Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thug

1 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapataink harcban állnak – valami ilyesmi érzése lehet most annak, aki belülről, a kormányzat közelében éli át mindazt, ami ezekben a hetekben történik. Még senki sem indult el megkeresni a fehér zászlót, úgy tűnik, hogy a fontos pontokon tartható a harcállás, vannak…..
Thug 2012.10.18 18:00:54
Az utóbbi napokban elég nagy hülyeségeket beszél a Fidesz a 2008-as IMF megállapodásról. Persze érthető, hogy miért teszik, próbálják valahogy a várható kiadáscsökkentéseket (megszorításokat) eladni. Mik a fő fideszes üzenetek? 2008-ban nyugdíjcsökkentés és…..
Thug 2012.09.28 22:37:53
@Nívó blog:

Huu, ezt ugye te is érzed, hogy meleg? Te, mint értelmiségi? Te, mint a fityesz által emlegetett jobboldal?

Nagyon félrenyúltál...
Thug 2012.09.28 22:41:49
@Nívó blog:

"Nem fogod elhinni, de egy másik banktól...A pénzpiacon."

És a másik bank? Az előzőtől? :))

Ebből a hozzászólásból látni, hogy kurvára nem érted a pénz útját.

De nyugodtan rakhatsz vigyori jeleket, te már csak egy fidesz-bérenc maradsz...:D:D
Thug 2012.09.28 22:59:21
@Nívó blog:
Ki beszél itt pénzről?? Megtakarításokról és beruházásokról, tehát reáliákról van szó.

Aztán mi a francból ruházol be, vagy takarítasz meg? Gombokból?

Szerinted a kereskedelmi bankok honnan jutnak pénzhez? Segítek...
Általában a nemzeti bankoktól. Kamatra. A nemzeti bank pedig honnan? Segítek...A kamatokból és abból, hogy csak ők nyomtathatnak. Aztán letolják a kereskedelmi bankoknak, amit ők kitolnak hitelre. Vagy magánszemélyeknek/vállalkozásoknak vagy esetleg egymásnak. Kamatra.
Viszont, ha nincs megtakarítás, nincs hitel.

Mi olyan bonyolult ebben?

De ha már itt tartunk. Az szépséges, hogy a szegényektől elvett pénzt a kedves vezetőd neked akarja odaadni foggal-körömmel, leszarva még azt is, hogy a világon sehol nem adóztatják az általában független jegybankot. Itt ezt is sikerült megoldani.
Csak pár seggnyalót kellett delegálni az elnökségbe.
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
 Ma hallottam, hogy alakulóban a cigány gárda. A jobboldali hírportálok persze egyből ijedt felhördüléssel rémisztgetik a lakosságot.  Őszintén szólva jót mulattam a sztorin. Imádom, ahogy a szélsőjobbos média panaszáradatban hiányolja a magyar terrorelhárítók…..
Thug 2012.09.05 23:54:59
@bucbuc:

nem akartam rákérdezni, mert úgy gondoltam ilyen dologban nem keverem ellentmondásba. De most, hogy felhoztad, emlékszem még rá mikor a tv2 valamelyik műsorában sírt és bosszút kiáltott...

Pityinger úr, megvannak már az elkovetők? Én nem tétlenkednék eddig...
Thug 2012.09.06 00:22:33
@Disintegrator Rising:

Ember!

Ki a f@szt érdekel a kuruc.info, meg társai? Majd ha minden egyes kibaszott nap a családodat kell megvédeni a cigány terrortól, akkor rájössz, hogy miről írok. Majd ha bármelyik családtagod úgy indul el, hogy remegned kell, hazaér-e elgondolkodol...

Aztán azt csak mellékesen súgom meg neked, hogy a cigány gárda nem most alakult meg, hanem kb. 20 évvel ezelőtt. Nézz csak végig az országon te liberális agytröszt. Mindenhol arra panaszkodnak, hogy 10-12 éves cigánygyerekek uralják az utcákat. Azóta van ez mióta ezek a gecik megcsinálták a gengszterváltást, meg az ilyen dopeman-szerű majmoknak megengedték a nagy összefonódást. Előtte nem mertek a cigányok kint lenni 10 óra után az utcán, mert kaptak 2 nagy fülest és elhúztak a putrijukba.
Most meg nekünk merész dolog kimenni 10 után, mert leszurkálnak a faszba, ha nem vagy észnél.
És tudod miért cimbora? Az ilyen faszszopó, liberális, cigányfaszon felkúszott senkik miatt, mint amilyenek ti vagytok. Meg mint a kedves blogíró.

