Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falke

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre kezd a köztudatba is bekerülni, hogy nem feltétlenül előnyös egy nőnek a tetoválás, főleg akkor, ha igénytelen divatpicsa az illető hölgy. Ennek remek jele a ribancrendszám kifejezés használata a popsi fölött horizontálisan cicomázódó műalkotásokra. Freire…..
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..
Falke 2010.07.29 10:56:01
@Traktorka: Mi az, hogy "dubla"?
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
Kocsmablog Figaro kávézó 2010.07.02 09:50:00
Helyszín: 1132 Bp., Borbély u. 9. Látogatás: 2010. június 23. 18:15-22:00 > Melyik az a pesti kocsma, aminek kerthelyisége játszótérre épült? Adatlap Elérhetőség: +36 70 325 5801 Web: -Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Figaró-Kávézó/191260334250143 Nyitva…..
Falke 2010.07.07 12:20:14
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
Falke 2010.05.18 20:16:33
Egy szál fecskében ropni a kiöntött homokon a csajoddal Fresh koncerten? Haver, hát az biztos, hogy tiéd a világ!  (Külön figyelmet parancsolunk 0:30-nál a kakaskodásra, amikor elkergeti a póréhagymás gyereket, EPIC!)  UPDATE: 04:00!!!! Elsiklottunk a negyedik percnél…..
Falke 2010.05.08 12:56:24
@értelmetlen_nevű: én pontosan ezt a jelzőt használtam az imént. tényleg gyönyörű.
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
Falke 2010.05.04 18:04:49
@ColT: jaaa, ha csak a csajokat kukkolják, akkor oké. EZT kéne kiírni valahová. Minden bikinipróbáló nő megnyugodna.
Az A. által beküldött csodálatos posztok (Háromnevű ember, Horgász...) közül az utolsóhoz, és szerintem a legzseniálisabbhoz érkeztünk. A.-t csak biztatni tudom, hogy  írjon és küldjön még; szerintem nem csak a magam nevében mondom ezt.  Könnyen megfigyelhető, hogy…..
Milyen sokáig, akár évekig lehet hinni valakinek, akiről utólag nem is lehet tudni: vérgeci volt vagy csak szerencsétlen? Még 30 évesen is. De aki csal, az csal, itt nincs vita.     Pár hete találtam rá a blogra, és gondoltam megosztom veletek a történetem. Friss még…..
A lány most végez szintén ezen az egyetemen.  Voltak beszélgetéseink, sétáink, sms-ek, emailezgetések de más nem. Azért nem jutottunk tovább mivel mikor hívtam mindíg az éppen aktuális vizsgákra készülődött. Sziasztok!Régóta olvasom az oldalt és volt benne egy két…..
Rájöttem! Barátnők 2009.07.23 10:34:00
A fiúkhoz hasonlóan, a lányok között is létezik barátság, amely szerencsés esetben akár egy életen át is kitarthat. Mégis, általánosságban elmondható, hogy az egymáshoz fűződő baráti, helyesebben barátnői szálak sokkal felszínesebbek, mint az igazi férfi barátságok…..
Az MDF margarinreklámra hajazó kapmányfilmjében és a párt EP-listáján Paul Georg Maria Joseph Dominikus von Habsburg-Lothringen minek van? ..
Falke 2009.05.28 17:10:45
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
Az első. A legelső. A kép innen Az első. A legelső, amikor az ember még szűz mindennemű csalódástól , hazugságtól, féltékenységtől és  bosszútól. Ilyenkor még minden egyes mozzanatról csak magasztosan és elfogultan tud beszélni. Az általános iskola 8. s egyben…..
Falke 2009.05.07 17:56:19
@Borsószem: ócska nugátnyúl, ez zseniális! azt inkább ne edd meg.
Volt, hogy majd egy hetet együtt voltunk minden nap, de az utolsó nap eszébe jutott, hogy már nem tudna bízni bennem és akkor inkább mégsem kellene ezt folytatni. A kép innen Sziasztok!   Mindössze pár napja akadtam rá a blogra jelenlegi párom ajánlása után. Azóta…..
Falke 2009.05.05 18:12:37
.@Lord Eatalott: szimpatikus vagy már.
Friss: padramurtiék úgy gondolták sajnos időközben, hogy törlik a blogot, kár érte, én láttam a tehetséget. Az okokról ld. a kommenteket. Remélem, a következő ajánló sikeresebb lesz ezen a téren :-) Szerencsére már a Modoros is abban a helyzetben van, hogy egyre több…..
Na, ha már a múltkor a gasztronómia felszínét is elkezdtük karcolgatni, akkor András kedves hobbimodoristának köszönhetően nem maradhatnak ki a teafogyasztók sem. Sokan tudjuk, hogy a tea jó dolog, szépen párolog, és illatos az illata - de még a KFT együttes örökzöldjénél is…..
A szakítósblog első kommentelő szakítása. Vagy nem is volt semmi? A kép innen Sziasztok!   Jöhetne, a régóta olvasom a bloggot sablon. De én régóta kommentelek is, hát gondoltam megosztom a kommentelős ismerkedős, és végül véget, érős sztorimat. Kicsit vicces lesz, meg…..
watch the world debütáció 2008.11.22 04:19:57
sziasztok, örülök hogy ráakadtatok erre a blogra, mely elsősorban arra hivatott terveim szerint, hogy olyan dogokat vitassunk meg, melyek körülvesznek minket, melyekkel naponta találkozunk, és amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. remélem, hasznosnak bizonyulnak majd…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Tegnap kemény napunk volt, úgyhogy ma lazázunk egy hazudós lánnyal.A kép innen.Sziasztok!Már most szólok, hogy ez nem szakítás, hanem lekoptatás lesz, de ha minden igaz, ez még belefér. :)Friss egyetemista voltam, mikor kezdődött. Egy unalmas őszi nap a wiwes accountot megnyitva…..
Falke 2009.01.23 11:52:02
@majompásztor:
azért a fiúcskák se panaszkodhatnak, nem igaz? És nyugodtan beszélhetünk itt is a "nagyátlagról"...kicsit kevesebb szemforgatást. Én nő vagyok, és nem is mentegetem az ilyen picsákat, de...nagyátlag???
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
Falke 2009.01.09 17:23:53
@Ritusa: engem egyszer tényleg fiúnak néztek, bár a metrón. Bár régebben dédelgettem olyan álmot, hogy nyáron félmeztelenül nyírhatom a füvet (or napozhatok)a kertben, nem jönnének rá.
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
A kérdés azt hiszem, örök. Ezúttal a DailyMail próbált utánajárni, vajon a nők hogyan gondolkodnak minderről. Én csak kívülállóként tudok hozzászólni ehhez a kérdéshez, de bízom benne, érkezik reakció a Kedves Olvasótól is. Vitathatatlan, hogy minden nőt…..