Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petikebx

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy…..
A múlt pénteki autósmozi-vetítéssel kapcsolatos legfontosabb emlékem, hogy a Volvo S70 gyári hangrendszere még tizenévesen is elképesztő szépen szól, és ami még jobb, nem kapcsol le tíz percenként merő elővigyázatosságból, mint a Jaguar XF-é. Utóbbiban ráadásul közel sem…..
petikebx 2012.10.04 22:15:27
@ommm: Ha még van rá mód, akkor szeretnék tarhálni abból a Totalcar matrinyából. Holnapi átvétel lehetséges? Köszönöm :)
Belsőség Péntek este bandázás! 2012.09.20 19:40:17
Komoly protekciónk van odafent, hét közben lehet rossz idő, de a pénteki autósmozik már jó időben zajlanak -így volt ez múlt héten is, most sem lehet másképp. Lehet, hogy hűvös lesz, ezért egy pokrócot érdemes hozni.  A Zapóval mindig csak a baj van. Simon…..
petikebx 2012.09.21 17:44:09
@peathy:
Hasonlót akartam én is írni. 23éves pisis vagyok, ezen a rendezvényen kívül soha nem voltam autósmoziban. Konkrétan én nem(csak) a film tartalma miatt megyek, hanem inkább a hangulatért. Élmény nézni a születésem időszakán készült filmeket, képeket... Nem mellékes a kukorica sem :)
Késve érkeztem. A Fővárosi Autósmozi kapuja előtt nyolckor már sorban álltak az autók, mögöttem egy újszerű Wartburg Tourist kadmiumsárga fényei zárták a sort. Bent a parkoló majdnem megtelt, ezért csak valahol hátul sikerült leállítanom a Swiftet. Nem baj, onnan is éppen…..
petikebx 2012.09.14 17:23:07
@ommm: A ma esti sajnos nekünk kimarad, de a jövő hetit már beírattam a titkárnőmmel a naptárba :)
Nagyon szeretném megköszönni a múlt heti kipufogós/teljesítményes poszt 19.155 alkalommal történő megtekintését minden egyes látogatónak, név szerint. Annak különösen örülök, hogy az analitika alapján átlagosan 8 percet töltöttetek az olvasással, ami 2012-es mércével…..
Majdnem úgy lett, hogy poszt helyett egy "Betegség miatt zárva" tábla fityeg a Közlönyön, de Adorján nem bírt magával, és lázmérővel a hóna alatt számolt egy kis váltóáttételt. Nagy szerencse ez mindannyiunknak, különben itt most az Ackermann-kormánygeometria mélységeivel…..
  Csöbörből vödörbe, vagy káoszból a rendbe? Budapesti közlekedés friss szemmel. Vélemények az azonos című cikkünkről...
petikebx 2009.01.21 10:30:05
@magichoose:
A leállósáv azért van, ahogy az előbb szóló megjegyezte, hogy ha az autóval történik valami halaszthatatlan probléma(defekt, lerobbanás stb), akkor ne az autópálya forgalmát tartsd fel, hanem legyen hova AZONNAL félrehúzódnod. Netán ha olyan hirtelen rájön az emberre a hígfosás hogy képtelen kivárni azt a plusz 3percet amíg odaér a következő pihenőhöz. Ha pedig azon kapja magát az ember, hogy sokezer kilométer után elzsibbadt, akkor az a plusz 3-5 perc ugyan nem számít hogy elérjen a pihenőig. Mert az bizony kishazánkban szinte minden kilométerkőnél van. Szóval még egyszer összegezve, a leállósáv a halaszthatatlan problémákra van "fenntartva", nem pedig nyújtózkodásra. Pihenő pedig azért, hogy ha valaki elfárad, rájön a pisikaki meg egyebek, akkor legyen hova mennie, ne a leállósávon veszélyeztesse magát.
Szerintem. Meg mások szerint is.
F5-nyomkodás indul! Mikor jelent meg az első Audi, és hogy hívták?..
petikebx 2009.01.17 03:01:16
Autonanizálásom közben kaptam egy linket barátomtól. Találgatunk, spekulálunk, naná, hogy rákattintottam. És lőn...Tudjuk mindannyian, hogy jogosítványt minimális felfogóképességgel és némi tanulással nem gond szerezni. Aki pedig ezen csekély felfogóképesség birtokában ül…..
Belsőség És fényképez?! 2008.09.19 11:39:00
 Japán ember harmadik szeme a fényképezőgép. Még akkor is, amikor egy 1200 lóerős Skyline pillanatok alatt 315 km/órára katapultálja.Én már rég szemgúvasztva kapaszkodnék, ő nyomja a gombot. A tökéletes képért bármit.A mattakira (hibátlan, tökéletes) való törekvés,…..