Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poligab

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Egy hatéves ígéretet váltott be Talmácsi Gábor a hétvégén, amikor Répa Kata navigálásával elindult a szilveszter ralin. Kata egy kiváló navigátor, Gábor pedig ügyes kezű srác, így annyira nem meglepő az ötödik helyezés. Tegyük hozzá, hogy nem egy magyar bajnoki (ORB) futam…..
Túlzás nélkül lehet mondani, hogy hiánypótló munkát végzett el Bodó Balázs és Lakatos Zoltán, melynek eredményét nemrég tették közzé. A kutatók 2008-ban néhány hónapig ráültek a három legnagyobb forgalmú magyar torrentközpontra, és megfigyelték, milyen filmeket milyen…..
Poligab 2010.02.01 18:51:05
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
Minden hibájával együtt kivételesen kellemes esemény a budai várpalota udvarain és teraszain megrendezett borfesztivál. Órákon át lehet mászkálni egyre zsongóbb fejjel rengeteg jó magyar és pár érdekes külföldi bor között, enni itt-ott pár falatot, sütkérezni, bambulni.…..
  Legnépszerűbb borvidékünk, Villány szószóló nélkül maradt. A borentellektüelek elpártoltak tőle, és ez hosszú távon nyilván hatással lesz a fogyasztók derékhadára is. Nehéz lenne megmondani, hogy a rokonszenvindex esése összefüggésben áll-e a borok…..