Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salander

3 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző szezonban a védelmünk nagyon komolyan támaszkodott a safety-játékra. Ezt akkor is inkább a kényszer szülte és idén más posztok erősödése tehermentesítheti őket, de egyelőre nem teljesen világos kik kerülnek majd a keretbe és mennyit játszanak majd Xavier McKinney mellett, hogy…..
Évek óta ugyanaz a nóta szól a Giantsnél. Amikor a szezon végén visszanézünk, akkor jól látszik, hogy nem volt másik pozíció amire jobban ráfért volna a fejlesztés a keretünkben, mint a linebacker sorunkra. Sikerül idén kitörnünk ebből az áldatlan helyzetből?..
A Wizz bejelentett két új útvonalat, arról persze elfelejtettek szólni, hogy kettőt hármat meg bezárnak. Az átlag magyar turista kifejezetten rosszul járt. Két új útvonalat jelentett be örömködve a Wizz Air az elmúlt két hétben, a sajtóközleményük miatt ezt sokan megírták, az viszont szokás szerint…..
salander 2018.08.15 11:09:52
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Igen, de ha vitatja a légitársaság akkor perré kell alakítani.
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
salander 2018.07.23 18:57:00
@ZX: De akkor nem az lenne a logikus hogy a világvégén, nyaralócélponton egy 74-re terhelhetőt állomásoztatnak?

Szerintem eladták a rakteret cargonak és az utasokat olcsóbb kidobni (főleg ha a jogaikat is csesznek utólag érvényesíteni).
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Harmadik előszezon mérkőzésünkön is sikerült nyerni, igaz ez nem sokat számít. Kezdő játékosaink (főképp a támadók) képességeik alatt teljesítettek, ez pedig némi aggodalomra ad már okot. Lássuk az értékelést. A mérkőzés egy borzasztó Quintin Demps visszahordással…..
Lezajlott csapatunk general managerének, Jerry Reese-nek a draft előtti sajtótájékoztatója. Hallhattuk a szokásos közhelyt, hogy a lehető legjobb játékosok megszerzése lesz a cél. Az első körben egyértelműen olyan valaki kell, aki már az elejétől fogva kezdő tudna lenni, de a…..
Edzői fronton zajlik az élet. Perry Fewell volt az egyik jelölt a Washington Redskins vezetőedzői állására, a "széket" azonban Jay Gruden kapta meg, aki a Bengals OC állását hagyta ott a fővárosiak kedvéért. Mivel defensive coordinatorunk továbbra is szerződés alatt áll, ezért…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk c) 14 pontnál kevesebbel nyerünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Hány yardot futunk? a) 0-50 b) 51-75 c) 76-100 d) 101- 3. Mennyi TD átadása lesz Manningnek?…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyertünk c) 14 pontnál kevesebbel veszítünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Hány pontot szerzünk? a) 0-10 b) 11-17 c) 17-24 d) 25- 3. Hányszor sackelik Manninget?…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredmény? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 ponttal kevesebbel nyerünk c) 14 ponttal kevesebbel kikapunk vagy döntetlen d) több mint 14 ponttal kikapunk 2. Hány pontot szerzünk? a) 0-14 b) 15-24 c) 25-35 d) 36- 3. Mennyi labdaeladásunk lesz? a) 0,1 b)…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk c) 14 pontnál kevesebbel veszítünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Milyen passer ratinget produkál Eli? a) 0-70 b) 71-90 c) 91-110 d) 111-158,3 3. Hány…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk vagy döntetlen c) 14 pontnál kevesebbel kikapunk d) legalább 14 ponttal kikapunk 2. Hány yardot fut David Wilson? a) 0-25 b) 26-50 c) 51-75 d) 76- 3. Kinek lesz több elkapása? a)…..
A futballidény megkezdődött a New York Giants számára is. Csapatunk helyi idő szerint szombat este játszotta le első előszezon mérkőzését a Pittsburgh Steelers otthonában. Az eredmény jelen esetben másodlagos, sokkal inkább a mutatott játék a lényeg és az, hogy a cserék mit…..
Megvan a másik draft játék végeredménye is: 1. salander 10 pont2. Szesze 8 pont3. Asbee 7 pontGolfee 7 pont5. sutianap 6 pontYankee75 6 pont7. drzl 5 pontSzsziszka 5 pont9. empty taxi 3 pont..
Itt a következő draft játék is. Az elsőre "nem túl sok" tipp érkezett, szóval tessék megerőltetni magatokat!:) Most kicsivel könnyebb dolgotok lesz, hiszen csak a Giants választásokat kell megtippelnetek. A feladatotok a következő: Egymás után tippeljetek meg nyolc pozíciót. Ez…..
Emelj! A súlyöv méltatása 2012.12.08 16:35:51
A súlyöv, az a csodálatos súlyöv... ölümposzi istenek találmánya, görög istenek szárnysegédje.  A gyönyörűen szegecselt ujjnyi vastag bőr, elöl a félelmetesen csillogó lánccal... ahogy méltóságteljesen bevonulsz kezedben a súlyövvel a terembe, mindenki elhalkul,…..
salander 2012.12.09 09:00:56
@erdészpista: Tudod valami nem (vagy csak nehezen) változik, látható ha posztról-posztra követed őket.