De basszátok meg, ez egyszer visszaüt rátok is, aztán reszkethettek...
Egy éve, 2011. március 25-én kezdődött a cigánygyilkosság-sorozat tárgyalása. - Stépán Balázs írása 2009. augusztus 21-én több, mint 100 rendőr és kommandós közreműködésével tartóztatták le a négy vádlottat, K. Árpádot, öccsét K. Istvánt, P. Zsoltot, és Cs.…..
Thug 2012.03.23 20:44:48
@arizmendi: Nagyon ne menjünk bele ebbe a témába, mert lenne mit mesélnem. Én nem a Rózsadombon nőttem fel és nem is ott élek. Rohadtul nem érdekli őket, ha valami kell nekik, hogy 5 éves az illető, vagy 80.
Egyébként az mennyivel külonb dolog, hogy 80 éves magatehetetlen néniket erőszakolnak meg kis gecik, miután kirabolják? Csak azért kérdezem, mert ez mindennapos.
A minap egy 8 éves magyar kis srácot szedtem ki fényes nappal a város Fő terén 3 hasonló korú cigány kezéből. Mindezt azért, mert állítólag valamit elmondott a tanár néninek. Mindenki leszarta, még a fejüket is elfordították, akik arra jártak.
A legnagyobb az volt, hogy felállt a 3 kis suttyó.
Mondjuk miután elmeséltem a legokosabbnak, hogy kapnak 3 mp-t, hogy eltakarodjanak, ha nem felmosom velük a betont elballagtak.

Szóval, ne okoskodjál te nekem a buzi liberális dumáddal...
Thug 2012.03.23 21:32:51
@knausz: El vagy tévedve. Nekem nem adatott meg, hogy kisebbséget védjek a minimálbér tobbszoroséért.
A saját területemen jól végzem a munkámat. Arról már nem én tehetek, hogy basznak megfizetni, amit tudok. De ez megint olyan téma, hogy ne menjünk bele, mert vannak így egy páran az országban.

Viszont annak kifejezetten orülok, hogy neked jogvédőnek jól megy... :S
Modorosblog A erősember 2012.02.23 06:00:00
Csíragyerek! A sok nyavalygásod után most már tényleg itt az ideje, hogy helyre legyél rakva a kurva anyádat! Unlak már! Folyamatosan pofázol, ugatsz, pedig ÉN meg a többi haverom gecire nem kíváncsi a siralmaidra. Állandóan elsírod, hogy a politikusok átbasznak, pedig…..
Thug 2012.02.23 15:15:24
Jaj, én olyan jókat mosolygok mindig ezeken a kurva nagydarab erős embereken. Főleg mikor faszra szaladnak, mert azt hiszik tőlük mindenki fél. :D
Vagy 5-6 éve lehetett mikor egyik haverommal belevetettük magunkat az éjszakába és ránk kötöttek ezek a "tudjátokkik"...Az egyik 203/115-ös barom 2 pislogás között lett úgy fültövön rúgva a haverom által, hogy 3 percig nem volt magánál. A másik jobban járt, mert ő csak a könyökébe szaladt bele lendületből. Igaz a doki utána azt írta a látleletre, hogy az első 2 fogát, mintha kalapáccsal verték volna be. :D
Voltak még ott páran, de azok már nem is próbálkoztak. ;)
Aztán persze ment a sírás, meg a bírósági tárgyalás, ugyanis a kemények feljelentettek bennünket. A haverom simán azzal védekezett, hogy nézzenek már rá, 185/85, hogy a picsába verhetne le 2 ekkora szteroidagyút? :D
Mondjuk azt nem tudták, hogy 10 évig boxolt, utána 10-et kempózott még és 2 évet közben próbálgatta magát a K1-ben is.
Most így 30 fele már nyugodtabb, de látni rajta, hogy néha odabaszna még 1-2 magát keménynek érző legénynek.
Egyébként ezekkel a hegyomlások tök erősek, meg minden. De ha egy 50 kilós krumplis zsákot kell elvinni 50m-re, kiköpik a tüdejüket.

