Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbie83

0 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élünk, halunk, elmúlunk. Legalábbis a legtöbben. Azonban voltak emberek a történelem során, akik makacsul ellenálltak az elkerülhetetlen körforgásnak. Legtöbbjüket mély tisztelet övezi, vagy szentnek tartjuk őket. Mi állhat a háttérben? Csoda? Tudományos szenzáció? Vagy…..
barbie83 2015.04.18 21:57:44
@Lenina Huxley: Az, hogy a tudatos éned mit próbál elhitetni veled, nem jelenti azt, hogy nincs benned az öröklét ideája. Az ego csak okoskodik és mindig félrevezet.
Az első munkahely általában kissé ijesztő. Szerencsére azonban mindenki volt kezdő, így érdemes odafigyelni arra, mások mit tartanak az első munkahely legfontosabb leckéjének. A lista gyakorlatilag végtelen hosszúságú lehetne, ezért a ManpowerGroup a nyolc legfontosabbat sorolta…..
A Szomszédok gyermekkorom kultikus sorozata, amely a fél országot a képernyő elé szegezte kéthetente csütörtökönként. Az igazság az, akkoriban csak egy-egy epizódot láttam belőle, de később pótoltam a mulasztást, és mind a 331 részt végignéztem és a szappanopera rajongója…..
barbie83 2015.04.12 18:36:48
Két evidencia van ma Magyarországon: 1. Farkas Flórián lopott, lop és lopni fog. 2. Habony Árpád körül minden szigorúan titkos. Illetve nem egészen, mert azt például tudjuk Nemközszereplő Árpádról, hogy akar de mégsem válik, hogy táskából a parasztbarokk nőből a…..
A köztereknek nincsen pontos meghatározása. Városkutatók, szociológusok, közgazdászok is más és más módon értelmezik. Tereink a társas érintkezés helyszínei is. Időnként azonban „ügyes emberek” kisajátítják, elveszik tőlünk, és saját céljaikra használják. Ők a…..
A kevés igazi nyári napok egyikén egy balatoni kisváros kisboltjába ugrottam be néhány apróságért. Már a bolt első részében megcsapott a savanyú emberszag, amely a tejes pult hidegében alábbhagyott, de amint rákanyarodtam a pénztárhoz vezető gondolasorra, egyre intenzívebb…..
Az lassan már óvodai tananyag, hogy a Balatont nagyon meg kell becsülnünk, mert egész Közép-Európa legnagyobb taváról van szó. Hogy mennyi víz van az 594 négyzetkilométeren elterülő mederben? 1,9 köbkilométer (1 900 000 000 000 liter vagy ha úgy jobban tetszik 1 900 000 000…..
barbie83 2014.11.11 18:18:49
Aki japán létére Afganisztánig ment, hogy oroszokat ölhessen   Minimum kettő kézigránátot vitt magával a bevetésekre: „egy az ellenségnek, egy pedig magamnak, ha elkapnának”. Koshiro Tanaka, a Rambo 3 egyik ihletője, aki Afganisztánba utazott, hogy ott szovjet katonákat…..
barbie83 2014.09.30 14:06:27
Autizmusmesék Nem vagyok hős 2014.06.03 11:25:47
Ember vagyok, olyan ember aki esendő és tele van hibákkal. Vannak gyerekeim és ezért anya is vagyok, de én még mindig én vagyok. Nem lettem más ember csak azért mert utódokat hoztam a világra és nagyon szeretem őket. Az egyik gyerekem autista. Én meg most rohadt fáradt és…..
barbie83 2014.06.04 15:13:47
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
barbie83 2014.04.25 19:36:01
Jól bele kell nyúlnia a pénztárcájába annak, aki szeretné megvásárolni a német Marchi Mobile cég luxuslakóbuszát, melyet 3,1 millió dollárért kínálnak eladásra. Az eleMMent Palazzo fantázianevű jármű, mint a neve is mutatja, igazi palota, melyben nappali, fürdőszoba, hálószoba, sőt még egy…..
barbie83 2013.09.20 12:47:11
Ez egy bámulatos videó. Igaz, legszívesebben nem szembesítené magát az ember ezzel, mert ugye ki szeret öregedni? De Anthony Cerniello érdekeset alkotott Danielle címmel. Egy többgenerációs család tagjait fényképezte azonos időben és rendezte össze sok-sok utómunkával persze.…..
barbie83 2013.09.12 13:45:01
Érdekes kis történet kerekedik ebből az Illés beszólás ügyből, érdekes figyelni a fideszkeresztények szerint mi sérti a nagy büdös méltóságát és mit lehet egy elegáns legyintéssel lesöpörni a napirendről. Már úgy értem ingyen, büntetés nélkül.  Mert ugye…..
A 37 éves Rebecca Dakin kilenc évig volt escort-lány, pályafutása alatt több, mint ezer férfit “fogyasztott el” s ezen férfiak javarésze házas volt.  A hölgy ma már nem űzi az ősi mesterséget, inkább a nőket tanítja arra, hogyan viselkedjenek az ágyban és hogyan…..
Subba Facebook: Bódy Sylvy 2012.12.07 11:18:29
Ez lehetne egy nagyon szépen elkövetett, sportszerű trollkodás, talán a legmagasabb fokon a BódySylvy éppen 'nyaralós lazulós' albumában egy fotóhoz írt kommentben. De úgy tűnik, hogy a trollkodás alapelve megborul. Semmilyen esetben sem tűnhet szerencsétlen fasznak a kommentelő,…..
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
barbie83 2012.09.15 19:19:56
napszemüveg Bemértük a gagyit 2012.05.30 15:10:00
A legutóbb különböző minőségi, drága napszemüveget méricskéltünk a Feszl Optikában, vajon melyik hogyan szűri az ibolyántúli sugarakat. Sok érdekeset láttunk a monitoron, de csak napok múlva jutott eszembe: vajon mit tudnának ugyanitt az ezer forint alatti gagyik, kínai…..
barbie83 2012.05.31 14:28:10
@trolkotze: Képzeld, éppen ezért írtam le, mert így gondolom.
barbie83 2012.05.31 14:29:26
@jooasszony: nekem meg mégkékebb szemem és mégbájosabb arcom, mégse bántja a szemem a fényt. Ha így lenne, ahogy mentegetni próbálod magad, már rég kihalt volna a kék szem, mert a tulajdonosaik megvakultak volna.
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
Sorkizárt T-hülye 2012.05.28 18:15:00
Nyíltan lehülyézni a vásárlót nem a legjobb marketing fogás. A magentásoknak kicsit nagy lett az arcuk mostanában. Ráadásul tolakodva sértegetik az embert. A modern technika világában egyre kényelmesebb az életünk. Az okostelefonunk gondolkodik helyettünk, ha éppen azt akarjuk.…..
Zseniális húzással nem az összes jegy árát téríti meg automatikusan a becsődölt Malév. Aki nem saját kártyával fizetett, az megszívta. Nem mindenki pénzért vette a jegyét, vagy hogy? Január végén a férjemmel Finnországba utaztuk egy hétre, ott ért minket a Malév…..
barbie83 2012.05.29 12:01:15
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Kedves MH Terror! A következőkben Magyarország "leginnovatívabb", legzöldebb munkahelyéről, és munkakörnyezetéről írnék, és tanácsot is kérek egyben.  Ezen a munkahelyen olyan szervezetfejlesztést alkalmaznak, ami a szexuális energiát célozza meg. Egy olyan…..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..