Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kempelenmatyi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
kempelenmatyi 2011.10.12 19:18:36
@aszaltszilva4: "Az informatikus és mérnök jellemzéshez. Na de mi van akkor, ha valaki mérnök-informatikus? ;)"

Erre szokták azt mondani, hogy: Kéremszépen ilyen állat pedig nem létezik! :-)
Vazimodo küldte nekünk ezt a nagyon igényesen épített Swiftet, mely a lökhárítómatrica által jelzi, hogy a tulajt bizony a népszerű tuningoldal felhasználói mentorálták. Természetesen egy kötelező tuningelemről sem feledkezett meg a lelkes tuner, sőt.. Az pedig már senkit sem…..
kempelenmatyi 2011.03.04 17:59:46
Jajj,de csúnya! Falusi Vectra 2010.11.26 12:22:00
Gabe küldte ezt a járgányt. Nincs hozzáfűznivalóm...
A P. család járműparkjának bővülését egy apró malőrnek köszönhetjük. Feleségem (továbbiakban: Hajni) egyre többet gyakorolja a vezetést, sőt, még felfrissítő órákat is vesz egy oktatótól. Örülök neki, mert az én vezetési tanácsaimat valamiért nem hajlandó megfogadni.…..
kempelenmatyi 2010.12.14 13:39:41
@McK:
Naaa! Ne süllyedj le az ő szintjére légyszi...
Belsőség Koppány öröksége 2010.12.10 09:59:21
Mindegyiknek más a színe, más a belseje, egészen más piszkálás-mix van benne. Van, amelyiket show-ra építették, akad, amelyikkel versenyeznek, s a kettő közötti átmenet mindenféle fokozata jelen van. De mind Lada és mindet imádják. A legvidámabb autós barakk. Vélemények az…..
Tegnapi posztunkra reagálva küldött nekem PaOntan olvasónk egy cseh linket, melyre kattintva egy cikk olvasható az Aston Martin Supersportról, a kész csodáról. A hír ugyan nem volt friss, annak idején - augusztusban - mi is lehoztuk, ahogy a világ összes autós portálja. Hoppá! Hiszen…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
kempelenmatyi 2010.08.19 02:49:39
Egy-két kivétellel megnéztem az összeset:

www.youtube.com/profile?user=OfficialMissUniverse#g/u

Egyáltalán nem vagyunk elmaradva semmiféle téren, csak végig kell nézni a felhozatalt.
Persze van egy-két aranyosabb, értelmesebb kivétel, de a többség...
Kínát is elérte egy újabb nyugati métely: a társkeresős tévéműsoroké. Meghökkentő a hír, amit a Time magazin tett közzé, de valahol érthető: nagy az ország, sok benne a magányos fiatal, a piac tehát megvolt rá, már csak a cenzor elvtársaknál kellett átverni a formátumot,…..
Amíg a tréleres autó - egy hármas BMW - megérkezik a két t-s Puttgardenbe, a társaság Csikós bagószagú, lepukkadt hotelszobájában múlatja az időt, optimizmusuk visszatért, folyamatosan röhögnek - magukon. A kopasz fázósan az ágyban fekszik, a paplan alá bújva, nem csoda, elég kimerült lehet. A…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség A legtaxibb érzés 2010.01.08 09:55:00
A rendes forgalmival, valamint a hivatalosan lefordíttatott Euro 3-as átalakítási engedéllyel Tamás berobogott a Mozaikba, hogy elkezdje görgetni a behozatal úthengerét. Nézik a szakértők a papírokat – hát ezen sehol nem szerepel, hogy Euro 3-as. Dehogynem, ott áll rajta, hogy…..
kempelenmatyi 2010.01.08 11:41:29
@Csikós Zsolt:

Nekem elsőre az jött le hogy szerelem volt első látásra és emiatt harcolunk a hétfejű srákánnyal. Tehát a szerelem volt az elsődleges. :-)

Ha már a nagyok harca...
A fél világ utazhatott ezzel a típussal közel hatvan éven keresztül. Ezek szerint a Mozaik utcában az ablaknál ülő hölgy az egyetlen kivétel abból a húszból, aki civilizált társadalomban megismeri a részletek alapján is ezt a taxit???
Csak azért mondom, mert előre jelezte, hogy ez nem kap taxiengedélyt... Ha van a világon valami amit taxinak gyártottak akkor ez az...
Belsőség Két köcsög az Audiban 2009.12.02 06:52:36
  Az Miniben már választhatunk, milyen motorhangot hallgatnánk, de az Audinak és a BMW-nek is érdekes megoldásai vannak. Vélemények azonos című írásunkról...
  Mi a közös a családját kiirtóban, az ittasan balesetet okozóban, meg abban, aki elkártyázza a családi birtokot? Nem tudnak veszíteni. Vélemények az azonos című írásunkról...
kempelenmatyi 2009.10.07 09:42:48
@kempelenmatyi: Oopsz, akkor én már vén szaros vagyok a fiatalokhoz képest. 1992-ben 8640,- forint volt egy jogsi az első ajtónyitástól a jogsi átvételéig...

Bocs, kicsit elkapkodtam. Az elméleti vizsgákkal együtt értettem!
kempelenmatyi 2009.10.07 09:46:58
@visszakettopadlogaz:

Basszus, tudtam, hogy elöttem is születtek emberek, dehogy oly' régen! :-) :-)
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
kempelenmatyi 2009.07.14 17:16:38
@Pirin:

Béláim! Hallotátok! Toljuk fel a hidat! :-))))
  Ahogy a parizerből is, autóból is a frissebb a jobb. De arra nem számítottam, hogy a Mercedes rögtön téliszalámit ad.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Az autók iránti kereslet hirtelen csökkenése a japán gyártót is készületlenül érte: Malmö kikötőjében, ahová más kontinensekről szállítják az Európába szánt autókat, mostanra a Toyota teljes raktározási kapacitása betelt Vélemények az azonos című hírünkről...
  Gondolta volna, hogy a világ legpocsékabb autója egy Opel, a Vivaro? Hogy a Volkswagen Transportert és a régi 9-5-ös Saabot jobban utálják, mint a 607-es Peugeot-t? Vélemények az azonos című cikkünkről...
Autófília Autós éttermek 2008.12.30 12:00:00
Be kell vallanom, nem vagyok nagyon képbe autós éttermek, csárdák, gyorséttermek terén. Feleségem 5 rétegű tojásos-sonkás-csípőspaprikássajtos-pritaminpaprikás szendvicse veri az összes gyorséttermi hamburgert és egy mekcsiken árából kb. egy teszkószatyornyi adag jön ki, és…..