Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szernyeteglejos (törölt)

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb botrány az intercityn: tegnap este egy órával hosszabb volt az út Budapestről Kaposvárra. Ezúttal a mozdony romlott el a déliben, ezért lecserélték. Azt azonban nem vezethette a masiniszta, ezért azt is lecserélték. Közben az utasokat föl-le szállították a vonatról. Csak…..
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
w No pasaran 2009.06.09 17:50:00
EP-választás, III. rész - MSZP Tavaly nyáron az utolsó nyolc évben először a 100 emberből a Szonda szerint csak 18 mondta, hogy ránk fog szavazni. Tavaly nyáron, gyerekek! Egy évvel később nyertünk. Gyurcsány Ferenc, Ősz 27,1 Ez eddig reménytelien hangzik, a 18 százaléka majdnem…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.06.09 22:16:59
@papamaci1:
Mégpedig úgy nott aszongyahogy...'98 választások éjszakájától'02 választások éjszakájáig. Ugye?:) Elotte, utána ferto, meg poshadás. A köv. mennyei királyság pedig 2010-tol.
Mondjuk lesz egy kis fingorászás a jobbik miatt, de Vikt. megoldja azt is.(ketto füles, de talán most már tobb is elkél):)
Érik a lófaszkirályság.

Azon meg nem gyozok rohogni, ahogy ToW Árpád, osszekuszálja a sok idiótát.

szernyeteglejos (törölt) 2009.06.09 22:34:21
@anyátok: Úgya'
@CSÉ: Te meg elrontottad az egyik mondatod végén az írásjeleket.:)
Ugyan má'...ne legyél ilyen merev. Lazulj.:)

szernyeteglejos (törölt) 2009.06.09 22:38:30
@okostojgli: :) ...és ha ez Vikóra marad(márpedig igen) akkor a megareformok után, nemhogy két pofon, de két T34-es se lesz elég a jobbik hazazavarására.:)
Már nem is tudom, h miér' röhögök??!!!
A Nou San Trafford blogipari GMK nem tudott mit kezdeni a tegnap este történtekkel. A szerzők fröccsbe fojtották bánatukat és a Videoton közelmúltbeli menetelésének videóival próbáltak vigasztalódni, de a katasztrofális kilencven perccel kapcsolatban képtelenek voltak akár egy…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.06.04 09:27:46
@montipájton: :)

A meccset egyébként mégis megnéztük. Átmentünk
a totóőrült szomszédunkhoz, aki bele volt fagyva a fotelbe...

Rettentő kíváncsi voltam, hogyan fogja a Fidesz ellehetetleníteni a Jobbikot, és főleg arra, hogyan fogja földbe döngölni a nőies, karakán reklámarcát, Morvai Krisztinát úgy, hogy mindez ne tűnjön izzadtságszagú erőlködésnek. Hát kérem, így. Ügyes taktika. Merthogy a volt…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.06.02 21:50:18
@okostojgli:
...jól értem? A hollandok, disznószarral fognak minket leigázni??
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.06.01 10:46:33
@mezeslecso:
De ahhoz el kell készítened egy graffitit...ezek meg még az elbaltázott számaikat is kivágatták egy dekorstúdióban.:))
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Lorenzo Lamas, Deborah Gibson, levegőből repülőt foggal lehalászó illetve Golden Gate-hidat kettéharapó óriáscápa, és akkor még az óriáspolipról nem is beszéltünk. Elmehet a Terminátor4 a picsába. ..
szernyeteglejos (törölt) 2009.05.15 16:43:37
Grafter Felszállott a Páva! 2009.05.11 11:53:00
Május a politikai kampányok időszaka, nemcsak az EP, a pécsi polgármesterválasztás tekintetében is. Miután Páva Zsolt tegnap a Fidesz-KDNP színeiben megnyerte az időközi választásokat, itt az ideje, hogy az ő kampányplakátjaiból is csemegézzünk kicsit.Ami érdekesség és…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.05.08 10:43:32
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.04.14 20:53:39
 Vegyes érzelmekkel olvasom, hogy a VDSZSZ újabb sztrájkot kezdeményezett április 30-ára: „Az érdekvédelmi szervezet felhív minden munkavállalót: aki nem ért egyet a kormányzati csomagban szereplő megszorításokkal, csatlakozzon a vasutasokhoz, és éljen törvény adta…..
 Kitűnő lehet a hangulat a magyar progresszió utolsó bástyájának utolsó védői körében, ha Gyurcsány Ferenc szaremberezi Szekeres Imrét, s így beszélgetnek: Ne hazudjál, mennek a telefonok, szervezkedsz te is meg az embereid is! A jó és a rossz emberi minőségről folytatott…..
Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos. Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig…..
A Homár, mint a véleményszabadság és a szabadpiac szélsőséges híve, csak ünnepelni tud, amikor azt látja, hogy amikor a rajongók nem látják őket, már a magyar net kajmánozós-zsidófaló szelete is pont olyan jólfésült kapitalista, mint azok, akik ezt be is merik vallani. Alant…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
 Tegnap este Zlatan Ibrahimovic az év egyik legnagyobb gólját lőtte szabadrúgásból a Fiorentina ellen, a találkozó 94.percében. Látszott a svéden, hogy minden dühét beleadta a 109 km/h-val száguldó lövésbe, ami előbb telibe találta a lécet, majd onnét Frey háta mögött a…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.03.16 15:45:39
Mivel az eredeti bejegyzést senki nem erősítette meg, mindkét felet megkeresem addig a bejegyzést eltávolítom és csak az eredménylistát hagyom meg!Megjelent a fórumon a verseny Salam Hotelben kifüggesztett hivatalos(?) teljes(?) vég(?)eredménye, sakal tollából: A…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Mit kezd a brutálisan pártos magyar média azzal, ha kegyetlenül meggyilkolnak egy MSZP-s képviselőt? És mit kezd azzal, ha kicsit több, mint fél nappal később kiderül: a feltételezett tettesek egyike is MSZP-s? Szomorú téma kapcsán, de érdekes sajtókísérlet szemtanúi…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.01.09 11:23:15
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
szernyeteglejos (törölt) 2009.01.08 19:47:43
A Kurucinfo Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval) címmel ma közölt tudósítást arról, hogy „megtartotta első éleslövészetét a Gárda Wass Albert zászlóalja december 21-én, bebizonyítva, hogy méltó a nagy erdélyi írónk nevének viselésére, hiszen a…..
"Én ismerem az urat aki a videón van, és megtörtént az eset." - weiss manfréd hubaFelment az ára. Ez volt az első reakcióm, amikor meghallottam. Ugyanis régóta tudni lehetett, hogy az SZDSZ fizet a cédulákért, ráadásul ma már nem is rossz pénzt. A 2006-os országgyűlési…..
szernyeteglejos (törölt) 2008.12.27 19:25:34
Sok médiában, blog-ban téma manapság a MÁV és a sztrájkolók, így sok minden, amit le fogok írni már ismerős lehet az olvasóknak, de megpróbálom összefoglalni a saját stílusomban azokat a megállapításokat, amelyek az újabb sztrájk alatt megfogalmazódtak bennem. Mielőtt…..
szernyeteglejos (törölt) 2008.12.22 16:35:44
 Nagy öröm, ha van olyan párt, amely szívén viseli minden polgár sorsát, legyen az megrövidített nyugdíjas vagy éppen jussáért küzdő vasutas. Szerencsére itt van nekünk a Fidesz, melyet most minden bizonnyal a minisztériumi dolgozók sorsáért való aggódás vezetett…..