Szóval, lehet, hogy a NAV, meg a rendőrbácsik félnek tőlük, de az nem minden...

Ja, és régen voltunk együtt kurvázni is. A szomszéd szobából lehetett hallani, hogy dugja a csajt, vagyis felállt a farka. Ellentétben sok szteroidagyú balfasszal. :D
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Napfény és víz kell a gazdagsághoz, vagy a gazdagoknak van szükségük ezekre? Vajon melyik településen érdemes burzsujok után kutatni? Ezt persze mi sem tudjuk, viszont az egy négyzetméterre eső gazdagok száma alapján a tengerentúlon mindenképpen Florida a nyerő, egészen…..
Thug 2011.12.29 18:07:42
@Tapogatott Kukorica:

Te külföldre szakadt hazánkfia, aki azért tud még magyarul, te mit csinálsz a nagyvilágban?

Cipőt pucolsz, vagy medencét tisztítasz?
Thug 2011.12.29 21:24:28
@Tapogatott Kukorica:

Ne is vedd. Ismerem ezt a réteget. Kimegyek külföldre, 'oszt jó lesz, utána meg osztom itthonra az észt, hogy mennyit lehet keresni külföldön forintban. Mert én vagyok a nagy és elismert mérnök/orvos/infos fasz tudja, hogy mi...A nagyvilágban. Na, most konkrétan leszarom a fajtád. Te mindenhol csak egy csicska geci maradsz, egy bevándorló fasz. Lehet neked sok pénzed, pucolhatja a jóisten is a medencédet, abban a kibaszott országban soha nem fognak elfogadni.

De kívánom neked, hogy gyűjtsél össze évi 1 millát dollárban, aztán mikor a 3.évben is sikerül összeharácsolnod basszon szájba egy helyi huligán úgy, hogy megzavarodsz....
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
Thug 2011.09.20 18:51:06
Provokatív egy poszt lett ez. De nem baj, ez a menedzser szemlélet. Legyen mindenki menedzser, ügyvéd, bankár, politikus, meg minden istenfasza, akik havonta 6-700 ezret kapnak. Tanuljon mindenki a lezüllesztett magyar felsőoktatásban. Nem kellenek olyan emberek, akik nem csak az országot lopják szét vagy egy multinál, vagy a Parlamentnek nevezett bolondok házában. Nem kell ide pék, kőműves, ács, cipész, festő. Sőt orvos, meg pedagógus sem kell, mert jövőre ők is még nagyobb szopóágra kerülnek. A multi- és bankárkormány kiszorított mindenkit, akik nem hozzájuk tartozik. Legyen mindenki menedzser, majd, mi tanítatjuk őket az állam pénzéből, apuci meg alájuk bassza a 6os ódit már a egyetemi évek alatt. Aztán, ha leesnek a földre valamit mindig felvesznek a kapcsolatok révén.

Érdekes világ lett ez bassza meg. Aki gazdag annak kibaszott előjogai vannak. Ahogy a poszt is írta, nem ehetnek bármit...
Biztos én vagyok a hülye, de a szememben 100szor többet ér egy kőműves, aki évente felhúz 10 házat, mint a sok szájbabaszott menedzser, aki azon dolgozik, hogy kell a multik pénzét kilopni az országból. A sok faszszopó bankár, akik shortolják a forintot milliókat a nyomorba döntve. A politikusokról nem is beszélve...

Nem adok neki sok időt, itt éhséglázadás lesz. Addigra eltünik a középréteg. Lesz másfél millió gazdag, meg 8 mélyszegény. Akkor menekülhettek a vagyonotokkal a kaszák elől.

Mert a történelem bizonyította már párszor, hogy ezeket a rendszereket leverik...
Tíz éven át álmodtam róla. Öt évig kerestem egy helyet, hogy két évig dolgozzak rajta, majd további két évig építsem és végre itt van. Mondta Alexandre de Betak egy interjúban a T Magazine riporterét fogadva házában, egy apró mallorcai tengerparti faluban, a mórok által ezer évvel ezelőtt alapított…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Thug 2011.04.29 23:23:38
@Darkhorse: Ugye-ugye...Fiatalbb "állam", mint a legidősebb biciklim...

