Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasa

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára. Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a…..
Praxis Mire fizettem 9000 forintot? 2010.06.21 06:00:00
Két magánrendelőben megtörtént esetet szeretnék elmondani.  Az egyik tavaly nyáron történt. Hónapok óta kapart a torkom, és köhögtem, majd teljesen elment a hangom. Ettem a Tantum verdét és társait kilószámra, semmi eredmény. Mikor már a férjem se tudott az éjjeli…..
Praxis Pénzéhes hiéna orvos 2010.06.19 06:00:00
Sziasztok!   Legutóbb egy onkológushoz mentem szűrésre, mert problémás eset vagyok. Műtöttek párszor, és 3 havonta kell ellenőrzésekre járnom. 10 ezer volt a tarifa, plusz a HPV teszt egy tízes, így fizettem 20 ezret összesen.Ez idáig rendben is volna.   Közölte:két…..
sasa 2010.06.20 08:15:51
@Despota:
Akkor a poszt címe undorító.De látom nem hat meg a véleményem.
sasa 2010.06.20 08:27:45
@Despota:
Hát persze kedves Despota,hát Te szerkeszted,neked nyílván minegy, ki ,hogy mocskolódik.Gondolom,ha azt írta volna a posztoló,hogy szarf...u orvos,akkor is ezt adod címnek.
sasa 2010.06.20 08:51:11
@Ленина:

Majd ,ha elüt egy autó és darabokra törsz,majd összeraknak és megmentik az életeded,akkor más lesz a véleményed.
Kedves blog! Azért említem ezt a pár hónapja történt esetet, mert egyre többször látom álláshirdetésekben, hogy orvoslátogatókat keresnek (gyanítom gyógyszercégek), és összefüggésbe hoztam az esetemmel. 24 éves lány vagyok, két éve szedek Mercilon fogamzásgátlót, három…..
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
A Zugügyvédben az alábbi történettel kapcsolatban annyi merült fel, hogy vajon a kölyökpezsgő ezen logika mentén minek minősülhet? Tisztelt Zugügyvéd!Az én kérdésem nem is annyira túl nagy jogi kérdés, inkább csak talánerkölcsi, de fogalmam sincs hogy kitől kaphatnék…..
Pécs, mint leendő Európa Kulturális Fővárosa, parkolást drágít, új fizetős övezetet alakít ki és új területeket von be a forgalomcsillapított övezetbe. T.A. is egy ilyen környéken lakik, úgyhogy ha ezentúl szeretne kihajtani az utcájából, éves engedélyt kell vennie. Pécs…..
sasa 2009.02.13 12:57:07
@Nem kereste: BOCS
sasa 2009.02.13 13:09:26
@A mosóporos: adsz egy e-mailt, átküldöm
Mikolt szerette volna melepni az öccsét egy wellness hétvégével, ám a telefonon ajánlott Panoráma Wellness Apartman Hotel nem várt meglepetéseket tartogatott: a kedvezményhez kötelező előadás is járt volna, amit sajnos ezt először elfelejtettek megemlíteni.A vizsgaidőszak…..
Bizony, június már elmúlt, egyre rövidebbek a nappalok, libling stunt azt elégelte meg, hogy amikor sötétedés után megy haza, szinte mindenki úgy áll előtte akár percekig, hogy nyomja a fékpedált, kiégetve a mögötte várakozó retináját a sötétben jól kitágult pupillákon…..