Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blowzy

2 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyvenes évek a világháború és az azt követő lassú újjáépítésről szóltak, mely érthető módon markáns nyomot hagyott a mozi történetén is. Itt elsősorban nem a háborús filmekre, illetve a szörnyű híreket és eseményeket feledtetni akaró, cukros limonádékra kell…..
Plastikman jelentősége az elektronikus zene történetében vitathatatlan, így első magyarországi fellépése igazi kuriózum. Mi több, Richie Hawtin legendás alteregója a Telekom Bónusz Electronic Music Festival közönsége előtt az egész európai kontinensen először mutatja be…..
Aki látott már legalább egy James Bond-filmet, az pontosan tudja, milyen fontos szerepe lehet a művészi színvonalú főcímnek. (Lásd: korábbi posztunkat a témában.) A múlt század elején, azaz a film hőskorában még csak egy-egy puritán feliraton tüntették fel az adott film…..
Blowzy 2011.03.17 09:42:56
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
Blowzy 2011.01.14 16:07:40
Geekblog Halálkeringő 2010.01.14 08:30:00
A magyar thrillernek jóformán csak gyökerei vannak. Pszichológiai motivációval rendelkező magányos tettes jelenik meg Fazekas Lajos hetvenhetes Defektjében, majd a nyolcvanasok végén Tímár Péter próbálkozott a denevér röptének rövidre szabásával. A rendszerváltás…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
 Bár tudjuk, hogy most ellenségeket szerzünk, de alapvetően a horror műfaj aljának tartjuk a slasher filmeket, mivel kilúgoznak a műfajból minden lényeges elemet, csak a mészárlást és az ijesztgetést tartva meg, ami ugyan a horror lényege, de így olyan, mint az előjáték…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
A nagy és megállíthatatlannak tűnő remake gyártásnak ebben az évben a The last house on the left esett áldozatul, biztosan, többek között. Mondom és hangsúlyozom ezt azért, így lehangolóan, mert annyian vannak már, hogy ember legyen talpán, aki tudja követni, számolni ezeket,…..
A művészet az élet tükre-e, vagy micsoda? Woody Allen Könnyű zakóba és drapp kosztümbe öltözött pár lépked a motoros jachtra vezető lépcsőn. Lehetnének neves filmsztárok is, de ez senkinek nem tűnik fel, mert a csatorna partjánál áll még egy tucat űrhajókról mintázott,…..
Blowzy 2009.06.14 12:34:49
@hannibal: ja meg ez a romlott új világ, mindenhol villanyáram, meg számítógépek, sehol egy jó kis inkvizíció, vagy pestisjárvány. szerintem építs időgépet menj vissza jó 500 évet és maradj is ott
Nehéz helyzetben van az a torrentező, aki nem a mainstream filmtermésre kíváncsi. Nem mintha ne lehetne találni jó művészfilmes letöltőoldalakat szerte a weben, de azért jóval bonyolultabb dolog ez, mint az aktuális kasszasikert lehazudni az internetzről.Meg amúgy is, a…..
Blowzy 2009.06.13 21:15:05
@meszi: és hogyan? engem érdekelne a bejutás;)
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..
Blowzy 2009.06.05 20:16:18
Appleblog iNSIGHT at Handras 2009.05.22 13:29:42
Na, elkészült a nagy mű, Handrás összevágta Zsiros Anna fotózásának werkfilmjét. Ami tulajdonképpen nem is egy werkfilm, hanem önálló mű. Tudom, hogy pokolian sok munka meg átdolgozott nap van benne, ami egyébként meg is látszik minden képkockán. Nagyjából sikerült…..
hogyvolt Lost 5x09 - Namaste 2009.06.01 22:05:00
Az előző részben a Lokkbácsi távozása után szigeten ragadt népséggel foglalkoztuk, és megtudtuk, hogy szépen beépültek dharmásnak, Szójer pl. LaFleur néven biztonsági főnökként haknizik, és mindenki fél tőle, Juliska meg az ő csaja, Dzsinn középhaladó szinten megtanult…..
Kellően beteg vagy? Esetleg csak szimplán szereted a szusit? Az utóbbi idők egyik legvéresebb filmje itt a blogon. Megszakítás nélkül. (Elvileg.)..
Sárdobáló Gréczy drogja 2009.05.13 18:00:00
Nehéz élete lehet most Gréczy Zsolt tanácsadó, bloggerkollégának, mióta lemondott a kenyéradó gazdája, Ferenc. A blogja is behalt, keveset és érdektelen dolgokat posztol. Legutóbbi írása is teljesen érdektelen, kicsit siránkozik azon, hogy Szili Katalin veszített Pécsen, de…..
addict Ma 88 éves a Chanel No.5 2009.05.05 13:45:00
A Chanel, pár évvel a hírhedten az egyik valaha készült legdrágább reklámfilm (Baz Lurhman, Nicole Kidman) után, most Jean-Pierre Jeunet-t kérte fel egy újabb kisfilm megrendezésére, aki múzsáját, Audrey Tatou-t választotta ki főszereplőnek. A termék természetesen a No.5…..
Szerintem Harcsa Veronika. Imádnivaló, bájos, tündéri jelenség. Nem mellesleg hihetetlenül énekel. Veronika három angol nyelven kiadott album, valamint növekvő hazai és külföldi ismertség és elismertség után Nicola Contéval (olasz gitáros a nu-jazz mozgalom meghatározó alakja)…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
A rockújságíró fura egy állatfaj, néha rájön a listázhatnék, és olyankor idiótábbnál idiótább toplistákat állít össze mindenféle szempontok alapján. Kicsit olyan ez, mint mostanában a facebookon annyira népszerű ki vagy? tesztek. A Rolling Stone nemrég összeszedte…..
Blowzy 2009.03.26 16:50:07
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
Meg kukkolókat, meg kannibálokat. A szöveg: "Nikon S60. Képes akár tizenkét arcot felfedezni." Vicces fényképezőgép-hirdetések a szingapúri Euro RSCG-től, kattintásra megnőnek. (via Ads of the World) ..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
8ker Túlélő-túra 2009.01.10 08:26:00
 Igen, jól látod: a Rákóczi úton, a Blahánál kel át az úton. Kicsit feljebb van zebra is, de az kerülő. Az aluljáróba nem tud lemenni, mert nincs rá mód. Így túlélő-túrára indul a 2X3 sávon keresztül.Kivártam, győzött...
Blowzy 2009.01.12 13:47:04