Itt, meg...
Thug 2011.04.29 23:31:12
@kamuszutra: Csak az általad vizionált dühöngésre reagálsz, te fasz? A többi?
Csak nem valami tasz-os jogvédő buzi vagy, akinek azért fizetnek, hogy tartsd fent a blog forgalmát?

Hiteltelen...
Thug 2011.04.29 23:35:08
@jarek: A mai nap legjobb hozzászólása...
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
Thug 2011.04.28 23:04:04
hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563/

Tessék bazd meg! Gondolkodj el rajta, te barom!

Bár, onnan könnyű ugatni, meg pénzért ilyen posztokat megírni. Közöd nincs a valósághoz, te seggfej!
Fuck To The Music FUCKHEAD!!!!!!!!! 2010.11.23 08:11:00
Vannak zenekarok, melyeket zeneileg ha szeretünk, ha nem, muszáj legalább egyszer megnézni az életben. A Fuckhead is pont ilyen. Áriázás, drum and bass, noise rock, meg nagyjából bármikor bármi zeneileg, és egy hasonlóképpen kiszámíthatatlan, eklektikus performance, mely során…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
Thug 2010.05.22 23:35:00
Kedves blogtulaj!

Nem tudom eldönteni, hogy nagyon fiatal vagy-e, vagy pedig vak.

Régen is voltak etnikai alapon intézett támadások. Már a '90-es évek elején - sőt jóval korábban - is dobtak Molotovot cigány házakra az én városomban is. Már akkor is kuss volt az előzményről. Akkor az volt a kiváltó ok, hogy a szegény, de annál jobban tanult és beilleszkedni vágyó romák kölykei kijártak a buszmegállóba és fényes nappal az iskolából hazaigyekvő fehéreket agyonverték, miközben pénz, aranylánc, óra a tulajdonukba került. Ezt unta meg itt pár tinédzser még a skins korszakban. 1(!) nap alatt elkapták mindet! A romáknak semmi bajuk nem lett sem jogilag, sem egészségügyileg. Azóta is élik a saját életüket, menőznek az összelopott Mercikben.

Aztán ez folytatódott, sőt súlyosabbá vált. Most már kiképzett hadseregekkel állunk szemben, akik komolyabb fegyverarzenállal rendelkeznek, mint a hadsereg. Saccra mondom, de a mai cigányság 1%-a tartozik az átlaghoz. A beilleszkedni vágyó, dolgozó, emberhez. 70%-a mélyszegény, mert nem is akar belőle kilépni. Ebben a halmazban benne van a szociális háló gyengesége. A segély, családi pótlék, mindegy mi, csak ingyen legyen és a gyerek után járjon, vagy azért, mert mélyszegény. A kölykeik nem járnak iskolába, vagy ha igen akkor csak visszahúzzák az egész osztályt. A szünetben meg nem vissza, hanem le. Ők azok, akik rajokba tömörülnek, a magyarok kiírtására buzdítják egymást, susogós kamu Nike cuccban járnak, Avanglion napszemüveggel fűszerezve és belekötnek minden kissrácba, kiscsajba.

Marad a többi, aki a drog -,fegyverkereskedelmből, a csajok elrablásából és futtatásából, az uzsorából, lakásmaffiából él meg. Na, ők járnak "kun" 7-es Audival, 7-es BMW-vel. Nem számít nekik semmi és senki. Hadseregként működnek. Nekik nincsennek törvények és nincsennek törvények, amik megvédenek, ha rádszálltak. Leszarják az előzetest, a 2 év kaptárt. Elkártyáznak, gyúrogatnak bent a haverokkal. A kintlévő katonák meg kicsinálják a családot...

Aztán, hogy kinek a hibája lehet gondolkodni. Máshol is vannak, de megoldották. Az általan gyűlölt szlovákoknál, mikor megszorítások voltak és elvették a segélyt a hadsereg verte le a lázadásukat. Itt, mi megy? Rendőrkapitányságot foglalnak el, meg önkormányzatokat zsarolnak. Vicc, nem?
A svédeknél évtizedeken keresztül sterilizálták őket. Nemrég kiderül, elintézték egy sorryval.
A finnek is lezárják őket a picsába, ha bűnöző. Bár, ott a rendőr lőhet rájuk is, nem csak a tüntetőkre. Ott nincs szdsz, meg flower power.
Az olaszok, spanyolok kibaszták a picsába a román bevándorló cigányokat, itt meg 12 éves gyerek csinálja a fesztivált a Blahán.

