Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cilacila

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány ismertette, milyen összetételben játszik velünk az orosz válogatott. A kapuban Ilja Brizgalov kezd, a sorokat tovább után ismertetjük. Mindeközben a nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta előzetes világranglistáját, amelyet a világbajnok…..
Cilacila 2009.04.22 19:08:10
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Cilacila 2009.04.20 17:18:52
Hajrá Sport Club Válogatott keret 2009.04.05 09:09:00
        Mivel a HC Csíkszereda játékosai nem mentek el a válogatottba, ezért helyettük új játékosokat kellett behívni. Tom Skinnerék ezért meglehetősen fiatal játékosokat hívtak be.        Az újonnan behívott játékosok : Ruczuj Gellért,…..
  Szombaton, április 11-én kezdődnek a lengyelországi Torunban a Divízió I-es felnőtt férfi jégkorong világbajnokság B csoportjának küzdelmei, ahol Románia válogatottja Olaszországgal, Ukrajnával, Nagy-Britanniával, Hollandiával és a házigazda lengyel válogatottal…..
Cilacila 2009.04.06 16:30:15
Óriási (és mint utólag kiderült) utolsó román bajnoki mérkőzést játszott a mostani alkalommal házigazdaként játszó Sport Club és a HC Csíkszereda.Minden a várakozásoknak megfelelően kezdődött, a meccsek elején jelentkező álmos hangulatnak nem engedtek a játékosok és…..
Cilacila 2009.03.29 10:01:27
Hajrá Sport Club 2009.03.29 09:26:56
       Isten éltessen Elekes Levente!!!Azt hiszem, hogy a méltó ajándékod már megkaptad tegnap. Ezúttal is fogadd gratulációnkat...
Cilacila 2009.03.29 09:58:14
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
Cilacila 2009.03.13 23:15:31
@qx92: te beteg vagy ember, ha haborut akarsz gerjeszteni menjel Brassoba , hanem meg mond ugyanezt el a Kutyaban csucsidoben
A teljes EBEL-kerettel megyünk Csíkszeredába, a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik, mondta blogunknak Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít. "A tornát Csíkszereda városa…..
Cilacila 2009.02.20 12:40:03
@szekely gobe: ez igy igaz
Cilacila 2009.02.20 17:19:22
@szekely gobe: en vagyok
"Amit a csapat az utolsó hónapban nyújtott, az volt az igazi Alba Volán" – jelentette ki Ted Sator vezetőedző a klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint a csapat keddi sajtótájékoztatóján. A honlapról derül ki az is, végleges, hogy az EBEL-csapat jövő héten…..
Cilacila 2009.02.19 19:52:11
@orion66: Sot epitsen a HC repteret Szeredaba. Vicces lenne, de nem rossz.
Cilacila 2009.02.19 19:53:53
@orion66: Az lenne az elonye, hogy egybol az NHL-be is lehetne indulni.
A keddi játéknapon mindkét csíkszeredai csapat nyert, így már matematikaliag is biztos, hogy HC–SC döntő lesz Romániában. Négy forduló van hátra a középszakaszból, a HC előnye öt pont az SC előtt. A bronzért a Steaua és a Brassó csaphat össze. Így a szezonban a két…..
Cilacila 2009.02.19 18:58:11
@szekely gobe: Gobe, hol voltal te egyedul "mindig", ugyanis en emlekszem par Bukaresti meccsre amelyiken voltam, es nem egyedul... mondjuk volt olyan is amelyiken 4-en voltunk, de te nem voltal a negy kozott.
Elnézve Alex Ovecskin Buffalo ellen szerzett gólját, vagy azt, amelyet az évezred találatának mondanak, felmerülhet, az orosz titánnak mindegy, hogy áll, fekszik, csúszik, mászik, ugyanolyan természetességgel juttatja a korongot a kapuba. A Montreal ellen ismét villant, tönkreverte a…..
Közeledik a bajnokság vége, körvonalazódnak az idei kiírás tapasztalatai, látszanak az előnyök és a problémák. Mi is készülünk egy átfogó értékeléssel, javaslataink is lesznek, de kedves olvasónk, Liladínó megelőzött minket. Átgondolt, érvekkel alátámasztott, konkrét…..
