Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buncog

0 bejegyzést írt és 299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időt nem kímélve összegyűjtöttem nektek mit viselt Csöpi a Pogány Madonna tenisz jelentében. Az áraktól leesett az állam...
Kristálytiszta óceánpart, napsütés, óceán. A tökéletes leírása annak, amire most valószínűleg te is vágysz. Fuerteventura több mint 300 km-es partszakaszán minden fajta strandot megtalálsz: fehér homok, sárga homok, nudista, szörfös, gyerekbarát és még sorolhatnám...Ma az utóbbiról fogok írni,…..
Egy hónap híján két éve láthattátok a 'Színes mindennapok' sorozat utolsó részét. 1972-nél hagytuk abba az MTI Fotóarchívumának színes fotóiból álló válogatást, de örömmel jelentem hogy folytatjuk, hiszen a szocialista Magyarországnak még 17 év adatott a történelem színpadán. Így ma 1973-ból…..
A világpremierrel egy időben, június 18-án érkezik a hazai filmszínházakba a rocklegenda Bon Jovi vadonatúj koncertfilmje, amit kifejezetten a mozinézők számára rögzítettek május végén. A Drive-in Night című koncertfilmet országszerte közel negyven moziban láthatják a rajongók...
Buncog 2021.06.18 07:21:28
Buncog 2021.06.18 21:49:44
@gigabursch: A múltkor nyitatkoztak, hogy sajnálják, hogy nem európaiak, mert akkor minden évben indulnának az Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az akciófigurák történelme immáron majdnem 60 éves múltra tekint vissza. Ennyi idő alatt természetesen rengeteg játékvonalban, megszámlálhatatlanul sok érdekes darab látott napvilágot, amelyek egyedi megvalósításukkal, érdekes megközelítésükkel, jó funkcióikkal vagy éppen a karakterhűségükkel…..
Hagyjuk meg a megbízhatóságot, a fogyasztást vagy az észszerűséget a puhányoknak, fókuszáljunk most inkább a vezetési élményre! Ebben az írásban igyekeztem összeszedni azokat a használt autókat, amelyek beleférnek 2 millió forintba, van belőlük legalább egy minimális kínálat idehaza, és ami még…..
Buncog 2021.05.24 16:43:57
@padlogaz: Léteznek ám egyéb autómárkák is, amikkel el lehet jutni A-ból B-be...
Számomra a kirándulások fénypontja, amikor elérünk a kiválasztott kilátóhoz, megcsodálhatjuk azt és megpihenhetünk egy kicsit. Mutatok nektek négyet, amelyek miatt érdemes elindulni .   Dévényi Antal kilátó - Piliscsaba Ez a Koller József, Ybl díjas építész által tervezett kilátót szokták Jenga…..
HamPLÓ HÉV a Körtéren 2021.04.26 07:00:00
Szerintem már említettem, hogy amikor édesapám először mesélt arról, hogy régen a HÉV bejárt a Fehérvári úton át a Körtérre, elképedtem. Nekem a HÉV a hosszú NDK-s motorvonatokat jelentette, és el nem tudtam képzelni, hogyan fértek el azok ott, pláne hogyan tudtak a "Gomba" körül megfordulni, ahogy…..
Sok városi legenda övezi az 1968-as filmet, ám mi a valódi trükkökről rántjuk le a leplet. A rajongóknak is mondunk újat!..
A Kádár-rendszer társadalmában kiemelt szerepet töltöttek be az anyagi javak, különösen a személygépkocsik. Ekkoriban vált alapvető céllá, hogy minden családban legyen legalább egy autó, lehetőleg minél korábban- ahogy a szólás mondja: "előbb a kocsi aztán a kicsi". Azonban nem volt egyszerű…..
 Körülbelül 400 000 ember, a Nasa alkalmazottai és beszállítói kellettek ahhoz, hogy 1969-ben Neil Armstrong és Buzz Aldrin a Holdra léphessen - de csak egy emberre volt szükség aki elhintette az elképzelést, hogy ez mind kamu. Az egész egy Bill Kaysing nevű férfival és az "Amerika 30 milliárd…..
