Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ameghas

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mobil Teszt Samsung S5230 teszt 2009.05.31 12:07:00
Forrás: www.mobilport.hu Samsung S5230 - a tapintható különbség Az idei év egyik tuti slágere az érintős mobil. Szerencsére azoknak is kijut a jóból, akiknek nincs vastag pénztárcájuk. Ne nyomd, érintsd! Ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni, akkor az S5230 nem más, mint a…..
Mivel a blogra a másik két szerkesztő sajnos semmit nem ír, kénytelen vagyok én ellátni a kedves olvasókat bejegyzésekkel! Amivel most készültem, az egy érdekesség! Egy igazi Battlefield Heroes rajongó, készített egy PHP Képgenerátort, aminek segítségével mindenki…..
Sziasztok! Egy időre felfüggesztem a magyarítás elkészítését, mert elég sok dolgom van mostanában! Nem tudom mikor indítom el újra a fejlesztést, de annyit ígérek hogy hamarosan nekikezdek! Addig is türelem! Üdv..
Most megvan a lehetőséged hogy hősöddel együtt sztárok legyetek! Na nem kell megijedni, nem világhírről van szó, de ahhoz közel van... Lényeg, hogy ennek a hivatalos BF:Heroes fejlesztői kezdeményezésnek a segítségével híressé válhatsz a világ szeme előtt, a méltán…..
Ez még kérdéses a BF:Heroes játék megannyi lehetőségei közül, viszont annyi már biztos, hogy a közösség nagyon szeretné, hogy vagy lehessen törölni a saját karaktereket, vagy emeljék fel a maximális hős limitszámot! Lényeg hogy ez így nem túl jó, mert egy kezdő játékos…..
Itt a játék hivatalos előzetese, ami ugyan már nem aktuális, de a kíváncsiskodók számára tartalmaz néhány gameplay (játékbeli) jelenetet! Aki esetleg kedvet kapott volna: http://battlefield-heroes.com..
Figyelem! Társszerzőt felveszünk! Elvárás: minimális angol nyelvértés, blogokhoz való jó hozzáállás, magyar nyelvkézség! Előny: blog.hu-s rendszer ismerete! Amennyiben rendelkezel blog.hu-s bloggal, kérjük írd meg címét e-mailben! Várjuk jelentkezéseteket a…..
Egy 2009-ben, néhány hete megjelent akciódúsnak mondható, szép, de rajzfilmes grafikával rendelkező, kissé koppintás-szagú FPS játék! A játék a multiplayer (tehát többjátékos) módot foglalja csak magában, ezért nincs lehetőség singleplayerre, tehát egyjátékos…..
Guitar Hero HUN Project Kezdés 2009.05.09 21:49:00
Először is szeretnék üdvözölni mindenkit a blogon! Arra készülök, saját merészségem, bátorságom segítségével, hogy elkészítsem az ismert játék, a Guitar Hero III Legends of Rock magyarítását! Aki ismeri tudja hogy ez nem egy túl nagy munka, viszont nem is…..
Guitar Heroes Megcsináltam! 2009.05.07 21:44:00
IGEN! Végre sikerült amire oly hosszas ideig vártam, és oly sokat gyakoroltam... Íme:Kattints ide!Igaz hogy easy, de attól még örülök! Mellékesen elmondom hogy ötszörös hyperspeed is rajta volt :) Huhh, hát akkor ez is megvolt, jöhet a következő nehézségi szint!..
Guitar Heroes Belevágok 2009.05.07 20:27:00
Kicsit nem ide tartozik, de azért elmondom, hogy hamarosan tervezgetem egy saját Guitar Hero-szerű ritmikai játék elkészítését! Egyelőre még fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá, de az legalább már nagyjából tudom hogy milyen programnyelvben lesz és milyen számok lesznek benne…..
Guitar Heroes So First, So Easy 2009.05.04 14:05:05
Nos a cím egy kicsit félreértelmezhető, de legjobb lesz ha kezdünk mindent az elejéről! Először is szeretnék köszönteni mindenkit a blogon, Ameghas vagyok és ez az első postom, de aki szemfülesebb az ezt már észrevehette... Hogy ne legyen annyira üres és unalmas a blog, hamarosan…..