Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Zoltán (törölt)

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először azt hittük, a Kész átverés show német verziójának recsegő humorú stábja is forgat a szalon területén. A Sixt standján álldogáló hófehér (kivételesen nem bántuk, gyönyörű fekete volt a felnije) BMW M3-as oldalára azt írták, hogy "egy napra az öné lehet 89…..
 Véleményük az új VW Poloról...
  Az elmúlt évtized európai autós életének egyik legfontosabb fejleménye, hogy egy mai kisautó sokkal biztonságosabb, mint egy 20 éves középkategóriájú limuzin. Ez nagyrészt az Euro NCAP töréstesztjeinek köszönhető, de a politikájuk mostanában nagyon fura. Vélemények…..
Belsőség Obama zöldre váltana 2009.01.20 02:40:00
  Az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke, ifj. Barack Hussein Obama a washingtoni beiktatási ünnepségre vonattal érkezett Pennsylvaniából, és ezzel egy régi, még Abraham Lincoln idejéből származó hagyományt elevenített fel. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy…..
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...
kár-park Rohant az ügyeletre 2008.10.10 06:09:00
Hiába az Algopyrin, a gyerek láza egyre magasabbra szökik, fátyolos a tekintete, tűzforró a homloka. Ráadásul a torka is fáj, és étvágya sincs. Most nem szimulál a suliból lógás kedvéért, hanem tényleg beteg, és a házi patikában sincs semmi hatásos szer. Irány az ügyelet. Az…..
Tipikus baleset elszenvedője volt ez a piros Hyundai Getz is, az Allianz biztosító jelen lévő kárszakértője már messziről mondja, hogy mi történhetett. „Sávváltásnál összeütközött egy kamionnal, amitől megpördült és így a hátulját is lekoccolta.” És valóban,…..
Sajnos tipikus és gyakori eset: késő éjszaka, sok száz levezetett kilométer, csendesen duruzsoló motor, kényelmes bőrülés, kellemes meleg, és gyilkos egyhangúság. Hiába a doboz Red Bull vagy a sűrű presszó kávé, a sofőr néhány másodpercre elbóbiskol. Még az sem biztos, hogy…..
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..
Szinte minden oldalról a felismerhetetlenségig összetört ez a nyolcadik generációs, békaszemű Toyota Corolla. Az E110-es gyári kódú háromajtós az eszetlen gyorshajtás, az utcai versenyzés veszélyeit hirdeti, igen meggyőzően. Egy túl gyorsan vett kanyar volt az ámokfutás utolsó…..
Íme egy majdnem vadonatúj, ötajtós Avensis, amely akár a Toyota Mayer Budakeszin nemrég átadott, impozáns szalonjában is állhatna. Helyette a karosszériajavító műhely előtt, térdig érő gazban, gazdasági totálkárosan vár sorsára. Az élet néha az autókkal is csúnyán…..