De a N.Y. Times, meg az Eu ugat...

Integráció. Hát, persze.

Nem keveset költöttünk eddig arra, hogy ezek beilleszkedjenek. Semmi értelme nem volt, semmi eredménye.
Talán jobb lenne egy kicsit diktatórikusabb módszerhez nyúlni, mielőtt ők lesznek többen. Ők nem fognak gondolkodni rajta....

Visszatérve, hogy ki a hibás?

Köszönjük mszp, szdsz...és igen, köszönjük meg a fidesz díszcigányainak is...
Thug 2010.05.22 23:46:35
@d.z.: Aki megérdemli, igen. Inkább veszek ki évi 10 nap szabadságot hogy megépítsük a kaptárt nekik, vagy adok havi 5000 ft a börtönépításre, minthogy azon cigányok felnevelését segítsem, akik 15 év múlva engem és a gyerekemet is kirabolják.
Thug 2010.05.23 00:04:20
@Severus: Most erre mit mondjon bárki is? Ne haragudj... de ez nevetséges.

"...Holott egy csomó olyan eleme van a roma kultúrának és életmódnak, ami érték, tőke, amire lehet építeni. Környezeti erőforrások felhasználása, jó kommunikációs készségek, rugalmasság, mobilitás, családi-közösségi szemlélet stb, amik pont a posztindusztriális korszakban, amikor a szolgáltató szektor a legfontosabb, igenis piacképesek. Sokkal nagyobb vállalkozói hagyományokkal rendelkeznek..."

Ez alatt meg végképp nem értem mit mondasz. Milyen környezeti erőforrás? Kicsit szdsz-es duma. Megfoghatatlan. Jó kommunikációs képesség? Teljesen "bódottá" vagyok. Tényleg félelmetes a kommunikációjuk. Főleg a rajokban tömörült egyedeknek. Hát, bazze...évszázadok alatt nem sikerült nekik elsajátítani a nyelvünket. De, igen (igen, igen) jó nekik a kommunikációs készségük. A 400 szavas saját nyelvükben.
Rugalmasnak is kurva rugalmasak. Betelepedtek ide, de nem hajlandóak semmit tenni az elfogadásukért. Ja, hogy nem is olyan régen jöttek? Már vagy 500 éve.
Olyannyira rugalmasok, hogy pár bátok család, akik itthon már a kaptár elől menekültek kimentek Strasbourgba, meg Kanadába, ahol leköpik őket, mert semmit nem csinálnak, csak kukáznak, meg a segélyt veszik fel. Kurva jó, hogy magyarként tekintenek rájuk is.
Mobilitás, kb. ugyanez, nem próbálom elmagyarázni ismét.
A család az tényleg fontos számukra, ezt aláírom. Főleg akkor, mikor haszon is származik belőle. Kiszarják, de felnevelni meg basznak. Családi háborúk faszán működnek, de ha kell összefognak a magyar ellen. Csak haszon legyen a családból is.