Az ilyen kikarikirozó megjegyzések is lehetnek hasznosak, ha egy ember észreveszi magát tőlük akkor már megérte.
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk c) 14 pontnál kevesebbel veszítünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Mennyi passzolt TD-vel zár Manning? a) 0 b) 1 c) 2 d) 3 vagy több 3. Hány yardot passzol…..
Sok szempontból is remek ez az ötlet. Egyrészt mert marha jól néz ki, és már ránézésre is kedvem lett elkészíteni, másrészt tényleg praktikus, áttekinthető, kéznél van minden, de emellett látványos és egyedi is. A legtöbb háziasszony gyűjtöget otthon ilyen-olyan üvegcséket (magam sem tudok ennek…..
salander 2012.11.07 10:06:44
@bonnie: Próbálj meg körülnézni mágnesboltokban. Elég nagy a szórás hogy mit tudnak. Lehet kapni olyan 20 mm-est is, ami 7-8 kilókat megtart... És szívesen segíteni, hogy milyen kell neked ha x dekás az üveged+a fűszer.
A tegnapi napon Cadenzával lenyomtuk az első három filmet. Bár mindketten gyökeresen eltérő véleményre készültünk, ez most (még) nem igazán jött össze. Az viszont mindkettőnket meglepett, hogy a filmeket eredeti nyelven sugározták. Igen, még a svédet is. Bár ahhoz…..
A mai posztunkkal megkezdjük tudósításunkat a Budapest Horror Show-ról. Mivel a szervezők voltak olyan kedvesek és felajánlottak nekünk egy páros belépőt minden előadásra, így teljes képet tudunk adni nektek a fesztiválról. Úriember lévén először egyetlen hölgy tagunkat…..
Emelj! Miért fáradunk el? 2012.10.30 20:30:00
Az alábbi rövid eszmefuttatás tom nevezetű kedves olvasónk tollából származik - köszönet érte! Egyben szeretnénk jelezni, hogy amennyiben bárkinek van a blog témájába vágó mondanivalója, szeretettel várjuk. Perifériás és centrális mechanizmusok Hosszan tartó fizikai…..
salander 2012.11.01 23:17:02
@[sy]: Tényleg tök jó a cikk. De itt is előjött bennem, hogy mit írjak ha pozitív megerősítést akarok adni az írónak, de a témához nem tudok érdemben hozzászólni, azonfelül hogy érdeklődve olvastam el. :] Az hogy "+1" meg "jóacikk" nem valami tartalmas.
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk c) 14 pontnál kevesebbel veszítünk d) 14 pontnál többel veszítünk 2. Mennyi kombinál yardot szerzünk? a) 0-300 b) 301-350 c) 351- 400 d) 401- 3. Hány passzolt yarddal zár…..