Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabalabalek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
Mandiner blog Orbán és a perek 2007.02.26 12:01:00
Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott legutóbbi interjújában a riporter kérdésére azt válaszolta: azért nem pereli be Lendvai Ildikót, Kóka Jánost viszont igen, mert míg Lendvai szimplán szamárságot mondott, amihez – Simicska után szabadon – mint tudjuk az embernek joga van,…..
kabalabalek 2007.02.27 12:55:00
cziffra: kösz, hogy megemlítetted, most már figyelni fogok. ha a későbbiekben mszpés voltomat sugallnád, inkább ignorálj, én is azt fogom tenni a kölcsönösség jegyében.
politicus: addig amíg a "polgári underground" követni valónak tart egy olyan polgári politikát ami már bevallottan plebejus - de leginkább elvtelen-, amíg nem húzza el a száját annak vezetőjétől származó lenin, sztálin, hitler idézetektől, és nem követeli a tényleges polgári értékrendet a fidesztől, addig számomra ezen oldalon arcpirító szervilizmus uralkodik. pláne, hogy beletörődik, hogy pont a zorbáni politika hatására képzelhető el, hogy az mszp - a demokrácia őrzőjének szerepében tetszelegve - uralkodhasson, akár évtizedekig is, csak mert az orbáni elmebeteg interregnum-fikcióra így lehet könnyedén válaszolni. de lehet, hogy én vallok rossz polgári elveket és csintalan, szűrös, pozsgay és más megélhetési nímandok képviselik azokat hitelesen. én pont ettől a "polgári undergroundtól" várnám el, hogy lehessen nyíltan bírálni azt a politikát ami már két parlamenti választást is elvesztett - egyet ellenzékből!! - és töretlenül halad a totális populizmus irányába, a teljesen kiüresedett tvműsor-politikával. de amint látom itt is kezd kialakulni az a fajta bolsevik gondolkodásmód, hogy akinek ellenvéleménye van a spirituális vezetővel szemben, vagy csak nem támogatja azt erőteljes nyelvcsapásokkal, árulóvá, ellenséggé, sőt mszpsé válik. gratulálok. aki azt hiszi, hogy egyértelmű törvénysértéssel - a szánalmas, paródiába hajló kordondöntés - a polgári eszmeiségű szavazókat meg lehet nyerni/tartani, az sztem téved. nem a prolik kocsmaszintű demokráciafelfogását kell propagálni. ha viszont ezt tartja követendőnek a "polgári underground" nem szabad szomorkodni, ha megerősödik egy olyan mdf, ami legalább a szavak szintjén européer és modern polgári, és nem ilyen balkáni lókupec nívón képzeli a politizálást. de legalább annak vezetőjét is teljesen a fidesz ellen lehetett fordítani, a családját ért gyomorforgató rágalmakkal, mert azt látta jónak a "polgári napilap" és a mögötte álló "nemzeti" oligarhák.
tudddatla: azt ebben a postban meghagytam miépes barátainknak
A Zugügyvéd megint meghökkent. Az MTI híre szerint a rendészeti tárca három napon belüli bocsánatkérésre szólítja fel Orbán Viktort. Ha ezt a Fidesz-elnök nem teszi meg, jogi lépéseket tesznek - közölte a minisztérium. Orbán nemrégiben azt állította, hogy a rendőrség…..
Kedves Elvtársak! Mi mindannyian a nép egyszerű fiai vagyunk. De megvan bennünk a tehetség, a kitartás és az akarat, hogy az Eszmét a párthatalom tűzön - vízen - rendszerváltáson keresztüli fenntartásával megvalósítsuk! Szilárd meggyőződésem, ahogy itt végignézek…..