Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kowalski

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kollégánk, Vályi István a múlt héten meggyőző fölénnyel megnyerte a Totalcar fotópályázatát, mert az olvasók szavazatai alapján ő készítette a legjobb képet az Opel szupercuki kisautójáról, az Adam-ről. Istvánt pillanatokon belül elragadja a világhír, ezért talán ez az…..
Mostanában egyre jobban kezdem megérteni, hogy az élvezetes örömautózáshoz nem kell 200 lóerő. Mindenkinek kellene egy 127-es Fiat, hogy helyre zökkenjen a világnézete. Nem, nem találtam fel a meleg vizet, volt már erről írás a Totalcaron. Csikós is nagyon szerette  és egy…..
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bárki eldöntheti, kell-e neki egy remek Chevrolet Aveo, amelynél cirka harmadával több orvosi kezelést térítettek, mint az átlagos autóknál. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hőzöngünk vagy siránkozunk a rali romjai felett, de sokat nem teszünk. Közben bűnözőkkel kapcsolatba hozható versenycsapat edz az ORFK-tanpályán. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kowalski 2012.07.24 08:47:47
Szerintem minden fiúgyerek vágyott ilyenre. Én valamikor a hetvenes évek elején láttam először effélét egy Matchbox-katalógusban. A tengelyre boholygalacsinokat húzó szőnyegeken való tologatás, a zsebben csiszolódás, a homokozó betonszélén való rendőrkanyarok miatt…..
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kowalski 2012.05.23 13:32:25
@autokatalog:
Mindenki tudja, hogy ennek az autónak az utcai rendszáma CTG-XXX...
... elöl kopott és félig látszik, hátul meg természetesen négyszögletes :)
TComment Ezt várom egy Auditól 2012.05.21 05:56:00
Úgy tűnhet, hogy csak a lámpái újak, de egy nagy frászt. Szenzációs új motorokkal jön az új A3. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kowalski 2012.05.21 08:26:02
A márkaszervizben visszahőköltek a bedöglött motorú, cserébe vészesen vijjogó és a tetejét fenyegetően nyitogató, beteg Astra kabrió láttán. Hozzám került. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Félelmetesen megy, kényelmes, nem is drága. De sajnos inkább érdekes, mint szép. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kowalski 2012.01.27 13:50:21
@detomaso:
csak a B.M.V. a kocsi jegyeze meg mindenki Számólni nem kell tudni, számóljanak a kispöcsű infinitys-ek
kowalski 2012.01.27 14:10:08
@Abfangjaeger:
oszt? B.M.V-ém van, ennyi!
kowalski 2012.01.27 15:05:31
@biohazard:
csak azok a gagyi hullámok... meg az a briós ne lenne rajta...
  Tudom, a Mercedesnél arra fejlesztették ki, hogy az autópálya belső sávjában is jól láthatóan közölje: takarodj. Csakhogy már zavaróan sokan koppintják. Vélemények az azonos című írásunkról...
kowalski 2009.09.16 10:29:13
@K / A:
A Bömbisek és Merdzsósok álszentek. Szeretnek beengedi, ez az egy helyzet, amikor eljátszhatják az íkúst...
...vagy csak simán azért teszik, hogy a mögöttük jövőket idegesítsék fel, akik elé egy sarokkal korábban vágtak be a kanyarodósávból egyenesen, index nélkül.

no és az a hanyag beengedő legyintés telefonálás és cigizés közben. Felnézek rájuk.
kowalski 2009.09.16 11:09:43
@K / A:
Na igen, ezzel a mondattal általában meg is nyugszotok. Biztos irígy, hagyjad.
Nos, nem vagyok az. Hülyének is nézett már egy pár BMW-s, amikor megtudta, hogy a japán kocsim árából egy X3-ast is vehettem volna... Kell a francnak. Hogy ilyen helyzetbe kerüljek, mint Te most?
:)
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
Valamikor régen, a kilencvenes évek elején, mikor a mindenható kábeltévé begyűrűzött kis városomba, nekem is, mint megannyi kortársamnak, gyökeresen megváltozott az életem. Hiszen a nyugati kultúra prófétájaként nem csak Emanuelle és a német soft-pornó diszkrét kozák…..
Belsőség A hálózat 2009.01.16 11:36:00
Nem marad előlünk rejtve semmi, aminek kereke és motorja van. Mindenütt ott vagyunk, galaktikus hálózatunk a Tejútrendszertől a Sculptor csillagképig terjed. Sötét anyag, olvasóink pedig kutató-fürkésző csápjaink.Tudjuk már, hogyan néz ki az új E-Klasse (gonosz énem itt sikít:…..