Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megmondo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan szeretik vállalati megbeszéléseken múlatni az idejüket, trécselnek, bizottságot játszanak, veszekednek, ahelyett, hogy érdemi munkát végeznének. Ha ez téged is idegesít, legjobb, ha elveszed a semmirekellők kedvét az orrvérzésig tartó mítingektől, és a nyomorúságos megbeszélésiket a földdel…..
A kora délutáni nap bágyadtan tűzött be az ablakon. A piszkosfehér nejlonfüggöny nem sokat tompított rajta, így az irodában meglehetősen meleg volt, mindenki izzadt a piros műbőr fotelekben. Zoltán, az Innovációs Bizottság vezetője lazított az arany tűvel ékesített vörös-fehér csíkos nyakkendőn,…..
Brian Tracy szerint egy átlagembernek naponta legalább 4 olyan ötlete van, amire egy sikeres vállalkozást lehetne építeni, mégis lebeszéli magát róluk. Sokszor engem is elgondolkodtat az a kérdés, vajon miért nem merünk tenni ötleteinkért, álmainkért. Veled volt már olyan, hogy például megláttál egy…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Nyíregyháza leghíresebb (vagy leghírhedtebb ) postája. Hatalmas sorok, lassú ügyintézés , elégedetlen ügyfelek .... ez jellemzi a Család utcai postát Nyíregyházán. Folyamatosan sok ügyfél mellett kevés ablak van nyitva.  Ha sok az ügyfél, lehet érdemes lenne már 8-kor…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
A bulváripar olyan fazonokat termel ki világszerte, hogy az valami hihetetlen, miért pont nálunk ne lenne olyan leharcolt valóságshow-szereplő, aki képes élő adásban, a Bros spontán arra kóricáló kamerái előtt egy számára vadidegen fickó pöcsét fogdosni? A nőt az Éden hotel…..
Dubai másképp... Ramadán 2012.07.23 09:46:00
Elkezdődött a Ramadán. Bevallom, keresztényként szakrálisan nincs túl nagy hatással rám, de azért ebben a kultúrában élek, úgyhogy lássuk, mit tanácsol a kisokos itt előknek Ramadán idejére. (nem volt kedvem lefordítani, bocsánat) Angol nyelvű poszt…..
Olvasom, hogy a kormány már megint vissza akarja szorítani a diplomások kivándorlását…  Persze adminisztratív eszközökkel, nem ám jobb feltételeket teremtve otthon. És kikiáltva gonosz ingyenélőknek az eltávozókat. Azok a politikusok, szociológusok, akik ilyeneket…..
A billshrink.com-on találtuk ezt az ún. emócionálisan animált grafikont, ami Steve Jobs hangulatát mutatja be a különféle kimutatások fényében. A végkövetkeztetésünk: hiába látunk mindenkinél iPhone-t, a világ népességéhez képest alig lakik valaki a kontinensen, az…..
Az egyszerű, kaki-pisi-fütyi-humort kedvelő olvasóink kedvéért következzen rez találata, a női nemi szervről elnevezett lakberendezési kiegészítőről, amelyikhez ugyan 30 centi hosszú, de ceruzavékony rúd jár. Mindez kétezerhétért, a szerda legjobb üzlete...
megmondo 2010.09.28 21:51:03
György sztorija szerint már egészen elképesztő, hónapokon átívelő tortúrát kell túlélnie az előfizetőnek, ha fel akarja mondani lejárt hűségidejű szolgáltatását. A hűségidő eleve náci módszer, de az, hogy utána hónapokig szopatják az ügyfelet, hiszen addig is fizet, az…..
megmondo 2010.09.28 21:35:13
@daniferi: személyesen
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..