Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gentry

0 bejegyzést írt és 759 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A huszadik század sok nagyszerű írójának és költőjének akadtak problémái az alkohollal. Sokan úgy vélik, az ital hozzájárult nagyszerű művészi tevékenységükhöz, míg mások szerint az ivás csak gyógyírként szolgált életük egyéb problémáira. Hunter S.…..
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
Egy haverom másfél órás kiselőadás keretében ecsetelte, miért tölt több estét, a swinger clubban, mint otthon. Végighallgattam őt, de nem jártam még ilyen műintézményben, elhamarkodott lett volna véleményt alkotnom róla. Brüno kalandjai jutottak eszembe. A filmben a swinger…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
gentry 2013.11.28 15:00:20
@VT Man:
"Ha a szórakozóhely azt mondaná, hogy cigányoknak, feketéknek ötszörös árú a belépő, az is rendben lenne?" --- Igen.
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
Ráadásul a vasútállomáson. És klasszul rendben van tartva. Én először azt hittem valami postaláda-féle, olyan tiszta volt, hogy majdnem a tetejére pakoltam a cuccaim. És több is van belőle. Tavasszal Lillafüreden üdültünk, de persze leugrottunk egy napra a városba is, ahol…..
gentry 2013.06.24 15:59:09
@Hurrá Torpedó:
A boltajtó kilincsét meg le tudod úgy nyomni a könyököddel (én legalábbis úgy szoktam), buszon/villamoson/metrón nem kapaszkodom (úgy kell helyezkedni, hogy a testeddel támasztod meg magad, ha meg nagyon sokan vannak, úgysem szállok fel), a lépcsőkorlátot meg miért fogná meg az ember. Szóval ez durván nem higiénikus. Én valószínű keresnék egy olyan kukát, amihez nem kell házzérni, vagy ha nincs, akkor megpróbálkoznék azzal a megoldással, amit ilyen helyzetekben szoktam alkalmazni; paprzsebkendővel megfogom a fogantyút, majd miután a szemetet beletettem, a tetejét a papírzsebkendős kézzel felrántom, gyorsan beledobom a zsebkendőt, majd a teteje utána lecsapódik. Hátránya, hogy hangos és biztos nem tesz jót a szemetesnek.

Azt mondjuk elismerem, hogy egy kissé kényszeresen higiéniamániás vagyok. :)
Azok után, hogy a Fidesz-frakció megdöbbent Szász Károly Kúriának írt levelén, szinte biztos, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jelenlegi elnökének befellegzett. Bár már korábban is leírhattuk volna ezt, például amikor kiderült, hogy a Nemzeti Bank és a…..
Castel Gandolfóból üzent híveinek Twitteren a csütörtökön lemondott pápa. „Már untam, hogy római számmal kezdődik a nevem, az unokám, a kis Beni és Joschka, biztos örülni fog neki” – tréfálkozott a lemondott egyházi főméltóság, majd kiderült, hogy nem. „Egyikük…..
gentry 2013.03.03 16:14:20
@HomicideWatch:
Amint Mo-on a muszlimok vagy a zsidók lesznek a legnagyobb vallás, lesz értelme a dolognak, addig azonban semmi.

