Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gasboy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A túl gyors kaja hátránya, hogy evés közben nézni kell, mit is lapátol a júzer. Könnyen érhetik meglepetések a koszorúérelzáródáson kívül is: Tegnap volt egy kis meglepi Mc Donald’s-os steak krumpliban, egy félig belesült ropogós zümi. Anno mintha ezzel hirdették volna…..
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..
gasboy 2008.09.21 00:28:45