Szóval ne boncolgasd tovább a kultúrájukat.
A semmitevésről szól. A zene és a tánc. Ez a 2 dolog, amihez értenek. Semmi máshoz. De ez kevés.
Azt mondja ez az áldott jó Rajczi Péter, hogy véletlenül „lépett rá” a győri Eugene-ra. Még vigyázott is rá. Szerinte felháborító felfújni az esetet. Vigyázzunk mi is arra, hogy ne  merüljön a feledés homályába a jelenet.    Rajczi Péter azt…..
Thug 2010.03.03 08:30:52
Nagyon mellényúltatok srácok. Rajkó messze nem olyan alattomos, mint ahogy sokan beállítják. Sokszor rossz ütemben lép oda, de az alattomos játékostól messze áll. Most is egy felpattanó labdára indult el szerencsétlenül. Rálépett a győri játékosra, de ha már a szerző olyan ügyesen kikockázta a képeket, látni kellett volna azt is, hogy a súlypontját rögtön át is helyezte, hogy ne okozzon sérülést. Aki ezt nem látja, az is vak.
Az egész ügyben a legszomorúbb, hogy a fradisták csinálják a tüzet. Nincs nekik elég bajuk, így velünk foglalkoznak. Az nem bántja őket, hogy a nemzet csapatában nincs csak mutatóban magyar játékos, idehoztak nekik mindenféle 4-5 osztályú, meg vak angol játékosokat, az nem érdekli őket, hogy a táborukon belül olyan megosztottság van, hogy szinte garantálható lesz a balhé. Az sem, hozza őket lázba, hogy McCabe kijelenetette a legkisebb balhé után elzárja a pénzcsapot. Nekik most Rajkó ügye a legfontosabb, ugyanis a hétvégén a ulloi129 nevű (nevezhető szurkolói portálnak?) valami 5(!) cikkben foglalkozott Rajczival.
A Győr nem foglalkozott az esettel, csak miután a ennyire felkapták az ügyet mindenhol. Innentől viszont készüljön fel mindenki, hogy semmi nem maradhat rejtve, a legkisebb sérülést (ez nem az volt) okozó szabálytalanságra ráhúzhatják, hogy szándékos volt. Az FB meg majd nem győz videózni. Érdekes dolog lesz ez itt Abszurdisztánban, mert legutóbb pl. a BL negyeddöntőkön voltak olyan belépések, amiket akár szándékosnak is lehetne vélni, mégsem sírt senki. De, majd itt megmutatják a főokosok, hogy videó alapján milyen hosszú eltiltásokat lehet kiosztani.
Mondjuk, ha jól emlékszem tavaly épp mikor Komlósi talpalt bele Tisza combjába azt mondta az FB, hogy innentől megszünnek a videós eltiltások, most elő kell hozni, mert Rajcziról van szó. Ja, de Komlósi nem durva játékos, csak favágó. Épp ezért lehet nb1-es játékos. Hát, nem nagyszerű érv?
Innentől az lenne a kérésem a kedves blogíróhoz, hogy ne alkalmazza az oly' sokszor látott kettős mércét, mint az MLSZ, hanem tágra nyílt szemekkel figyelje az nb1-es meccseket és minden kétséges belépőről szülessen meg a maga kis posztja. Ha nem így lesz, akkor hiteltelen ez az írás is.
Nem ártana végre, ha mindenki a saját csapaátval foglalkozna nem a másik hibáit lesné. Mondom ezt úgy, hogy pár példát említettem én is más csapattól. Csak a tisztánlátás végett.
Azt is ideje lenne észrevenni, hogy az egész kibaszott magyar foci egy rohadt nagy maffia, ahol nem egyenkőek a szabályok. Mielőtt valamelyik okos elkezdene lila-ligázni: nem, nem mindent tolnak és nem is a fradit ott fent a piramis tetején.

Bár, most majd kíváncsi leszek rá, hogy a nagy "hajrá, vidék" jegyében ki lesz a befutó. A nyerőgépek ura, aki a teljesen legális játékgép bizniszből és busás önkormányzati támogatásból tartja fent BL győztes csapatát. Vagy a szintén állami támogatásból terjeszkedő, erősen kétes ügyekkel megáldott Milton által szponzorált Vidi. Jövőre pedig bejelentkezik majd Tarsoly bácsi is. Milyen szép lesz, nem? Kiskirályok szemétdombja, ahol 2-3 csapatnak lehet büntetéseket, zártkaput osztogatni. De mikor a félelmetes "mtk-tábor" mocskos nácizik, a loki tüzezik azt figyelmen kívl lehet hagyni...

Ja, és a véresszájú magyar blogokan posztolóknak írom. Lehet, hogy csak Derbyn többször voltam, mint ti összesen focimeccsen. Az nem játszik, hogy kivonultok egy Magyar-Argentin meccsre Messi mezben.
Thug 2010.03.03 08:48:11
Akkor hát tessék:

stormyscamps.atw.hu/

Csak, hogy a fradisták is próbálják egyesíteni erejüket, ne velünk foglalkozzanak.
Megszünt a Stormy, az egyik legrégebbi csoport.
Talán házon belül is lenne mivel foglalkozni.
Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány a szociális tárca pályázatán arra, hogy felszámolja a község romatelepét. A tervek szerint öt házat vennének a faluban, ide költöztetnék a zákányi telepen élő négy roma családot. Forrás: nol.hu   Kedves Bajnai úr!…..