Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levi\'s

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dábil hívta fel a figyelmem Misa legújabb fejlesztésére, erre a hihetetlen gizda digitális gitárra, ami annyira friss, hogy az első videó is csak tegnapelőtt került ki róla a youtube-ra. A cucc tulajdonképpen egy MIDI vezérlő, saját hangja nincs, de bármilyen számítógépet vagy…..
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Néha azért kiderül... Jön Amerikából ezerrel ez a szórakoztatóiparnak nevezett izé, és már kezdünk mi is teljesen belefeledkezni; volt-e, avagy nem jóléti rendszerváltás, meg mifene. A tévéink egyre nagyobbak, az autóink is egyre nagyobbak, egyre többet költünk ruhákra,…..
Euroring, időmérés, két eltökélt majom és két kicsi, de erős Alfa. Nincs más megoldás, csak a verseny. Házon belül állítottuk egymással szembe őket. A 155 lóerős Mito új, erőtől duzzadó és modern, de vajon megállja-e a helyét a sokat látott, ordas 150 lóerős 145 QV-val…..
  Ha rossz pillanatban megy csődbe a kereskedő, rémálommá válhat az új autó vásárlása. És nem az Elm utcában, hanem itt és most, a mai Magyarországon.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem kellett sokáig várni Obama következő lépésére, miután kiröhögte a kenderadót. Mexikóba látogatva elismerte, hogy az amerikai piac nélkül nem lennének az országban drogkartellek, ezért 59 millió dollárral támogatják a határmenti drogháborút, külön Mexikó-drogfelelőst…..
levi\'s 2009.04.19 04:41:37
@Táptalaj: Ismerek füveseket, többek között magamat is, így egyáltlán nem tartom démoni szernek, de a tapasztalatom az, hogy az emberek nem tudnak mértéket tartani. Ritka dolog, de megesik, hogy egyetlen füves cigitől is előjönnek, olyan pszihológiai betegségek mint a skizofrénia, hosszabb távon pedig egyre valószínűbbek. Nem szabad elbagatellizálni a marihuána veszélyességét, és amíg nem lehet ellenőrizni a mennyiséget amit egy ember fogyaszt mondjuk havonta, a legalizációt sem támogatom. Az embereket igenis meg kell védeni önmaguktól. Menj el egy drogrehabilitációs intézetbe egyszer és meglátod miről beszélek.

A tiszta tudatállapot fantasztikusan jó tud lenni, legalábbis én mindig rettentően örülök amikor reggel józanul felkelek, és tudok normálisan gondolkodni.

Egyébként meg Obama a DROG elleni háborúról beszélt, amiben nem csak, sőt főleg nem a fű van. Heroinozni, kokainozni nem lehet mértékkel, és igen rövid időn belül tönkretesznek, tehát üldözzék csak! Yes we can!
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..
Győzött a szovjetek hős seregeSzázadok könnyét így mosta leÁprilis négyről szóljon az ének...Bocsánat, köze nincs a bejegyzéshez, de dalra kellett fakadnom. Mai olvasnivalónkat modoros acidszarkának köszönhetjük: annyira odaadóan írta le a möchtegern-zenész…..
levi\'s 2009.04.15 23:43:47
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
(Innen folytatom. A cicákról.)Az egyik volt a legkülönösebb kattanások közül, amit valaha halotta. Nem volt benne egyetlen érdes, hideg vagy élettelen hangjegy. Tökéletesen csengett ki az aprócska zajból, hogy szövetek közé szorult finom csontozat roppant meg. És nem ez…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..
Mint az várható volt, az ENSZ 10 évvel meghosszabbította a világot megnyomorító drogháborúját. 26 ország, főleg európaiak, Németország vezetésével tiltakoztak, hogy az "ártalomcsökkentés" kifejezést sem sikerült beletenniük a nyilatkozat szövegébe. Amerika,…..
Sörreklámokból el vagyunk látva rendesen, bár sajnos az igazán jó külföldi filmek közül néhány Stella Artois és Heineken szpoton kívül nem sok színvonalas alkotás jut el hozzánk. A Bud, a Bud Light, a Giunness vagy a Carlton reklámjait a hazai tévénézők sokszor még hírből…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
levi\'s 2009.02.19 20:02:57
@gasztropapa:

"a nikotin az egyik legveszélyesebb keménydrog.
a leszokók közötti visszaesés nagyobb, mint a heroinosok között. évente több tízezer magyar halmeg a cigi miatt..."
Valóban anyukám egyik kollégája a cigi miatti tüdőrákban halt meg, ő az egyetlen akit ismerek és a cigi miatt halt meg 51 éves volt.
Viszont a legjobb barátom nővére a fű miatt megőrült 23 évesen. Ezen kívül három srácot kirúgtak a fű miatt amikor középiskolába jártam, ebből kettő szintén elmegyógyintézetben van a harmadik pedig aki dealer volt, valami cuki intézetben várja, hogy 18 legyen és elítélhessék.
Nem mondom, hogy a fű egy pokolra való dolog, de azért ne tüntessük fel rózsaszín ködben. Amíg illegális addig meg számoljon mindenki a következményekkel.
levi\'s 2009.02.19 20:09:08
@gasztropapa:
Igazad van, a dohányzást is be kéne tiltani, de most komolyan (ex-dohányos vagyok). Az alkoholt viszont kifejezetten lehet lehet kultúráltan fogyasztani ( a világ legidősebb elő embere minden nap megiszik egy pohár bort);
ahogy a füvet is lehetne, de azok akik itt tépik a nyálukat nem hiszem, hogy mondjuk havonta szívnak.
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...