Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szines

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Zavar... 2013.04.16 20:37:35
A hétvégén még örömködtem, amikor megkaptam az új Facebook fejlécet, a Graph Search-öt. A keresővel nincs is gondom, azt hozza, amit vártam (erről majd később, ha már többet használtam). Amivel gondom van, az az értesítő rész jobbra kerülése. Egyszerűen nem esik a…..
Kedden a Media Hungary-n a mobilos szekciót vezettem, így volt szerencsém minden mobilos előadást meghallgatni. Egy nagyon fontos adat volt számomra, ez pedig azok száma, akik ma idehazarendelkeznek okostelefonnalvan a telefonhoz internet előfizetésükés használják is aztAz ilyen…..
A világtörténelem első Oroszországban játszó írje, egyben a Celtic legdrágábban eladott játékosa a 25 éves Aiden McGeady. Több párhuzamot lehet vonni közte és Dzsudzsák Balázs között. Mindketten minőségi szélsők, mindketten egy olyan városba igazoltak, ahol korábban ír,…..
Megy most a polémia a Google új adatkezelési szabályzata miatt. Egyik oldalról felháborodott hangok, másik oldalról értetlenkedők. Egyik oldalnak sem adok igazat, de nem is vitatkozom velük - az interneten átéltem már jó sok változást, és ezek rendre megtörténnek, majd…..
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
Van itt egy szám, amit talán nem hangsúlyoztunk eléggé, pedig óriási hatással lehet a kaliforniai cég jövőjére: 3,8 milliárd dollár. Ekkora volt a teljes 28 milliárdos forgalom Kínára eső része. Egyetlen országból összeszedni a bevétel 13 százalékát nem rossz eredmény,…..
A Google keresőjének forgalmára is számít a jövőben a magyar közösségépítő szájt. A gépházüzenet szerint:a nyitott klubok, események és az apróhirdetések adatlapjai iWiW bejelentkezés nélkül is, publikusan elérhetővé válnak. A felhasználói adatlapok is publikussá…..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
szines 2011.01.31 16:57:20
@Tirpákia rózsája: Egyetertek veled. Szerintem is baromi jo itt. Az irek pedig hihetetlen vicces figurak, es nagyon kedvesek, az mas kerdes, hogy ha megigernek valamit, az beletelik nehany honapba mig teljesitik, de hozza lehet szokni. :)

A lengyelek pedig tenyleg jo munkasemberek, akarom mondani szakemberek, a legjobb autoszerelok, festok, vizszerelok. Nagyon is jol megelnek ebbol itt, es meg lehet bennuk bizni, arrol nem is beszelve, hogy ok meg komolyabban veszik a "lengyel magyar ket jobarat"-ot. :)

Szinten erdekes, hogy mennyire sokszinu az orszag. Igaz nekem is szinte csak ir kollegaim vannak azonban annyi kulturaval lehet talalkozni...

Irorszagot a valsag ellenere is csak ajanlani tudom...
Na, itt van egy kis hazai információ, hogy jobban képbe kerüljünk. Elképesztően exkluzív és nevük elhallgatását kérő forrásainktól megtudtuk, hogy összesen 130 ezer iPhone és 25 ezer androidos telefont van forgalomban Magyarországon.Saját házi statisztikát is…..
Legalábbis ezt állítja Walt Mossberg, a Wall Street Journal legendás újságírója, akinek életműve leginkább a Mac istenítéséről szólt. Éppen ezért ha ő nyiltakozik ílyesmit, annak nagyobb a jelentősége, mint amikor Ballmer böfög valamit.Ahogy írja:Az elmúlt években sok más…..
Közeleg az Apple új operációs rendszerének hivatalos premierje, szóval a legújabb bétaverzió már sokat mutat abból, hogy milyen lesz a végleges OS.Hát harmonikus.Már a fejlesztés legelején közölték, hogy a Snow Leopard nem elsősorban az új fícsörökről, hanem olajozott…..