gondoltam, hogy nem akarom abbahagyni a blogot. Egyrészt megszerettem a "blogolást", rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, amit hálásan…..
Futni jó! Boston 2013.04.17 00:40:19
Meg sem próbálom megérteni. A tökéletes értelmetlenség szinonimája ami történt. Tönkretenni egy ünnepet, ezrek örömét, nem csak Bostonban, de a világ minden részén. Már szólnak a szirének, mostantól fokozott biztonsági intézkedések kellenek. Ha így lesz, a lényege veszik…..
Futni jó! Maratonista lettem 2013.04.15 01:01:57
Csak bicegni tudtam. Lassan lépdeltem, körülöttem, mint egy vert sereg, hasonló állapotú, de csupa boldog ember. Egy kis idő után megelégeltem az ácsorgást, az se ment már, lekuporodtam inkább a fal mellé és csak néztem ahogy jönnek be a futók. Hihetetlen érzés volt, még most…..
Futni jó! Már csak 1 hét 2013.04.08 00:23:40
Ennyi van hátra a nagy eseményig. Úgy gondoltam eljött az idő számot vetni azzal, hol tartok, mire számítsak. A blog hivatalosan 2012. november 13-án indult útjára, azóta 52 alkalommal összesen mintegy 600 km-t futottam. Bár a blogot eredetileg az első maraton lefutásának…..
MTI - az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése fokozott óvatosságra inti a Káposztásmegyer és Szentendre között futókat, a haladást ugyanis olykor viharos erejű szél és az áprilisban szokatlan hideg hátráltatja. Az Országos Katasztrófavédelem ezért arra kér…..
Futni jó! A Szupercsapat 2013.03.28 00:42:28
Megcsináltuk. Azóta is csak mosolygok, ha erre gondolok. 4 nap, 195,4 km, hóesés, szélfúvás, kemény mínuszok. És ez épp így volt jó. Nem mondom, hogy nem bizonytalanodtam el az első nap az indulás előtt. Esett az eső, fújt a szél és az egész valami nagyon rossz ötletnek tűnt.…..
Múlt héten kisebb krízishelyzet állt elő, a balatoni szupermaraton váltónk alapembere, a leghosszabb távok futója lesérült és három tagú csapatunk két fősre apadt (maradtam én és Sólyomvári Hédi). Fel is raktam gyorsan egy segélykérő üzenetet a facebookra, aminek nyomán -…..
1 óra 42 perc 05 mp. Ezt a karibi elutazásom előtti nap sikerült még futni félmaraton távon (4 szigetkör), -2 fokban. Nem akartam ilyen gyorsat futni, egyszerűen jól ment. Úgy futottam neki, hogy kellemes tempó legyen, semmi stressz, az órát se néztem kilométerenként, csak a körök…..
Futni jó! Karib tenger hajósai 2013.02.18 02:47:05
Nehéz beletörődni, hogy a világnak vannak olyan helyei, ahol sosincs hideg, állandóan süt a nap és 27 fokos a tenger. Vagyis ebbe nem olyan nehéz beletörődni, abba már inkább, hogy Magyarország a világnak nem ezen a részén van. És ami a legrosszabb, hogy haza is kell jönni…..
Futni jó! Lassulni kéne? 2013.01.24 23:04:03
Múltkor megfedtek. Atyai jó tanácsként azt mondta nekem egy kedves barátom, hogy nem a csúcsokat kéne döntögetnem, hanem a pulzusszámra figyelni, hogy jó sokat és egyenletesen tudjak futni. Állítólag ez a kulcsa a maratonnak. Maradjak 120 körül és nézzem meg mit tudok úgy. Én…..
Talán 5 éve kezdődött. Akkor jelentkeztek az első furcsa jelek, köhögés, gyengülés, nehéz légzés. Szerencsére Anyu nem az a belenyugodós típus, lett emiatt mindenféle diagnózis, kezelték refluxszal, tüdőgyulladással, szívbetegségre gyanakodtak vagy csak sima vitaminhiányt…..
Futni jó! Szuperbalaton 2013.01.04 19:03:07
Remek családi program szokott lenni. Apu, anyu és a gyerekek négy nap alatt körbetekerik biciklivel a Balatont. Kb. 200 km. Persze csak ha nagyobbacskák már a gyerekek, mert azért fárasztó egy program, meg apunak is nagyon szokott fájni utána a feneke, hetekig ezt meséli még a…..
Az elmúlt egy hétben annyi minden történt, hogy nem is tudom hol kezdjem. A karácsonyi szünet a bejgli (vagy beigli?) evés és az ezt kompenzáló futás jegyében telt. A facebookra már kitettem az idei bejgli képeket, ez az egyetlen amit a karácsonyért meg szoktam tenni, úgyhogy legyen…..
Futni jó! -4 2012.12.25 12:36:10
"2013. április 14. - Aznap leszek 38. És aznap szeretném lefutni életem első maratonját. Ez a blog az odavezető útról szól. Hogy legyen miből merítenem, amikor -5 fok van kinn és az egész épp valami nagyon hülye ötletnek tűnik." Igen, annak tűnt! Pedig csak -4 volt! Gödöllő…..
Futni jó! Futás a tesztlaborban 2012.12.14 23:38:25
A Forma-1 versenymérnökei érezhetik hasonlóan magukat a teszttilalom idején. Megpróbálnak a szélcsatornában meg a számítógépes szimulációk között csodát tenni, aztán reménykednek, hogy erőfeszítéseik élesben is beválnak. Az edzőterem és a futógép ugyanis nem más, mint…..
Örömmel értesítünk minden kedves csúszkálni vágyót, hogy hosszú szünet után a tegnapi napon ismét megnyitotta kapuit az ország egyetlen és e tekintetben egyedülálló 5,3 km hosszú, a Margitszigetet körbefutó jégpályája, amely a nap 24 órájában, díjtalan belépés mellett…..