Tényleg, az úgynevezett "jobboldaliakat" kezelik humor ellen, vagy ez a besavanyodott állapot genetikus dolog náluk?
Kenőpénzt kellett volna fizetnie a jogosítványáért egy tanulóvezetőnek, de ő a vizsga előtt inkább szólt a TI-nak, és mi a rendőrséggel közösen elintéztük, hogy elfogják a korrupt oktatót. De a tanulóvezetőnek így is többe kerülhet majd a jogosítvány.     Február…..
gentry 2013.02.28 14:54:20
@Rwindx:
A kötelező óraszámban senki sem tanul meg biztonsággal vezetni. Ha komolyan vennénk, hogy csak az kap jogsit aki jól vezet, akkor jóval több óraszámra lenne szükség, illetve a vizsgázók többségét soha nem lenne szabad vezetni engedni. Ha tényleg komolyan vennénk ezt a jogsi dolgot, akkor tovább kellene szűkíteni a potenciális sofőrök számát, hisz az agresszív személyiségű embereket szintén nem szabadna a volág mögé engedni. De mivel ez nincs így, egyértelmű, hogy úgymond senki sem veszi teljesen komolyan ezt a témát. Mondjuk a mai világban nem is nagyon engednék például az autógyárak ezt, hisz ha ötödannyi embernek lenne jogsija, akkor ötödannyi autó fogyna.
Az utóbbi hetek egyik legnagyobb sajtóvisszhangot kiváltó eseménye az volt, hogy Nagy-britanniában a tatár bífsztek alapanyagát képező marhahúsban lovat találtak. Pontosabban lóhúst. Hogy miért éppen most és kinek jutott eszébe, hogy lóDNS-t keressen előhűtott, vagy…..
Az NGM a távolléti díj új szabályozásával egyszerűsítette az adminisztrációt. Az egyszerűsítés olyan jól sikerült, hogy a jogértelmezést segítendő a Nemzeti Munkaügyi Hivatal módszertani segédletet is készít a távolléti díj kiszámításához – áll a tárca…..
GFG Blog Centrifugális erőtér? 2013.01.20 16:38:42
„...tiszta vagyok mint a gyermek /
mondta - ha tripperem nem lenne elmennék csarsz-
/ koje szélóba hogy megölhessem a cárt” (Kassák Lajos: A ló meghal A madarak kirepülnek)   Van egy nagy adag politikai bizonytalanság. Zavarban van az ellenzék. A múlt év októberében…..
A csótányok legendás túlélők, nyilván nem fognak a -10C-ben az utcán éjszakázni, úgyhogy fogták magukat és például beköltöztek a Mammuttal szembeni Il Trenoba. A napokban olyan hideg lehetett, hogy egyikük a kemencébe csusszant, ahol naiv ügyfél pizzájára sült. Azért…..
gentry 2012.12.11 16:09:59
@Rwindx:
Szerintem nincs igazatok, ha ugyanis nincs megfizetve a pincér, akkor simán mond ilyet.
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
GFG Blog Gyurcsány a kapuk előtt? 2012.10.18 07:25:10
“A FORRADALMÁROK HAZAMENNEK KIVESZIK AZ / OLAJFÜRDŐBŐL A KARABÉLYOKAT MEGTÖRÖLGETIK / KIFÉNYEZIK ÉS ÖSSZESZERELIK ŐKET FŰVEL MOSDANAK / ÁTÖLTÖZNEK MEGVACSORÁZNAK KIBIZTOSÍTJÁK A / KÉZIGRÁNÁTOKAT ÉS ELINDULNAK.” (Szőcs Géza: A forradalmárok…..
Az elmúlt hét elején újabb fejezet jelent meg a Bajnai Gordon visszatérését elbeszélő sagában. Schiffer András, a Lehet Más a Politika egykori frakcióvezetője adott interjút a hvg.hu-nak, amelyben több, a közvéleményt erősen foglalkoztató kérdésre is igen markáns…..
A szokásos kormányzati kapkodás és az érintettek meghallgatásának elmulasztása lehet annak a hátterében, hogy két augusztus 24-i módosítás totális idiótaság a KRESZ-ben. 50. § (1)312 A jármű figyelmeztető jelzést adó berendezését működtetni a következő esetekben kell:i)…..
2013 januárjától a Viasat History és a Viasat Nature is a kor technikai elvárásainak megfeleő 16:9-es képarányban terjeszti az ismereteket. A Viasat-csoport harmadik tematikus adója, az Explorer már egy ideje így látható. A három csatorna a legnagyobb kábel- és műholdszolgáltatók…..
A hétvégét Tokajban töltöttem, ami jó alkalmat kínált arra is, hogy néhány korábbi bejegyzésemben felvetett gondolatot és meglátást élesben tesztelhessek. Régóta, több mint tizenöt éve járok vissza erre a számomra oly kedves és különleges tájára Magyarországnak, veszek…..