Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mailbox műhely

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gg.blog.hu Hirtelen halál 2012.08.03 08:19:19
Az Internetto őrületesen mozgalmas 1998-as éve végén nem sokat értékelgettünk, csak előrefele láttunk; szinte transzállapotban tervezgettük a jövőt, a fejlesztési lehetőségeket, pillanatnyi hátranézés vagy ünneplés nélkül. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A CD-ROM tündöklése és…..
  A Konzervatórium, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Mandiner szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai bajnokként…..
Mailbox műhely 2012.03.31 20:24:13
A Google szerdán minden account alá kitolta az új Analyticset. A cél az volt, hogy gyorsabb, felületeiben letisztultabb, funkcióiban gazdagabb szolgáltatást készítsenek. Én továbbra is szenvedek fele. Próbálom megszokni, hogy mi hol van az új verzióban. A layout amúgy tényleg…..
Mandiner blog Az ingatlanos 2011.04.01 12:01:00
  Különös szakma. Akinek már van néhány lakásfelkutatásra fordított kilométer a lábában, be tudja tájolni a szakma követelményeit és sarokpontjait.   Saját tapasztalatom szerint az tekinthető ingatlanosnak, aki hivatásszerűen fikázza az eladásra váró lakásodat,…..
Mailbox műhely 2011.04.01 14:18:22
@qbr: Az a pár százalék nagyon is sok pénz, és sokszor (legtöbbször?) nincs arányban a hozzáadott értékkel.
Mikor a postán már a negyedik rublikába kell vésni az embernek mondjuk Hódmezővásárhely nevét, bizony bosszantó tud lenni. A hosszabb nevű településeken élőknek bizonyára ekkor gyakran eszébe jut : "de jó lenne ilyenkor Vácott vagy Pécsen élni". Megfordult ez nem…..
Mailbox műhely 2011.03.26 07:24:38
@Iustizmord: Nekünk ezen kívül még van három településünk két betűvel, úgymint: Ág, Bő és Őr
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Mailbox műhely 2011.03.19 17:38:58
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..