Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valerio

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 1-jétől csak a NAV-hoz bekötött online kassza üzemelhet a boltokban. Már a pénztárgépek beszerzése miatt is nagy volt a morgolódás, és úgy tűnik, az sem egyszerű, ha elromlik a kütyü. Már az gyönyörű, hogy pont a NAV-frissítések tesznek be neki, de hogy emiatt sem…..
valerio 2014.07.17 15:00:06
Tovább tart az év meglepetése. A blog indulása óta már 10 csigát teszteltem és sajnos kezd egy átfogó, nem túl biztató kép kialakulni a budapesti kakaós csiga kínálatról. Szerencsére vannak olyan „versenyzők”, akik komolyan veszik ezt a terméket, viszont nem ülhetnek a…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
valerio 2014.06.09 12:41:03
  Nemrég hallottuk az érdekes adatot, hogy az egyik budapesti katolikus óvódából ki kellett menekíteni egy gyereket, akit rossz magaviselete miatt úgy fegyelmeztek meg, hogy leragasztották a száját. A ragasztót még ebédnél sem vették le róla, tehát a többiek szeme láttára…..
valerio 2014.04.02 16:26:48
news.ca.msn.com/top-stories/bc-teacher-duct-taped-students-mouths A Homár fotója innen van...?!?! Legalább neveznék mag a kép forrását...
Szombaton, 2014. március 15-én ismét volt egy demonstráció a cirkuszi állathasználat ellen. Idén ünnepli a 20 éves jubileumát a "Magyar Nemzeti Cirkusz", amin "természetesen" felléptették állatrabszolgáikat is, akiknek kihasználását természetesnek veszik. A hideg és esős…..
Ricsi a postaláda előtt 150 centiméterre találta meg az esőben nagymamája tévéújságját, és rögtön le is filmezte: Egy Budapest-közeli kisvárosból írok, lényegében teljesen mindegy, hogy honnan, mivel úgy gondolom, hogy nem csak nálunk van probléma a Magyar Postával. Az…..
valerio 2014.02.28 15:30:25
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
valerio 2014.02.23 21:07:39
valerio 2014.02.23 21:13:10
​A parlament leváltotta Janukovicsot, aki ezt nem fogadta el, most talán a donyecki repülőtérről próbál kijutni az országból, a blügyminiszterének ez nem jött össze. Timonsenkót kiengedték, beszélt a Majdanon. Követjük az eseményeket. A priluki Lenin-szobor ledöntése. /…..
valerio 2014.02.22 18:58:04
valerio 2014.02.22 18:59:10
@maxval a gondolkodó birca: Engedd meg, hogy temessék el a halottjaikat, bár igazad van, utazz oda, és osszad az észt nekik, biztos megköszönik!
Nagyon sok marketingessel találkoztam, akik azt hiszik ismerik a célcsoportjukat, pedig ez nem így van. Egy percet sem töltenek el azzal, hogy megfigyeljék a szokásaikat, mindennapi rutinjaikat. Egyszerűen csak elképzelik a helyzetüket, de ahhoz, hogy megismerjük az emberek egy nagy…..
Tudta, hogy Németországban a Youtube videók jelentős része elérhetetlen? Hogy Angliában egy beépített szűrő használatára kötelezik a internetszolgáltatókat? Hogy van már olyan böngésző, amely mindenkinek egyszerűen segít megkerülni ezeket a korlátozásokat? Világszerte…..
valerio 2014.02.03 15:35:41
valerio 2014.02.03 15:37:20
@valerio: (ez a német blokkolásmánia mögött álló fő sz.rvezet, a Gesellschaft für Musikalische Aufführungs-und mechanische Vervielfältigungsrechte...
ködpiszkáló szívbor 2013.11.23 17:35:47
A szíverősítő bor - 700 éves receptSz í v b o r Az igazság így szól: A bor nem alkohol, és az alkohol nem bor, a bor különleges nedű! Végy 8-12 darab hosszú, friss petrezselyem gyökeret! Tedd bele 1 liter jó minőségű borba, adj hozzá 1-2 evőkanál tiszta borecetet! 10…..