A világsztárokról sokan hiszik, hogy kizárólag a legdrágább luxusautókkal furikáznak. Okkal, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk Kylie Jenner, Cardi B, Schwarzenegger vagy Cristiano Ronaldo autógyűjteményére. Vannak azonban sztárok, akiknek autói sokkal szerényebbek, mint azt gondolnánk.…..
Kelet-Németország Mi az az NDK? 2021.03.18 12:48:23
Az NDK, szép hivatalos nevén a Német Demokratikus Köztársaság, a köznyelvben gyakran csak Kelet-Németország, egy 1949. október 7. és 1990. október 3. között fennállt államalakulat, amely a mai Németország öt tartományát (Mecklenburg-Elő-Pomeránia, Brandenburg, Szász-Anhalt,Türingia, Szászország) és…..
A színpszichológia szerint a színek, amelyek körül vesznek minket, meghatározzák életünk számos aspektusát és befolyással vannak arra, hogyan érezzük magunkat. Magától értetődő, hogy sokaknak az autóválasztásnál is az egyik fő szempont az autó színe. Na, de vajon személyiségünk alapján melyik az a…..
Első rész Az átkozott pénzügyesek, azok! Nem hagynak nyugton ülni a krómmal befuttatott cirkálódban! A legutóbbi igazgatótanácsi ülésen megpróbáltak sarokba szorítani, hogy vajon el tudod-e egyáltalán adni az alsó-középosztálybeli vásárlóidnak a 'luxus-Chevy'-t. Még a cégvezető Ed Cole is…..
Lehet szeretni, lehet gyűlölni, de Steven Spielberg adottságait letagadni színtiszta ostobaság. Igaz: az ember kiadott a kezei közül néhány csöpögős és egypár önparódiába hajló filmszemetet, George Lucas haverjával karöltve bedarálta a hetvenes évek szerzői filmes Új Hollywood-hullámát, és utat…..
Az első YouTube-videó, mely túllépte az 1 milliárdos megtekintést, PSY Gangnam Style című videoklipje volt, 2012. december 21-én. A dél-koreai sztár slágere 2012. július 15-én került fel az oldalra, hamar megszerették, az előadó jellegzetes tánca pedig mémmé vált. Mivel a YouTube történelmének…..
A VITUKI telep toronyházát 2020. december 10-én robbantásos eljárással megsemmisítették. Most megnézzük, hogy nézett ki az épület belülről!..
Kis kihagyás után folytatjuk Nikiék amerikai kalandozását, méghozzá nem is akármilyen helyen, hanem egy csodaszép utah-i tónál. Az is kiderül, hogy hajózni nem is feltétlenül olyan bonyolult (alapfokon persze) és nem maradhat el a pulyka sem. Te hazautazol karácsonyra? Már otthon is vagy? Inkább…..
Helyes fekvőpozíció esetén a gerincoszlop tehermentesítve pihen, ami a porckorongok anyagcseréjét is kedvezően befolyásolja. Olyannyira, hogy a helyes álló testtartáshoz képest a helyes fekvő helyzetben a gerincre nehezedő nyomás negyedére csökken! Ám minderre csak az ergonómiailag megfelelő…..
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Hihetetlen, egyszerűen döbbenetes történet bontakozik ki egy alig néhány napja a YouTube-ra feltöltött dokumentumfilmből, ami - ha igaz a sztori - egészen új magyarázatot ad arra, miért is volt hazánk a szocialista blokkon belüli "legvidámabb barakk"...
A Star Wars kultusz 1977 óta része a filmes világnak, mely azóta valódi univerzummá nőtte ki magát: 11 mozifilmmel, számtalan rajzfilm-feldolgozással, kisfilmmel, játékfigurával, újsággal, rajongói közösséggel, rendezvényekkel, sőt még hivatalosan bejegyzett Jedi vallással is. Ma már tízmilliók…..
Buncog 2020.10.27 18:20:59