Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaston

0 bejegyzést írt és 312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárhol jár a világban, mindenhol kitörő lelkesedéssel fogadja a közönség  Vági Bence cirque danse kreációját, az anyaföld és az ember kapcsolatát középpontba állító My Landet. De bármekkora is a siker, a társulat mindig viszatér a Fesztivál  Színházba, ahonnan minden elindult.  Roman Khafizov a…..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
A címben olvasható jelző nem tetszik. Bangóné Borbély Ildikó azonban ragaszkodik a tökösséghez. Már hét éve is kacérkodott vele, mondván: „Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban.” (YouTube.com, 2012. május 3.) Ezt még lehetne úgy értelmezni, hogy voltaképpen nem is önmagára értette,…..
  Molnár Gyula Bangónétól kapta a selyemzsinórt. Ceglédi Zoltán politológus az MSZP élén bekövetkezett változásról (ATV, 2018. május 24.)   /”Képviselőkbe folytani a szót illendő?” Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes szocialista politikusok (Hír TV, 2019. február 18.)/ Gondolom, rögtönzött…..
gaston 2019.04.30 22:50:46
@Pop40: Idióta, ha a kedvenc képviselőnődnek nem kell helyesen írni, akkor nézd el másnak is! Kíváncsi lennék, vajon bangónét (Sic!) is kijavítottad- e, miután "k...va erős képet" akart, majd tollbamondás után leírta mondatait...
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
gaston 2019.04.17 15:21:15
@Eugene Horse: Miért? A Megasztárban 10.helyezés elért puskáspeti vajon ki? Vagy ki az a byealex???????
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
gaston 2019.04.17 06:48:47
gaston 2019.04.17 06:53:00
@Magentax: Azért rajtad is lehet nevetni. Fájdalmasan egyszerű lény lehetsz! Tipikus hozzáállás. Aki nem a te ostoba szöveged nyomja, az neked nem életképes. Ülj le, egyes!
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
A rendszerváltás befejezése egy borongós februári vasárnapra esett 2019-ben. Ekkor győzte le félkézzel és mit sem sejtve az ex-lmp-s Karácsony Gergely az egykori állampártot 81% : 19% arányban saját házi bajnokságukon. Ekkor még nem sejtettem, hogy ugyanazon a héten saját magát is padlóra küldi…..
Tök meglepő, de az MTVA úgy döntött hogy a Kálomista-művek, azaz a Megafilm Service, még egy utolsó kört futhat a színházak kulisszái mögé betekintő sorozatával. A Megafilm az egyetlen olyan cég, amelyik jelenleg (értsd: kb 8 éve) a közmédiának fikciós sorozatot gyárthat, vélhetően azért, mert ők az…..
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
gaston 2018.12.18 13:12:15
@szociál: Te,Agyhalott! Arra a sok budai romára gondolsz,mi, a 12.meg a 2.kerületben?? A leglepukkantabb települések balosok,nyugi! Komló, Csepel, Dunaújváros.. ezek a tieitek!!! :-)))
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
gaston 2018.12.13 17:26:58
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
  A TV2 első, "rendes" fikciós sorozatának indulásakor azt írtam, hogy Sablonos, de szórakoztató romkom lett a Korhatáros szerelem (...) nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál majd késhegyre menő vitákat sem, de szórakoztató, kifejezetten nézhető tartalom, amivel a tévé -…..
gaston 2018.10.13 12:46:28
@KUNTYI: azért mert te valamit "fosnak" nevezel, attól az pont nem az!
Eltitkolták a miniszterelnök pécsi látogatását. ..
gaston 2018.10.12 18:04:02
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mert a te számaid aztán hitelesek, mi? :-))))))) Vicces vagy! A gazdaságról még az "ellenzéknek" nevezett fingok is pozitívan nyilatkoznak, te meg itt jössz a népszava számaival :-))))))) Ülj le, egyes!
  Hülye cím, mi? Nem az én érdemem, illetve csak részben, hiszen a Bogaras szülők néven tegnap este elindított, új, TV2-s sorozat eredetileg a Lice Mother, azaz Tetű Mami címre hallgatott, még amikor a hollandok megalkották, merthogy egy külföldi sorozat magyarításáról van szó. A licenszet…..
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
gaston 2018.09.16 16:05:01
@A demokrácia leszakadó függönye: Nem érdemed tag20nak válaszolni. Elvakítja a gyűlölet!
Emojikampánnyal csigázzák az érdeklődést, mert az so 2018. Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett…..
gaston 2018.08.15 15:54:04
@Adil86: szerintem nem dőlnek kardjukba, ha elveszítenek egy ilyen "értékes" nézőt, mint te!
Biztos te is jól tudod, hogy rengeteg apróságra kell figyelni, ha lakás átalakításról van szó. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a tippeket, amik segíthetnek egy panel fürdőszoba-felújításban, hogy minden kellően praktikus, és az általad megálmodott csodálatos végeredményű lehessen...
Zara, a szurikáta elpusztulásától zeng a magyar sajtó napok óta. Azonban érdemes volna kicsit a szurikáták mögé nézni is - Zara élettelen teste mögött hegyben állnak az értelmetlenül meghalt élőlények...
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
gaston 2018.04.14 09:49:24
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
gaston 2018.04.10 16:08:02