Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitter-sweet

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexofon blogja Hátsó gondolat 2012.03.13 06:14:00
sosem tudtam eldönteni, vajon női szemmel mennyit számít (számít?), nézik-e, fogják-e, élvezik a férfi feneket? Fontos?Vagy ez is egyén függő???Mert, ugyanennek a jelentősége fordítva (női popsi) már evidens kérdés.....
bitter-sweet 2012.04.03 12:43:11
Szexofon blogja Tüsszentés 2012.03.14 06:18:00
Egyik haverom szerint az örömforrás (itt kéjesen felkiált: jujjjjjj) egyik netovábbja, ha - miközben benne van a punciban - akkor a lány tüsszent egyet és azok a bizonyos izmok közrefogják, megrándítják a farkát.Hát nem tudom... Én egyetlen ilyen esetre emlékszem. Ahhoz…..
Aki ismeri és elég régen olvassa/követi a blogomat, azt gondolom, mostanra kellett, hogy kapjon egy képet rólam, a gondolkodásomról, a viszonyomról a szexhez, az intimszférához, a féltékenységhez, párkapcsolathoz, (számotokra) ismeretlen barátaimhoz és a számos posztban…..
... és most íme, itt a harmadik történet egy újabb olvasótól:18 éves elmúltam, amikor a nagy dolog bekövetkezett. Előzménye annyi volt, hogy miután a hivatalos látogatásokon kívül privátilag is eljárogattunk sétálni életem első fiújával, amit már a szüleim is…..
bitter-sweet 2010.10.20 19:13:33
B-oldal TOP5 Muse-dal EVÖR 2010.08.15 07:50:00
Ki ne tudná, hogy ma este a Muse fogja markába venni a Sziget Nagyszínpad közönségét?! És azt ki tudta, hogy 2 éve a Muse nagyon lukacsos koncertet adott a Sportarénában, hiszen egyes források szerint csak 3000 embert érdekelt akkor a zenekar...Mennyit változott a…..
bitter-sweet 2010.08.23 23:20:58
Sunburn-t kihagyod? Hogy nézel Te bárminek is utána, már ne is haragudj...

www.youtube.com/watch?v=cSjB-Ga65Dg
(lájt* verzió, nehogy fájjon bárkinek is:))

Dead star, Uno, A crying shame, Butterflies, Sapce dementia, eternally missed, bliss, citizen, showbiz...fel sem lehetne sorolni csak ötöt. Még albumonként is nehézkes.

Rálf atyának annyit üzennék, Cozombolis mindaddig elfogadható volt számomra a néha már-már nyögvenyelősen unalmas stílusával, amég le nem nyomott egy gyenge hungarikum-verziós undisclosed klipet....

Drogos macskának külön tisztelet.

Nem szeretem, mikor emberek beszélnek nagy dolgokról bele a levegőbe, mint például *pár slágeresebb dalának köszönhetően " vagy, hogy a hysteriát leszámítva nem érezhető nagy durranás egyik dalban sem.( Egyébként a banda utólag fájlalta, hogy egy idézem, *csöpögős tinihorrorhoz* adta a nevét.) Utóbbinak ajánlanám a Muse-os Assasin-t, kíváncsi vagyok Howardhoz képest mennyire lenne kemény a teljesítménye..
www.youtube.com/watch?v=36JKpTteiSw

Zárójelben megkérdezném egyébként még Rálftól, ő hol érzi például a Queen-jelenlétet Kozi srác *művészetében?* No nem botránkoztatok tovább. Aki igényes, utánanéz, a többi hallgasson tényleg Cozombolist:)
bitter-sweet 2010.09.01 22:12:08
@Interstellar Overdrive:

Cozombolis Rálfnak szólt.

Egyébként pedig, ami a rajongást illeti. Igen, mára az lettem. De nem volt ez mindig így. Voltak és vannak dalaik, amiket automatikusan elnyomtam és nem értettem, mitől is olyan nagy dolog ez az egész...
Más kérdés, hogy az a típusú ember vagyok, aki mielőtt elmondja a véleményét, szeret tájékozódni. Akkor is, ha kedvelem az adott együttest és akkor is, hogyha nem. Nálam elvi kérdés, hogy nem kötök bele, vagy dicsérek olyat, amit nem ismerek.:)
Szeged mellett hatalmas (és olcsó) hegyet építünk, hogy tudjanak a gyerekek télen szánkózni, és hogy ne költözzenek el a végzős egyetemisták Budapestre. A hegy részlegesen szemétből épül fel, ezzel a kommuniális és a környékre hordott német szemét elhelyezésének…..
Mogács Dániel fáradhatatlanul kampányol, a minap találkozott Schmitt Pállal, mindannyiunk legnagyobb örömére napsütést ígért, álló mozgólépcsőket tervez a 7. kerületbe, és mindezek ellenére még arra is maradt ideje, hogy megoldja a Rubik-kocka rejtélyét. Szavazzon rá!  …..
Már írtunk néhányszor blog.hu pólókról, de most jött el a pillanat, hogy bejelenthetjük:Van pár eladó pólónk, ami akár a Tied is lehet! Mivel elsőkörben csak néhány pólóról van szó, érkezési sorrendben vehetitek meg. A póló 3500 Ft-os áron kapható és csak személyesen…..
Harry Hasson, a Ravensbourne College of Design and Communication hallgatója alkotta meg a képeken látható bútorcsaládot, amely laminált rétegelt lemezekből és a tetőcsomagtartók racsnis hevederéből készül (vagyis szögek, ragasztó, csavarok, stb. nélkül). Az egyszerűséget…..
Új indanetes közösségi tagunk, Gemi hívta fel a figyelmemet égbolt című albumára, benne néhány szép és szellemes képpel, melyeket köszönettel meg is osztok veletek. Külön öröm számomra, hogy jónéhány kép Tatán készült, kedvenc kirándulóhelyemen:   És a…..
Mint tudjátok, múlt péntek óta nem lehet belépés nélkül kommentezni a Blog.hu blogjain. Mivel ez egy sokakat érintő változás, a héten megpróbáljuk továbbkövetni a hatását.A kommentezési kedv visszaesése egyelőre nem jelentős, szombaton tíz, vasárnap viszont már csak két…..