Cilacila 2009.02.12 23:41:40
@F. Kapus: nem azzal van a baj , hogy UTE-s meg VOLAN szurkolok sertegetik egymast,"vitaznak" OK, de MO-i hozzaszolok ugyanakkor (teljesen jogosan kulonben) unjak a HC-SC "vitakat", sot raszolnak egyesekre, hogy nevetsegesek( ami szinten igaz).
De most akar magunkra(szekelyekre) is gondolhatnek a kommentekbol es a hangnembol itelve. Tehat a Deakne vasznat nem vonom vissza.
A Miskolci Jegesmedvék vezetőik és ötletadóik miatt lassan kiérdemlik a legkreatívabb hokicsapat címet. Ebben a szezonban már a harmadik érdekes akciót hirdették meg. Céljuk, hogy minél több nézőt csalogassanak ki és tartsanak a csarnokukban a hokimeccseken. Először…..
Cilacila 2009.02.09 17:51:54
Korábban is megszavaztattuk olvasóinkat arról egy-egy torna után, melyik magyar játékos teljesítménye nyerte el tetszésüket leginkább, most sem teszünk másként. Előszelekció nincs, valamennyi olyan hokisunkat beletettük a gépbe, aki jégre lépett Rigában. ..
Cilacila 2009.02.09 17:38:49
@banyszi: ott a pont... kulonben Ladanyi
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
Budapesttől és Rigától sok ezer kilométerre is van szurkolója a magyar válogatottnak, aki egészen különös módon lesz kénytelen követni lettek elleni mérkőzésünket. Nagy Csaba telekom projektmenedzser a Sport1-over-Skype módszert használja ma este. Kedves olvasónk most éppen…..
Ez a hét az olimpiai selejtezőké, agyba-főbe fogjuk foglalkozni magunkat Rigával, lesznek előzetesek, online közvetítések, értékelések, minden, mi szem-szájnak ingere. De mielőtt felpörögnénk, feltesszük gyorsan a címben is olvasható kérdést. Tessenek szavazni. ..
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
Az utolsó harmadban nyerte meg az alapszakaszgyőztes a Mol Liga-döntő első mérkőzését, negyven perc után még 2-2 volt az állás. A hivatalos pályaválasztónak volt egy jó formában játszó Mihály Árpádja, a klasszis mesterhármasa elégnek bizonyult a győzelemhez, 5-2.…..
Ma is meg kellett küzdenie a kék-fehér csíki alakulatnak az Újpesttel, de behúzták a második meccset is, így ők már a döntőben vannak. Ismét az újpestiek szereztek vezetést, de ezúttal a házigazdák még a második harmadban fordítottak. A harmadikban az előnyüket tovább…..
Biztosan Csíkszeredába kerülnek az aranyérmek az első Mol Liga-szezon végén. Ez a második elődöntőn derült ki, amelyen a HC Csíkszereda fölényes győzelmet aratott az NZ-Stars felett. A hírek szerint az első harmadban a Stars egyenrangú ellenfél volt, de gólt csak a HC ütött,…..
A hazai jégen küzdő SC csíkszereda csak egyszer vezetett az Újpesti TE ellen a második Mol Liga-elődöntőben, de saját szemszögéből nézvést a legjobbkor. A lila-fehérek először Rafaj Attila, másodszor Németh Péter, harmadszor Nyerges Lajos révén szereztek vezetést, de a…..
A híres pihenés 24 óráig sem tartott. Ennyi is elég volt ahhoz, hogy a fontos dolgokat tisztábban lássuk. Hogy lássuk, mi fontos, mi nem. A pauzát nem azért iktattuk be, hogy szimpátiatüntetést provokáljunk, de jólesett, amit kaptunk. Mindig jólesik. Volt sok hasznos tanács is, a…..
Cilacila 2009.01.15 17:18:19
A Steaua Bucuresti határidőn belül megküldte a formailag megfelelő óvást, és igazolta a 200 euró óvási díj befizetését, tájékoztatta blogunkat Lévai József, a versenybíróság elnöke. A testület a dokumentumot befogadta, ugyanakkor felkérte a klubot, beadványát egészítse ki…..