Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemfoglaltnick

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
by CN & SchA Contrary to what amateur fascists think, the really successful military elites encourage discussion, train mid-rank officers to react independently, and discourage yelling, steroid use and macho bullshit in general. Gary Brecher / War Nerd Már megint itt egy agyondícsért film,…..
A legdurvább sztori, amit tavaly olvastam, de mintha sosem posztoltam volna be, Rachel Hoffmané. A 23 éves, barátainak dílelgető csajt beépített ügynökké zsarolták floridai rendőrök, miután második alkalommal is füvet és ecstasyt találtak a lakásán. Ráállították két…..
nemfoglaltnick 2009.01.28 14:31:08
A Notre Dame és Szent Pál székesegyház közötti utat három év múlva letekerheti bárki, ha megépül a 218 mérföld, az körülbelül 340 kilométer hosszú bringaút. A híradások szerint a csatorna két oldalán minden érintett önkormányzat rábólintott a tervekre.Az Evening Standard…..
nemfoglaltnick 2009.01.08 13:16:16
A VII. kerület egyirányúsított utcái jövő évtől hivatalosan is kétirányúak lesznek, de csak a kerékpárosoknak. Az utcaszerkezete miatt egykor magyar Csikágóként emlegetett városrészben eddig is gyakran kerekeztek a menetiránnyal szembe a biciklisták, de…..
nemfoglaltnick 2008.11.19 13:08:32
Kerékagy Gyilkos csapda a Bajcsyn 2008.10.29 16:56:00
A múlt hét elején felbontották a burkolatot a Bajcsy híres bicikliútján, valószínűleg csatornát építettek. Az elején ez még rendben is volt, mert elkerítették, jól lehetett látni, hogy valami tereptárgyhoz közelítesz, amit ki kell kerülni. A jelzés egyszercsak eltűnt, a luk…..
nemfoglaltnick 2008.10.29 18:48:17
Egész héten szürke volt Budapest, az éjszaka érkezett hidegfront azonban kisöpörte a szmogot. Ugyan péntekre hideg és szeles lett az idő, de végre lehet levegőt venni. Kár, hogy csak az időjárásra lehet számítani a levegő megtisztításában...
Egyik kedvenc információforrásom hírei között találtam egy rövidet, de annál érdekesebbet. A hír szerint a LeMans Series szabályait felügyelő és meghozó ACO új regulákkal rukkolt elő, melyek (idézem) „célja a sportszerű egyenlőség visszaállítása a benzin- és…..