Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józsef545

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
józsef545 2009.07.21 11:32:31
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
józsef545 2009.07.17 19:11:37
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..
józsef545 2009.04.27 15:24:19
Kevés dolog váltott ki itt a blog történelmében olyan hisztériát, mint a Mesterlövészből megismert, rettenetesen ronda Stella. Úgy látszik, a gazdasági válság őt is elérte, mert még mindig jól fogyó Mesterlövész ide vagy oda, neki is ki kell fizetnie valahogy a…..
józsef545 2009.04.24 13:41:53
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
józsef545 2009.04.22 19:46:11
A Mesterlövész az kultusz. Ezt vitatni kár is volna. Örülök, hogy még mindig csomóan megveszik, írnak róla, vagy kérdeznek, hogy "Ezen a pályán hogy lehet továbbjutni?". Utóbbi kérdésre ajánlanám ezt a bejegyzést. Gábor küldött nekem egy linket, miszerint Youtube-on…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
józsef545 2009.04.17 19:38:42
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
"Llorcs" felhívta a figyelmemet arra a tényre, hogy az EVM széria kerek 2000 forintért árul egy 'Virtual Skipper 5' nevű vitorlás játékot. Ez minden nagyon szép és jó, ha nem volna ez a játék teljesen ingyenes...Úgyhogy aki szeretne vitorlázni egyet, töltse le a…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Ahogy korábban említettem, volt "fotózni" való bőven, ezeket láthatjátok itt. Képre kattintva nagyíthattok   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/mortyr/feed", "width":"550", "height":"420", "orientation":"horizontal",…..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..