Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laccci

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
laccci 2012.12.21 09:55:42
Belsőség Opel Adam és Nissan Z-k 2012.12.19 20:31:15
Valójában most iszonyatosan szentimentális kéne, hogy legyek, mert mégis csak az utolsó idei adást látják itt alant. Tíz epizód, ennyi fért most bele, de a jó hír az, hogy a tervek szerint lesz még sok. Nagyon sok. Ráadásul már márciusban kezdünk, ha minden jól megy. Így már…..
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
Karotta Közlöny HH holnap 2012.05.07 22:35:00
Szó sincs róla, hogy lazulna a vasmarok a Hangyász Hétfő intézményén. Csak rendezni kellett kissé a sorokat. Ez van épp most, és a feszes barázdák közül hamarosan jelentkezem. Köszönöm a türelmet...
laccci 2012.05.10 12:32:11
Megszokhattátok, hogy nyereményjáték-ügyben kicsit lassan őrölnek az IDDQD malmai, de a múlt hónapban meghirdetett hummeres photoshopverseny esetén még a szokásosnál is lassabbak voltunk. Ennek oka egyszerű: lusták vagyunk 119, azaz egyszáztizenkilenc pályaművet küldtetek be, és…..
laccci 2012.03.28 09:33:40
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Mivel egyetlen versenyautós cikk sem nélkülözheti az ismeretlen emberek nevével történő bennfenteskedést, essünk is túl rajta: úgy fest, Akira Nakai lenyomja Bob Sharpot. Aki már ennyiből nagyjából érti, mire gondolok, annak feltehetően karikásak a szemei és romokban hever a nemi…..
Mivel a héten további futómű-számolgatás és fémvagdosás történt elsősorban, és azzal nem merlek megint fárasztani benneteket, ezért inkább képregényes jelleggel szaladjunk át a bejárt úton. Egy éve itt tartottunk: a Hangyász orra lenyesve, a gyári nyúlványok a helyükön,…..
Oké, ez zseniális (több tumblr-oldalon is belefutottam, sajnos az eredeti forrást egyelőre nem tudtam kideríteni.). Adott egy pohár, ami félig tele. Vagy félig üres. Vagy egészen tele van, ha az Obsidian mondja. Vagy a vizet húsz dollárért lehet letölteni dlc-ként, ha a pohár az…..
Bár kevés köze van a WTCC-hez, ez a hír számomra majdnem egy Norbis dobogóval ér fel, és vagyok annyira diktatórikus, hogy rá is erőltetem a nyájas olvasóra. :) Szóval úgy tűnik a világ legszebb túraautója mégsem megy a levesbe, jövőre indulnának vele a Skandináv Túraautó…..
Ötperces adag a Bazooki - A Silent Affair, ami a felépítését tekintve megegyezik a Fraggerhez hasonló játékokkal: valamilyen fegyverrel el kell találni valamit a pályán, esetünkben egy páncélököllel a TNT-s dobozokat. Ami megkapó benne, az a némafilmekre hajazó kinézet és zene,…..
laccci 2011.07.15 09:27:09
@laccci: akarom mondani ugyanannak több részlete :)
Belevágtak, csinálják, mi pedig drukkolunk nekik. Végre valakik, akik nem csak panaszkodnak, hanem összedugják a fejüket és akarnak, tesznek.Mai tesztünk blogposztja...
IDDQD Epikus kapcsolgatós 2011.05.13 00:46:00
Eredetileg arról a 332,5 tonnás, 720p felbontás megjelenítésére képes LED-falról akartam írni, amit valami versenypálya mellett állítottak fel egy autóversenypályán, valahol az USA-ban, és bár a későbbiekben arra pazarolják majd, hogy visszajátszásokat, meg hasonló, játékos…..
Idén 30 éve, hogy egy bajszos vízvezeték-szerelő elkezdte földi játéktermi pályafutását, igaz akkor még Jumpman néven. Nosztalgiázzunk hát picit a Donkey Kong flashverziójával. Valószínűleg kevesen lesznek azok, akiknek újdonság lesz a hordók kerülgetése és a…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
laccci 2011.02.02 14:17:02
@aeidennis: Nem értem a "fiatal = drogos" sztereotípiát. Attól, hogy szeret valaki a barátaival találkozni és mondjuk elmenni moziba (pl. a Mammutba, ha már Moszkva tér), simán lehet normális fiatal, mondjuk 16 és 30 év közötti. Mellesleg a "Moszkván X-kor találkozunk" mondat kb. olyan, mint Pesten uez a Blahával.
laccci 2011.02.02 14:23:59
@aeidennis: Ez teljesen igaz. És ugyanez a réteg el is tudja választani a Moszkva tér szó vörös jelentését a földrajzitól, pláne mivel már nem, vagy nem nagyon élt akkor (egy mai harminc éves 10 körül volt ugyebár a rendszerváltáskor). Sőt, bele se gondolnak, hogy lehet más jelentése is, mint a város, vagy miért pont így hívják, csak ha rákérdeznek. Ergo miattuk biztosan nem kell átnevezni.
laccci 2011.02.02 14:53:08
@aeidennis: Ebben nem fogunk egyetérteni :) De a Moszkva tér kb. apróság "félreérthetőség" vagy rossz utalás szempontjából, Budapesten a Nagyvárad térnél még van Ifjúmunkás út, és az országban jópár felszabadulás útja és hasonló.
megj.: a Marx térrel sincs sok bajom, meghatározó gondolkodó volt. :)
Nagyon érdekes grafikont tett fel a Redditre egy gortag fedőnevű júzer. Emberünk a Halo: Reach pályáin játszott egy hatperces meccset multiplayerben, miközben egy orvosi műszerrel mérte a szívverése ritmusát. A kapott görbét összepasszintotta a játékbeli történésekkel, és…..
laccci 2011.01.29 22:25:51
@Vészmadár: Hú, Fallout 3-ban esti kóborlás fíling meg főleg az elhagyott vault(ok) - általában ott tettem el magam másnapra. Pl. az első Garrrry-nél nem kicsit ugrottam, aztán inkább megcsináltam nappal :)
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
laccci 2011.01.14 12:17:05
Johnny Walker, az országutak harcosa csak azt csinálja, amit mindenki más a 2020-as évek Kárpát-medencéjében: megpróbál túlélni, ha kell, akár mások élete árán is. Folytatásos posztapokaliptikus vízió.  (Klikk a nagyobb képekért!) ..
Egy hónapja, amikor friss volt, valahogy elmulasztottuk megmutatni a Lord of the Rings Online zseniális reklámját Gandalf klasszikus beszólásának apró elferdítésével. Ezt most gyorsan pótoljuk: PC Games - E3 2011 - The Lord Of The Rings Online  Az apropó pedig az, hogy mostanra…..
laccci 2010.10.10 18:30:31