Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emanuelle

0 bejegyzést írt és 1856 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kentucky Fried Chicken (KFC) elsősorban a sült csirkéről és az ehhez használt titkos összetevőkről ismert, amelyek különleges, összetéveszthetetlen ízvilágot adnak az ételeiknek. Egy amerikai újságírónak köszönhetően viszont kiderült, hogy mi az a 11, eddig titkolt összetevő, amit (240 gramm)…..
És igen, már a 27. jön, beszarás, még akkor is, ha egy évben ugye két évad van, és egy évad csak 13 részes. Első blikkre senkinek nem drukkolok, aztán majd meglátjuk. Premier szeptember 25, a kiindulópont Venice Beach, Kalifornia.   ..
comment:com Ez fasza buli volt, na 2015.09.04 12:30:00
Gáspár, Baukó, Varga. ..
Az Ezek megőrültek az a fajta műsor, amit nem lehet komolyan venni. Hogy a fenébe lehetne egy kifejezetten gagyinak tűnű díszletben készült, a B- és Zs-listás celebek idétlenségén röhögő műsort komolyan venni? Ki az a marha, aki értékek közvetítéséről beszél akkor, amikor…..
Emanuelle 2015.09.02 21:01:15
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Nyilván a pénzért, neki sem adják ingyen a párizsit. Nem tudom, hogy hogyan fizetik a csatornánál dolgozó embereket, műsoronként vagy van egy adott havi fizetése? Mert nyilván egy kis nézettségű műsor kevesebb bevételt hoz, nyilván ő is kevesebbet kap. Vagy nem tudom.
Emanuelle 2015.09.02 21:04:29
@teszt123456789: Oké, én sem nézem, de nem akartam azt írni, hogy nézi a sok ember, bezzeg én nem. Nézek egyébként néha tévét, bár a legtöbbször netezek és közben hang nélkül megy a TV. Ha érdekeset látok, akkor megnézem, mi az. Ritka az ilyen, sajnos.
Abby nem éppen elit közönséget felvonultató kricsmibe érkezett, és miután az egyik vendég 'Abby Kelly'-ként köszönti gyanítom szülővárosában, Bostonban járunk. A tag – Gus –…..
Emanuelle 2015.09.02 20:58:39
@AaannnaaA: Jaj, azokat sem bírom. De ugyanígy kiborít a The Americans-ben a két kölök is.
A sötét középkor elrettentő ismertetőjegyei között az élen szerepel a személyes higiénia hiánya. Mai tisztaság felfogásunk szerint ez nagyjából helytálló, ám akkoriban másképp gondolkodtak erről. Egyébként szoktak fürdeni is, amíg a szifilisz elterjedésével és a nagy…..
..
Emanuelle 2015.08.25 21:16:06
@nemsissi: Egyszerűen olyanok a szereplők, hogy szívem szerint én lökném oda őket megkötözve a zombiknak, csak kussoljanak már el. A drogos kölyök járása már így is übereli
a csoszogókét.
Mischa Collins éppen Minneapolisban járt egy Odaát-közönségtalálkozón, és pénteken este elment vacsorázni egy helyi étterembe, ahonnan kilépve három férfi megtámadta. Leütötték és kirabolták, de már jól van, legalábbis ezt írta ki a Twitterjére. Jim Beaver, Collins…..
Emanuelle 2015.08.23 13:06:36
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Emanuelle 2015.03.01 21:50:53
Emanuelle 2015.03.01 21:53:45
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Emanuelle 2015.01.18 21:42:28
@pomac: akkor jól hallottam:-)
Emanuelle 2015.01.18 21:45:02
Emanuelle 2015.01.18 21:47:23
Miközben Liptai Claudia egyelőre műsor nélkül marad, Ördög Nóra már most tudja, mivel foglalkozik majd a Rising Star után - ő lesz Friderikusz Sándor helyettese Az ének iskolája harmadik évadában, írja a Bors. Hogy aztán ott hogy fog üvölteni, és sms-t tarhálni, egyelőre nem…..
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
Emanuelle 2015.01.05 21:26:34
@Ascent: Ádám egy büdös suttyó, nem tudom te mit láttál benne. Azon meg, hogy a nézőknek mi vagy ki kell én már nem csodálkozom, amióta olyan senkiháziak tudtak VV-t nyerni mint Alekosz vagy Aurelio.
Akik szerint meg tuja nem nyerhet, csak annyit mondanék csendesen: Szabolcs
Bár 2002 óta nagyot fordult a világ.
Emanuelle 2015.01.05 23:40:49
@Ascent: Attól még, hogy Fanni (és mellesleg az összes csaj bent, kivéve talán Edinát) ordenáré alpári h.p. Ádám (és Dennis, valamint Laci) viselkedése nem lesz elfogadhatóbb. Azért mert valaki prolin viselkedik még a másiknak nem kell lemennie kutyába. De biztos én vagyok nagyon old-school.
Éden Levi, VV Laci és Aranypart Ádém egy klipben, itt. ..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Emanuelle 2014.12.22 23:20:13
@Mók_Ica: Valahol tényleg ijesztő ennek a csajnak a látásmódja.
Megrázó és megosztó epizódba torkollt ez a félévadzáró. A történések ismeretében most egy rendhagyó, már-már lelkizős, de leginkább picsogós hogyvolt fog következni, ha már a készítók ilyen csúnyán beleszartak ártatlan kis lelkivilágunkba...
Emanuelle 2014.12.02 23:34:09
@egy igazi barom vagy mária: A kórházban maradni lassú öngyilkosság lett volna, Noah-t azért akarta visszakapni a főrendőrcsajszi, mert ezzel még odavágott volna egyet a kis csipet-csapatnak, nem mellesleg bebizonyítja a hatalmát, amit azért a nagy emberszeretet mellett mégiscsak a legjobban kedvelt. Ezt értette meg Beth és úgy gondolta, hogy kissé javít a dolgok menetén és visszaállít valamennyit a világ rendjéből.
Lilu van, Bencus biztos piheg a tegnapi faktor után, nem mintha ez olyan nagy baj lenne. Összetett lesz a műsor, egy óra összefoglaló, 45 perc időhúzás, 15 perc kiválasztás lesz, de ne legyünk gecik, előre dörzsölöm a tenyerem ha arra gondolok, milyen fejeket fognak vágni az…..
Szegény Bors, szegény magyar férfiak, hát mi lesz így veletek, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik új szereplője SOHA A BÜDÖS ÉLETBE' nem vetkőzik kamerák előtt? A pompás kesergő itt olvasható, az, ugrás után a nosztalgia jegyében mutatunk egy momentumot az…..
Emanuelle 2014.10.02 21:07:03
Két sorozat is folytatódik a Viasat6 műsorán: jön a Shameless - Szégyentelenek és az Amerikai Horror Story harmadik évada, az előbbi továbbra is a családról és az összetartásról mesél nagyon viccesen és vulgárisan, és akkor még a faterről, az idült alkoholista Frankről nem is…..
Emanuelle 2014.10.02 21:02:39
A Blkk úgy tudja, Szabó Zsófiért 15 millió forintot kért a TV2, azaz ennyi volt a színésznő szerződésében kikötött lelépési pénz. A lap úgy tudja, a csatorna szó nélkül kifizette az összeget a TV2-nek, amire, mármint nem a szó nélküli benyelésre, hanem arra, hogy az RTL…..