Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotyawrc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
zotyawrc 2014.11.08 23:53:30
@AgoAgo: hm..én láttam többször is kijönni egy mélygarázsból a Murányi utcából..
Azt látom, hogy szép lassan kezd itt kimúlni az érdeklődés, úgyhogy nem is nagyon posztolok, mert most már egy kutyával is seggbe dugathatnám magam, az se érdekelne senkit. Pénteken lehet, hogy elmegyünk swingerbe, majd mindenki képzelje el. Házi feladat szombatra, hogy mi történt,…..
Sándor küldte nekünk az alábbi szösszenetet és semmit nem fűzök hozzá, mert már a múltkor is megkaptam, hogy kamu és igazából én írtam, hogy a sok kattintásból új lámbót vehessek magamnak, mindenesetre azért egy kicsit más szemszögből is megmutatja az eddig…..
zotyawrc 2013.03.24 21:04:36
Ez a második kísérletem, hogy szavakba öntsem a múlt hétvégi látogatásomat Svédországban. Az első még mindig megvan a gépemen, de félbehagytam, mert nem olyat akartam írni, amilyenné az formálódott. Írhatnék egy sima tudósítást is, de egyrészt négy napig nem voltam…..
zotyawrc 2012.02.19 21:02:42
Skandinávia mellett a balti államokban láthatjuk a legtöbb keresztbe menő raliautót. Közülük is kiemelkednek az észtek. A versenyeiket főként nagyon jó minőségű murván rendezik. Nagyon látványosan közlekednek a WRC-től kezdve az elsőkerekes autókon át a VFTS-ig…..
Ha röviden tömören szeretném megválaszolni a kérdést, akkor annyi lenne, hogy mert jó lesz. Ha kicsit hosszabban, akkor azért, mert a hazai autósport legrangosabb versenye, mert  Intercontinental Rally Challenge 8. állomása, mert ERC futam, mert a magyar bajnokság záró futama,…..
Készülnek a nagyok a Finn Ralira, tesztelnek ezerrel. Ki több, ki kevesebb sikerrel. Tudjuk, hogy Kris Meeke 170 kilométert (ez több, mint a Veszprém Rali gyorsasági össztávja volt!) teljesített ma. Loeb és Ogier tesztjéről videónk is van. A fiatalabb Sebastien tetőre tette a…..
zotyawrc 2011.08.03 20:52:31
@B. Capelluti: Életem legjobb rallyja volt ,évekig visszajártunk oda,mindig volt látvány(nem csak esés).Nekünk soknak tűnt mindenhogy,a speer segített volna? Szajkynak a négykerék hajtás is kevés volt.:)
zotyawrc 2011.08.03 21:28:04
@B. Capelluti: a vakondtúrás vicces,jó az oldalatok,sok sikert hozzá.