Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Specialista

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A padlót suvickolja, és közben azt mondja, megtalálta a helyét. Persze ez egy metapoén, de legalább szellemes. Az első adás április 24-én lesz...
Kínos, de egyben elképesztően vicces baki a NatGeón: a Morgan Freemannel készített, Isten nyomában Morgan Freemannel című sorozatuk első részének képe alá a technika ördöge egy másik epizód hangsávját keverte, ami olyan (gyerekes vagyok, tudom) vicces jeleneteket eredményezett, mint a fenti,…..
Ma este, az RTL Klubon...
Specialista 2016.01.28 19:36:10
@Bizkit23: Mondasz valamit... Igaz.
Akkor szembe jön egy mexikói Maksa-híradó szerű izé, amiben földönkívüli majmoknak beöltözött műsorvezetők kutyázzák az embereket. ..
Nem, nem a képen látható személy, hanem egy Pataki Attila nevű kommentelőnk/játékosunk/sorozatfüggőnk, aki mindent úgy csinált, ahogy kell, és ennek eredményeképpen kimehet Los Angelesben a párjával/feleségével/férjével/haverjával, ahol megmutatják neki a várost, kap egy kis…..
Október 15-én a Vissza a jövőbével folytatja a klasszikus filmek újrabemutatását a Pannónia Entertainment. A sci-fi vígjátékot 1987-ben játszották először Magyarországon, és több mint egymillióan látták. Már csak ez alapján is elég nagy a köre azoknak, akiket újfent lázba hozhat az idén 30.…..
Minden idők egyik legjobb rosszfiúja ugyan csak egy reklám erejéig tért vissza a vászonra, pontosabban a tévék képernyőjére, de egyszerre nosztalgikus és hátborzongató érzés Hugo Weavinget újra Smith ügynök gúnyájában látni, fessen, szenvtelenül, kicsivel kevesebb hajjal, de…..
Specialista 2013.04.22 08:04:39
Aki akár egy kicsit is megtanult gitározni, az szinte biztos, hogy játszotta a Smells Like Teen Spiritet párszor. Meg is volt az ok, hiszen nem nehéz, akusztikuson is jól szól, ráadásul nagyszerűen lehet vele a haverok előtt vagizni, mert még a legbunkóbbak is ismerik. A dal mellesleg a…..
Steve Hackett, a Genesis együttes egykori gitárosa, valamint a szintén brit Kosheen (képükön) is fellép Tokaj mellett az idei Hegyalja fesztiválon: előbbi július 15-én, utóbbi egy nappal később.A legendás gitáros a dzsessz/world fusion hazai élcsapatával, a Djabéval a Hegyalja…..
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
Specialista 2009.04.08 14:49:07
@megics: mindegy... én használok smileyket, ugyanúgy, ahogy amikor beszélek gesztikulálok ill. hanglejtés stb...

Subba akkor is down... látható a frissítésből és a psotok számából... és ezt nem csak én mondom...

Én is csak azért jöttem, mert felhívták erre a postra a figyelmem.
Specialista 2009.04.08 15:19:37
@dzsefi: Hopp..! Ennyire nem beszélni szlengül. Köszönöm szépen a kiegészítést !
talán senkinek sem árulok el nagy titkot, ha frappáns summázatként annyit mondok, szar. ha kevésbé szeretnék frappáns lenni, annyit mondanék, elég szar, de van rosszabb is.maga az eljárás tényleg nem vészes, aki gyakran hánytatja magát vagy szeret hányni, azoknak bátran merem…..
Nyilván véletlenül szivárgott ki egy reklámvideó és néhány kép a Nokia két új üzleti készülékéről. A szétcsúszó E72 és hagyományos formájú E75 is qwerty gombkészlettel van ellátva, és mindkét készüléknek szép színes a borítása. Hír az Engadgetről. ..
Specialista 2008.09.20 12:18:02