Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueannie

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen cuccok Ingyen mosópor minta 2012.01.26 14:02:48
Link: http://www.tunderretikul.hu/ariel3d-mosopor/home.aspxwww.tunderretikul.hu/ariel3d-mosopor/home.aspx..
blueannie 2012.02.23 07:07:28
Az én cicámat, Kyrát 2007. novemberében ivartalanítattuk. Ő akkor volt 10 hónapos. Az állatorvos azt ajánlotta, hogy még 1 éves kora előtt mindenképpen végeztessük el az ivartalanítást. Ez nem azt jelenti, hogy 1 évesnél idősebb cicát ne lehetne ivartalanítani, csak kisebb…..
Nos kezdetét vette utazásunk első napja. Halaim biztonságban vannak otthon és drága tesom vigyáz rájuk, legalább is remélem. Nem tudok sokat írni de minden képpen szeretnék pársort írni mindenki megnyugtatására. Jelenleg drága párom drága kedves, és ezt komolyan mondom…..
Hamisciprusnak gyanús, hogy talán a csomagoláson feltüntetett magyar termék felirat nem is a csomagoláson belül található fűszerekre vonatkozik, hanem a csomagolóanyagra. Gondolja mindezt amiatt, amit a hajtás után mutatunk, sok-sok "magyar termék" védjeggyel árult,…..
Ha érdekel add meg az e-mail címed és küldök meghívót...
blueannie 2010.03.17 14:29:35
Péternek húsz darab vonaljegyet kellett vennie a földalattiban. A Hősök terénél szokás szerint zárva volt mindkét pénztár - hétköznap délután kettőkor - hatezerért csak egy flipperfüggő tart magánál aprót, így maradt az ellenőröktől való jegyvásárlás. És jött a…..
blueannie 2009.12.12 23:22:04
Az OTP Junior-on különböző játékok vannak és pontokat kell gyűjteni. Ezeket a pontokat a képen látható tárgyakra lehet beváltani. 30 napon belül max 3 tárgyat lehet beváltani. De szerintem nagyon megéri, elég csak a képre nézni. Megérkezés: 3 hónap Itt lehet játszani:…..
Ingyen cuccok Ingyen termékminta 2009.08.17 18:26:00
Újból rendelhető a Milupa termékminta, újfajta tápszerrel. Tartalma: Milupa tápszer termékminta (6 hónapos kortól) Milupa Gyermekálom tejbedarapép (4 hónapos kortól) Megérkezés: 1-2 hét Link: www.milupa.hu/mintaigenyles.php ..
Ma újabb ajándék jött a Madwintól,egy kacsás kulcstartó.Újra felrakom a linkjét,csak annyit kérek ha regizel a parrainhoz légyszi írd oda  sznono72 . KösziLink:us.madwin.com/madwin/playbox/inscription/inscription1.aspItt a kép a nyereményről: ..
Ma megérkezett az első ajándékom az oldalról,ami egy egér akar lenni.Az ajándékok folyamatosan változnak (pl. kulcstartó,öngyújtó,plüss)Megérkezés kb.1 hét.Megint felrakom a linkjét,csak kattints a képre ha szeretnél regisztrálni:És itt a kép az ajándékomról:..
Ingyen cuccok Pfizer csomag 2008.07.05 16:24:30
Pfizer csomagKörülbelül 1-2 hete kaptam meg a Pfizer csomagot, azért csak most teszem ki a blogra, mert a link ahonnan rendeltem átmenetileg nem volt elérhető. Szerencsére ismét jó az oldal és ismét lehet rendelni. A csomag tartalma: -Faces of Public Health keménytáblás könyv (160…..
Ingyen cuccok Maggi 2009.07.09 11:04:31
Költse el Ön az 1 millió Ft konyhapénzt! Csak 30 MAGGI-pontot kell összegyûjtenie ahhoz, hogy megnyerhesse az 1 MILLIÓS UniCredit BANKKÁRTYÁT, vagy a további MAGGI-nyeremények egyikét! Játsszon velünk 2009. július 6. és augusztus 31. között! Link:…..
Esküvői meghívó minta Három darab meghívót lehet kérni. Link:www.specialdaydirect.co.uk/catalog/wedding-stationery.html Megérkezés: 1 hét 1. Bal oldalt rá kell kattintani a "Wedding Invitations"-ra. 2. Rákattintassz arra a meghívóra amelyik tetszik. 3. Majd az oldal alján…..
blueannie 2009.07.07 22:12:38
Ma mindenkit ez az üzenet fogadott a Prizee-on:News on Prizee! The Show Window, Auction, Queue and Scratching are disapearing... Goodbye gifts, Bubz will now have a new use ! You had engaged Bubz for several gifts ? Don't worry, they have been added to your chest and are now available ! From now…..
Az Ootz.org az első magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetőségeket és az összegyűjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándék tárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy…..
Hát igen. Nem könnyű. Az én időmben fogtam egy füzetet meg egy tollat és már írtam is tele az oldalakat. Ma meg..... HTML/CSS tudás meg HTML kódok kavalkádja van körülöttem. Na meg nem árt némi angol tudás sem. Hát igen figyelhettem volna az órákon. Nah de ez van.…..
blueannie 2009.03.21 10:43:39