Most, hogy 2 milliárd forint a főnyeremény a lottón, környezetemben megszaporodtak szerencselovagok. De ezek nem mennek ám aranyat mosni, meg a messzi Eldorádóba szerencsét próbálni, egy csudát. Komfortos szerencselovagokkal áldott meg a sors, akik maximum a lottózóig hajlandók…..
Az elmúlt hetekben több naiv ügyfél fennakadt a Pick Pack alternatív csomagátvételi pontjain, mert az alkalmazottak nem érzik át, miért is kellene nekik csomagokkal szenvedniük: A mai napon elég bosszantó incidensben volt részem. Rendeltem egy csomagot, Pick Pack Ponton történő…..
valerio 2014.01.07 12:49:55
Az ünnepi szabadságok alatt az ember óhatatlanul is a TV,internet közelébe kerül, és magába szippantja a műsor és hírfolyam. Ilyenkor szerencsére a politikusok is emberek lesznek, ezért nem örvendhetünk az újabb sikereknek és bejelentéseknek, helyette viszont remek műsorokat és…..
valerio 2014.01.05 19:13:15
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
Attila már fél éve várja hiába, hogy kicseréljék a merevlemezét, de mindig közbejön valami: Durván 2011 végén vásároltam egy 1,5TB os merevlemezt a számitógépalkatrészbolt.hu-ról. Akkoriban más vezetőség volt teljesen korrektek gyorsak minden felmerülő problémát rövid…..
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
valerio 2013.12.21 21:02:45
A Homár őszintén sajnálja, hogy ennyit szerepel az oldalain a Telenor, de még így is rengeteg levél marad mindig várólistán. A legújabb móka, amin P. kiakadt, az "inflációkövető díj" tétel a számlán, amit ráadásul áfástul szednek be: Tudom, tényleg NAIV ÜGYFÉL vagyok,…..
Kata nem fogott gyanút, amikor egy hónap után szervizben kötött ki a noname tabletje, így miután nem garanciálisan elhunyt, vett egy pont ugyanolyat. Hamarosan persze ezt is javítani kellett, azonban a szervizbe menet véletlenül összetörték a kijelzőjét. A szerviz szerint így…..
Ákos @ Fekete Sas Rendezvényház, Hódmezővásárhely, 2013.11.30. Az elmúlt években Ákos több nagylemezéről, dvd-jéről és többezres tömegek előtt előadott koncertjéről írtam meg a véleményemet az Indexre és a Lángoló Gitárokra. Ezeknek a szövegeknek mindegyike azzal a…..
valerio 2013.12.02 23:05:01
@szegedaminden;): Uramisten, ez egy eredeti VOGON vers!!! Ááááá!!!
valerio 2013.12.02 23:13:52
@B. B. Queen: Élvonal? Az micsoda, kéremszépen?
Naiv ügyfél szerencsére kikérte egy ismerős fogorvos véleményét, miután 97 ezer forintos ajánlatot kapott a fogaira, mert igazából semmit nem kellett velük csinálni: Sajnos egy elég súlyos betegség kapcsán édesapámnak teljes kivizsgálás sorozaton kell átesnie tetőtől…..
Naiv utazó váratlanul mobilnet nélkül maradt, aztán amikor felhívta az ügyfélszolgálatot, 10 percre várakozásra tették. Megpróbálta lemondani és újra megrendelni a csomagot 7000 forintért, de a pénz levétele után egy perccel megszüntették azt is: Engem a Telenor szopatott…..
valerio 2013.11.19 14:50:44
Valahogy eddig elkerülte a figyelmem egy levél, ami a blog levelesládájába érkezett a lenti videó linkjével, de most meglett, jobb későn, mint soha. A videón egy előadás látható, ami június 13-án hangzott el a Parlamentben, az Információs Társadalom Parlamentje nevű…..
Kövesse a Vakkomondor életmód tanácsait és oldja meg önerőből háztartása energiaellátását! Magas energiaáraktól szenvedő világunkban különösen dicséretes a kormány rezsicsökkentő szabadságharca, arról azonban kevesen tudnak, hogy léteznek módszerek, melyekkel teljesen…..
valerio 2013.07.02 23:15:59
www.libri.hu/konyv/magyar-atom.html

Moldova már rég megírta, ráadásul sokkal jobban. A nehézvíz és a hasadóanyag beszerzése nem gond hazánkban, de nem lövöm le a poént. ;)